Kvindekroppen er vidunderlig og fantastisk. Men den kan til tider også være en smule besværlig, især måske hvis du er mand og ikke helt ved hvor knapperne sidder. Men frygt ikke, dette indlæg vil formentlig redegøre for et par tips og tricks, du som mand kan anvende!

Kvindekroppen – et uløst mysterium?

.. eller burde jeg måske sige kvindens orgasme? Det er efterhånden blevet snakket en del om, det der med hvor svært kvinder egentligt har det med at få en orgasme. Og måske bliver det især også snakket om, hvor uretfærdigt det er at manden har så let ved det.

KØB OGSÅ: Orgasme gel!

Se jeg er selv en af dem der har svært ved at få en orgasme. Og jeg tænker nogle gange på, at jeg faktisk selv har svært ved at finde ud af hvad der virker for min egen krop. Og hvis JEG har svært ved det, så er det da klart at en mand måske ville have det lidt hårdt? Se, jeg tror de fleste kvinder drømmer om ham den fantastiske mand de lige pludselig møder og hiver med hjem. Her skal han så helst ramme alle de rigtige knapper, og gerne i første forsøg. Og så skal orgasmerne ellers bare komme rullende.

Her skal han så helst ramme alle de rigtige knapper, og gerne i første forsøg. Og så skal orgasmerne ellers bare komme rullende.

Det er desværre ikke helt sådan det oftest sker. Og måske er kvindekroppen simpelthen bare en smule mere kompliceret indrette? Måske lidt ligesom den kvindelige personlighed. Humørsvingninger, PMS og indviklede menstruations cyklusser. Ja vi er egentligt måske bare en smule mere komplicerede end de der mænd. De er så dejlige nemme nogle gange (med streg under nogle), og sådan er vi jo forskellige!

Men tilbage til kvindekroppen.

Hvad skal du være opmærksom på?

Så selvom at jeg ofte skriver til jer dejlige kvinder, så er dagens indlæg måske rettet en smule mere mod jer mænd. Eller også må du som kvinde tage noter og fremlægge det for din mand. I hvert fald hvis noget af det er brugbart. Nogle ting er måske mere indlysende for nogle end for andre, men der kan alligevel måske godt være en ting eller to du ikke vidste? Dog skal du huske på at alle er forskellige, og især kvinder er nogle gange MEGET forskellige.

1. Den nemmeste orgasme af dem alle!

Den første ting jeg lige vil præsentere, er typen af orgasmer. Kvinder kan jo få mange forskellige. Sprøjteorgasmer, G punktsorgasmer, klitoris orgasmer, skede orgasmer og kombinationer på mange måder. Men den nemmeste af dem alle for de fleste kvinder, er helt sikkert klitoris orgasmen. Der er lavet flere undersøgelser, som fortæller at dette er den orgasme som de fleste kvinder opnår flest gange. Så hvis du skal have succes, er det måske her du skal starte?

Kvindekroppen

LÆS OGSÅ: Jagter du også en sprøjteorgasme?

2. Forspillet gør den store forskel i spillet

Du har med garanti hørt det før. Men jeg bliver nød til at understrege det igen. Noget af det bedste sex jeg har haft har været med godt forspil. Der er mange ting du kan gøre ved en kvinde, som føles ualmindeligt godt og som gør hele forskellen. Det at varme kvindekroppen op og ikke bare stikke dillermanden op, kan virkelig give en god oplevelse. Jeg har samlet et par ting du kan gøre:

  • Hav fokus på de erogene zoner. Dette er de zoner som er ekstra lækre for din kæreste/partner. Jeg beskriver lidt tydeligere hvordan du gør længere nede.
  • Find ud af hvad hun godt kan lide. Personligt elsker jeg dominans, og at blive holdt nede mens min partner kysser, sutter og piller ved hele kroppen gør virkelig noget ved mig.
  • Husk oralsex. Hvis det er noget hun kan lide, så er det altid en ret god ide til noget forspil. Ofte har jeg faktisk hørt at mange kvinder foretrækker oralsex før de har almindelig sex. Så hold dig ikke tilbage!
3. De erogene zoner!

Det er ikke bare brysterne, vagina og numsen som er de lækre steder. Jo vist så elsker vi at i rør ved os der, men der er mange andre steder som er ligeså lækre. De steder kan være med til at opbygge en længsel i kvindekroppen, som vil understøtte hendes orgasmer. De steder kunne være:

LÆS OGSÅ: Her ligger kvindens erogene zoner

  • Inderlårene er for mange et fantastisk sted at blive rørt. Inklusiv undertegnede, så er dette en sikker vej. Nus og kild forsigtigt hendes inderlår og kør eventuelt hen over ballerne engang imellem.
  • Nakken og halsen plejer også at være ret intimt for mange kvinder. Kys forsigtigt hendes hals, og bid gerne lidt forsigtigt med tænderne. Send derefter blide blæs over området. Det er også ret populært!
  • Lænden kan du også eksperimentere med. Stryg den forsigtigt og gerne op langs rygraden!
  • Eksperimenter ellers med hele hendes krop. Ofte kan du høre på hendes støn eller andet når du møder hendes erogene zoner. Ellers må du spørge dig frem.
4. Led med kvindekroppen og udforsk

Noget af det mest fantastiske jeg har oplevet, som har gjort hele forskellen – har været den pirrende leg. Se, med dette mener jeg en helt speciel metode, som jeg kun har oplevet én person gøre (Mr. Teddy). Dette har virkelig gjort at jeg fra dag 1 af opfattede vores sex som ufattelig god. Selvfølgelig også af mange andre grunde, men især dette har været ret specielt.

KØB OGSÅ: Klitoris stimulerings olie

Det er nemlig evnen til at lege pirrende med kvindekroppen. Nu ved du jo måske hvor din partners erogene zoner er. Når du har leget med dem et stykke tid, er hun nok godt ophidset. Start ud med at holde dig i de ret neutrale erogene zoner, såsom ryg, lænden eller benene. Begynd derefter langsomt at bevæge dig over mave mod brysterne eller over lårene mod numsen eller vagina. Men uden at røre alle de gode steder, cirkuler langsomt omkring dem og tilbage til de neutrale zoner. Mærk hvordan hun længes efter at du tager fat i hendes bryster, eller stikker en finger op i hende. Træk tiden ud så lang tid som du kan overskue. Slut selvfølgelig af med at mærke efter hvor våd hun er blevet af din leg!

Eksperimenter dig frem!

Alt i alt så handler det måske bare om at eksperimentere dig lidt frem. De fleste kvinder elsker bare at du giver hendes krop noget opmærksomhed. Og især at du giver dig tid til at lære hendes krop at kende. Og hold dig ikke tilbage! Snak med hende og find ud af hvad HUN kan lide. Jo bedre du kender hendes krop, jo nemmere bliver det at give hende en orgasme. Husk hvis du har spørgsmål så smid gerne en kommentar nedenunder eller send en mail på mv@missgrey.dk

Much Love

Miss Vanilla

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here