Tinder

udgivet:

Tinder Moments – Kender du disse typer?

Kære læsere!

Så er søndagens “Tinder-indlæg” langt om længe oppe, og klar til, at du kan få dig en god griner. Denne søndag byder på endnu flere sjove scoresamtaler, så du, som måske ikke helt er på Tinder endnu, kan få en idé om, hvad der egentligt foregår derinde.

Kinderæg, vindmøller og væddemål??

Hvis du selv har lidt singleerfaring, så ved du nok lidt om, hvad jeg snakker om lige om lidt. Vi skal nemlig lige hurtigt runde de forskellige typer mænd og deres scoretricks på Tinder. Sød fyr med scoretricks, som inkluderer dyr, eller ham den frække, der går lige i kødet? Tinder har det hele. Men kender DU disse typer?

LÆS OGSÅ: Disse typer møder Miss Fox på Tinder

Ham der egentligt klarer det ret godt

Det er den type, som egentligt har nogle ret nuttede eller smækre replikker, som går lige i manuskriptet på dig. Hvis han også ser godt ud kunne det godt være en win-win situation.

Tinder Momentsskaermbillede-2016-10-30-kl-15-48-52Tinder Moments

Ham der går lige i kødet på dig

Tja, vi kender vel alle denne type. Ham der ikke er bange for at spørge direkte om I skal knalde, og slet ikke er bange for at beskrive sine ædlere dele i flere forskellige gloser (eller dine, for den sags skyld). Nogle gange kan det også være liiidt charmerende.

Tinder MomentsTinder Momentsskaermbillede-2016-10-30-kl-15-48-32Tinder Moments

 

Ham der slet ikke giver nogen mening

…eller din samtale med ham. Tinder er fyldt med samtaler, som for nogle kan virke totalt uforståelige. Vindmøller? Anyone?

skaermbillede-2016-10-30-kl-15-52-37

skaermbillede-2016-10-30-kl-15-53-45

 

 

 

 

 

 

Det var alt for denne søndags Tinder-moments. Har du en god Tinder historie, eller et sjovt øjeblik, så send det ind på mv@missgrey.dk, så kan det være, at du er med i næste søndags Tinder-moments! Håber I alle har en dejlig søndag derude.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også