One night stand - Groupie Moment

udgivet:

Uforglemmelige one night stands #3 Groupie moment

Har du også haft en fræk fantasi, om ham den lækre oppe på scenen? Fantaseret om, at det netop er dig, der havnede i hans seng? Læs videre for at få svar på, hvordan jeg fik gennemført denne groupie fantasi. Det endte dog ikke helt, som jeg havde forestillet mig.

Søde blikke og uskyldig flirten

Første gang jeg hørte dem spille, var sammen med en veninde. Vi var der egentlig ikke for at høre dem, men kunstneren de opvarmede for. Men de spillede godt. Så et års tid senere, tog jeg til en af deres koncerter med vilje. Jeg lå specielt mærke til bassisten, som virkelig var fræk. Jeg sad i baren og nød synet: Lysene der ramte ham, hans fingre på strengene og sveden der dryppede af ham…

“Jeg kunne have svoret på, at han smilede til mig. og kiggede på mig flere gange.. Men kunne det nu passe?”

Det killede i maven, og mit hjerte bankede hurtigt! Kunne det virkelig passe, at det var mig han så på? I pausen stod han pludselig ved siden af mig. Han begyndte at snakke til mig. Jeg prøvede at være cool. Men indeni var jeg ved at dø! På det her tidspunkt var jeg ikke single, så for mig var det bare uskyldigt flirten og en sjov oplevelse. Jeg drak mig modig og snakkede igen med ham senere, men de skulle hurtigt afsted efter koncerten, da de skulle spille et andet sted næste morgen.

Vi gentog succesen igen.. og igen.. og igen

Et års tid efter hørte jeg dem spille igen. Alle de forgående følelser, blussede op ligeså snart jeg så ham. I pausen kom han igen over og snakkede og han kunne huske mig fra sidst. Igen sluttede aftenen på samme måde. I løbet af nogle år så jeg dem spille flere gange. Jeg havde ikke direkte følelser for ham, men jeg nød opmærksomheden han gav mig. Han fik mig til at føle mig speciel og jeg fik et kick ud af det. Jeg tror det var til deres fjerde koncert, at noget var anerledes..

“i en af pauserne, dirty-talkede han til mig, rørte mine lår og bad mig ligge hånden på hans pik”.

Selvom jeg var fristet, modstod jeg at tage den videre. Jeg havde jo en kæreste og ønskede ikke at være ham utro. Det krævede meget og det var ikke nemt, men jeg fik stoppet legen, mens den var god. Dagen efter skrev han til mig på messenger. Jeg fik et chok! Det kom ud af det blå og jeg vidste ikke, hvor jeg skule gøre af mig selv. Jeg havde fortalt ham, at jeg havde en kæreste. Det var uskyldige ting han skrev og ikke direkte flirten. Men det føltes stadigvæk forkert for mig. Fra en tid til en anden, skrev han til mig. Der gik længe i mellem, sommetider flere måneder. Jeg skrev aldrig først til ham, men svarede altid høfligt. Dog prøvede jeg at feje ham lidt af, da det jo ikke kunne blive til noget..

https://giphy.com/gifs/sarah-jessica-parker-x7F2EdVxNHdqE

Så blev jeg jo single..

På dette tidspunkt var der gået fire år, fra jeg mødte ham første gang. Jeg havde ikke hørt fra ham længe. Men pludselig tikkede der en besked ind på min telefon. Vi skrev lidt frem og tilbage. Det endte med at han inviterede mig ud på drinks. Selvom jeg blev dødnervøs på stedet, svarede jeg ja tak til hans invitation. (Jeg var på dette tidspunkt i min “yes-man” periode). Min tanke var, at det var nu eller aldrig. Nu havde vi haft den flirt i gang længe nok. Jeg gjorde mig klar og tog bussen ud til det aftalte mødested. Han stod og ventede på mig. Mit hjerte var ved at springe ud af mit bryst, da jeg gik over mod ham..

“Han gav mig en krammer og spurgte næsten med det samme, om vi ikke skulle gå hjem til ham og få den drink i stedet”.

Og så blev jeg en rigtig groupie..

Vi sad hos ham og drak øl og snakkede til langt ud på natten. Han viste mig nogle optagelser af nogle sange, han havde arbejdet på. Stemingen var i top. Han rykkede over ved siden af mig og begyndte at nusse mine lår. Trods alkohollen blev jeg pludselig nervøs. Men så kyssede han mig, og jeg blev varm over det hele. Han hev mig med ind i hans seng. Jeg glemte tid og sted, mens vi lå og pillede ved hinanden. Jeg gav ham et blowjob, mens han fandt et kondom, som jeg efterfølgende rullede på med munden. Han hev mig op og lagde sig på mig. Men pludselig var hans pik ikke rigtig stiv længere. Vi fumlede lidt rundt, men der skete ikke så meget. Vi kyssede videre og prøvede at komme over den akavede situation. Da han pludselig stillede sig op over mig i sengen… Og begyndte at spille sin pik af.. Og før jeg vidste af det, kom han udover mig..

https://giphy.com/gifs/city-entertainment-popsugar-caH3HQRogbU0U

Fra hot til not

På samme tid med at det var lidt frækt, var det virkelig sært. Især fordi, at bagefter, trak han mig ind til ham og så faldt han i søvn. Jeg nåede ikke engang at komme! Jeg ville have sneget mig ud, hvis ikke det var fordi han havde armene omkring mig. Jeg faldt heldigvis hurtigt i søvn, grundet alkoholen, vil jeg tro. Næste dag smuttede jeg, ligeså snart jeg vågnede. Jeg hører stadig nogle gange fra ham. Men den tiltrækning jeg havde til ham, er der ikke rigtig mere..

Læs også: Uforglemmelige one night stands #2 Trekanter gone wrong

Har du selv haft et mærkeligt one night stand eller endda en groupie oplevelse? Så er du velkommen til at poste dem anonymt herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk!

Følg desuden Missgrey.dk på de sociale medier. Du finder os på Instagram, og kan følge min personlige profil Misscuriousdk. Find også de andre bloggere og vores fælles profil MissgreyDK. Missgrey er også på Facebook, hvor du kan blive opdateret med de nyeste indlæg!

Tak fordi du læste med!

Over and out – Miss Curious

Se Også