Sexlegetøj på budget

udgivet:

Sexlegetøj på budget: Kvindens bedste ven!

Fik du læst mine andre anmeldelser af sexlegetøj på budget? Hvis ikke, så kan du læse lidt om fræk anal her – eller lidt om nogle lækre olier til dit underliv her! Og også lidt om en helt fantastisk dildo lige her!

Og hermed vil jeg bare byde dig, kære læser, velkommen til en ny række indlæg og anmeldelser, der ønsker at udforske den seksuelle verden af sexlegetøj. Og stadig skal holde jer indenfor et budget. Her har jeg personligt afprøvet en masse sexlegetøj, som er til at betale, og jeg giver dig her en fuld anmeldelse af produkterne!

Miss Grey Redaktøren: 

Som Miss Vanilla skriver, er formålet med denne serie af anmeldelser/artikler, at vi vil tilbyde dig, som læser med, noget sjovt legetøj, som du har råd til. Sexlegetøj er ofte ret dyrt, og det er ikke altid, at den yngre målgruppe (som er primær hos MG) får købt det. I en undersøgelse (Danskernes sexvaner, 2016), som Sinful.dk har lavet, står der, at folk i alderen 35-44 køber mest sexlegetøj, mens folk i alderen 25-34 er på en andenplads og så 18-24 årige på sidstepladsen. Det vil vi gerne lave om på. Det er netop, når du er ung, at du skal igang med at udforske dig selv – og det skal prisen på sexlegetøj altså ikke sætte en stopper for. Derfor skal du altså følge med i vores serier af ‘Sexlegetøj på budget’. Miss Vanilla er den rette kvinde til opgaven, for hun falder ind i den primære, unge målgruppe. Og hun kender til lige netop det med, at sexlegetøj kan være ret dyrt. Så følg med i vores artikler, som vi har lavet i samarbejde med Sinful.dk

Kvindens bedste ven – den enkelte dildo til lige netop dit behov!

I dette indlæg vil jeg komme lidt ind på nogle forskellige dildoer, som jeg personligt synes er absolut fremragende. Og samtidig til at betale. Som kvinde har vi mange forskellige behov, og mange forskellige præferencer. Jeg har derfor valgt lidt forskelligt til dig, kære kvinde. Så du har mulighed for at læse lidt om en eventuel ny bedste ven til dit underliv!

Mini Magic Wand – Dildoen til dig der elsker vibrationer

PRIS: 379,00 KR

PRODUKTET: Jeg vil starte hårdt ud med straks at præsentere dig for en dildo, som er designet perfekt til dig, der elsker vibrationer i dit underliv. Og gerne nogle ekstra kraftige nogle! Denne slags dildo er efterhånden blevet utrolig populær, fordi at den yder en helt speciel følelse i dit underliv. Dildoen er formet som en stav med et ret stort hoved. Og er ikke designet til nødvendigvis at komme op i dig. Selvom man sikkert godt kan. Nej, den er designet til at skabe kraftige og pirrende vibrationer, som du kan stimulere hele din krop med.

Første gang jeg brugte denne blev jeg helt vildt overrasket over de voldsomme vibrationer. Nu betegner jeg mig selv som en vibrationspige. Men disse vibrationer krævede dog en lille smule tilvænning i form af opvarmning. Det var dog intet problem, og da jeg først kom i gang med den, så var det intet mindre end fantastisk.

Men denne dildo er ikke kun til dig kære kvinde, selvom at den hurtigt kan blive en rigtig god soloven i sengen. Din kære mand kan nemlig også få en hel masse ud af det! Vi prøvede nemlig at smøre en smule glidecreme på hans vedhæng. Og derefter stimulere hele penis med vibratoren. Især omkring hans streng fandt han det utroligt dejligt.

Prisen på produktet er ikke det billigste, men jeg synes dog man får utroligt meget dildo for pengene, idet du får en rigtig kraftig motor i din vibrator. Dildoen er desuden opladelig med en ledning der følger med. Du får 8 vibrationshastigheder og 10 vibrationsindstillinger. Helt klart en dildo der er pengene værd!

KØB DEN HER: Sinful opladelig Mini Magic Wand

Billigt sexlegetøj - Sinful opladelig Mini Magic Wand

Fun Factory Joupie Dildo Vibrator – Enkelt men godt!

PRIS: 189,00 KR

PRODUKTET: Den næste dildo jeg vil præsentere dig for, er en meget personlig favorit. Denne dildo har nemlig skubbet sig selv ind på en førsteplads, og dermed udskiftet min gamle favoritdildo. Siden min 18 års fødselsdag, hvor jeg fik en lille lilla dildo af nogle veninder, har denne været min absolutte favorit til solosex. Men efter jeg prøvede denne, var der noget der simpelthen bare lige gjorde det en smule bedre.

Dildoen er egentligt super simpel og lille. Den er aflang og for enden går den en smule opad, og gøres dermed ideel til G-punkts stimulering. Men det er nu ikke inden i jeg bruger den. Dildoen vibrerer nemlig mest lige ude for enden, og er bare super rar at bruge.

Ud over dette, så er den lavet i super lækkert materiale, som føles helt fantastisk. Så er man ikke så meget for kæmpe store dildoer, eller bare leder efter den trofaste partner til lidt onani leg. Jamen så er det her helt klart et godt bud! Prisen er samtidig også rigtig god i forhold til hvad du modtager.

KØB DEN HER: Fun Factory Joupie Dildo Vibrator

Sexlegetøj på budget - Fun Factory Joupie Dildo Vibrator

Det var alt for denne gang. Jeg håber, at du fik noget ud af disse anmeldelser. Hvis du har kommentarer, eller forslag til indlæg, så smid meget gerne en kommentar nedenunder eller send en mail på: mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Se Også