bedre sex som single

udgivet:

6 tips – Sådan får du bedre sex som single

*Dette indlæg indeholder Affiliatelinks*
Kære læser

Du er single. Du er fri, til at gøre hvad du vil og knalde hvem du vil. At være single lukker op for rigtig mange spændende muligheder et parforhold oftest ikke rummer. Men mere sex betyder desværre ikke altid bedre sex. Og ligesom med dildojunglen, er pik-junglen nem at fare vild i. For hvem gider at have meget sex, hvis det ikke er godt? Læs videre for at få mine bedste tips til at få bedre sex som single.

Sex is in the air!

Sex er rundt om alle hjørner, og det er virkelig nemt at skaffe. Opret en online datingprofil eller gå på Tinder og du vil vide, hvad jeg taler om. Er du en kvinde på kødmarkedet, står mændene ofte i kø for at knalde dig. Måske fordi vi kvinder er mere kræsne end de stakkels mænd, når det gælder seksuelle erobringer. Personligt har jeg gjort mig den erfaring, at jeg hellere vil undvære sex end at have dårlig sex. For hold nu k*** hvor er dårlig sex bare spild af tid. Derfor mener jeg, at når det gælder sex, er det kvalitet over kvantitet. Jeg har både haft gode og dårlige one-night-stands – Men desværre flest dårlige.

“Pussy and dick is everywhere – chemistry isn’t”

Derfor vil jeg anbefale dig, at lære dine potentiale sexpartnere nærmere at kende, før I havner i sengen. I min vilde singleperiode fik jeg bedre sex af de mænd, som jeg havde en eller anden form for relation med. At have ’venner-med-fordele,” gav mig både god sex og spændende oplevelser. I min verden er kemi og matchende seksuelle lyster, de to nøgleingredienser til at have god sex. Du oplever måske ikke den samme ømhed, nærhed og intimitet, som du gør, når der er kærlighed involveret. Men god sex kan sagtens dyrkes uden!

Læs om mine uforglemmelige one-nights-stands: HER, HER, HER og HER

Det starter med dig!

Nu har vi slået fast, at du kan finde sex online og ude i nattelivet så let som ingenting. Men du er slet ikke afhængig af andre, når det gælder om at få bedre sex som single. Et vigtigt skridt er nemlig at lære dig selv at kende. Gå på opdagelse på din egen krop. Hvis ikke du kan give dig selv en orgasme, hvordan forventer du så, at en anden kan give dig en? Start med at gå på opdagelse med dine fingre. Find ud af, hvordan du godt kan lide at blive kælet for og lær hvordan du får dig selv til at komme. Herefter kan du begynde at eksperimentere med brusehovedet, og måske endda anskaffe dig noget sexlegetøj.

Jeg brugte min vilde singleperiode på at lære mig selv at kende. Dog gjorde jeg det primært igennem andre… Det var faktisk først da jeg havde mødt Mr. Unexpected, og jeg skulle ud og rejse i en længere periode, at jeg virkelig gik i gang med at lære mig selv at kende. GAMECHANGER! Du kan meget mere selv, end du tror. Onani er virkelig vejen frem til bedre sex. Det er også spændende at involvere andre i din søgen på at lære din krop at kende. Men i dig eget selskab og med noget forskelligt sexlegetøj… Kommer du langt!

Læs også: Kvinde – Onani er din bedste ven

6 tips til at få bedre sex som single

  1. Kvalitet over kvantitet: Hellere helt undvære sex end at få dårlig sex.
  2. Hav sex med folk du har god kemi med og som matcher dine seksuelle lyster.
  3. Find orgamseknapperne med fingrene – lær dig selv og din krop at kende.
  4. Eksperimenter med andre remedier, fx brusehovedet eller sexlegetøj.
  5. Udvide dit eksperiment ved fx at finde en ‘ven med fordele.’
  6. Du kender din krop bedst: Guide din sexpartner til, hvordan du gerne vil røres ved.

Med disse 6 råd skulle dine chancer for at få bedre sex som single gerne stige. De er alle lige vigtige, men jeg vil gerne lige understrege noget ved nummer 2. Det er ikke altid, at sex er helt så godt, første gang du er sammen med en person. Det bliver som regel bedre, når I begynder at lære hinanden at kende. Det er i hvert fald min erfaring!

Læs også: 10 ting jeg lærte af at være single Bedre sex

Tak fordi du læste med! Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Instagram Missgreydk 

Over and out – Miss Curious

Se Også