One night stand - Trekanter går galt

udgivet:

Uforglemmelige one night stands #2 Trekanter gone wrong

I sidste uge kom jeg med mit første indlæg i mini-serien, om mine uforglemmelige one night stands. Hvis du syntes den var akavet.. Well.. Så syntes du nok, at disse TO oplevelser er endnu værre! Jeg ved ikke hvordan jeg skal understrege det her nok: Lad være med at tro, at trekanter er en god slutning på en bytur.. 

missgreyclubAkavet trekant 1: En gammel bolleven og en fremmed kvinde

Jeg havde på et tidspunkt en bolleven, som jeg tog hjem til, hvis vi mødte hinanden i byen. Vi skrev aldrig sammen, eller havde nogen anden form for kontakt. Det var lidt besynderligt og sexen var ikke fantastisk. Men vi havde det sjovt sammen og det var meget hyggeligt. Engang vi mødtes i byen, skiftes vi begge to til at flirte med en fremmed kvinde. Jeg vil gætte på hun var i trediverne. Hun var i hvert fald smuk og sød. Vi tog en taxi hjem til ham og det lå gemt i luften, hvad der skulle til og ske. Vi var alle sammen rimelig fulde, men stemingen var i top..

“Jeg startede med at kysse hende og så SKIFTEDES vi ellers alle tre med at kysse med hinanden”.

Der var berøring og bare overkroppe, men pludselig blev hun virkelig genert. Hun fniste som en lille pige og vidste ikke rigtig, hvor hun skulle gøre af sig selv. Vi sagde at vi ikke behøvede at gå videre, men hun insisterede. Vi fortsatte lidt, men det blev ikke bedre. Hun sagde at vi bare skulle fortsætte og at det ville hjælpe hende med at tø op. Så det endte med at jeg red ham i sofaen, mens hun akavet prøvede at hjælpe lidt til. (Hun skubbede mig lidt frem og tilbage og kyssede min skulder = Virkelig akavet) Da vi var færdige lagde jeg mig ned, mens de forsigtigt prøvede at fortsætte. Jeg faldt i søvn og da jeg vågnede, fortalte han at han havde givet hende en taxi hjem, da det slet ikke fungerede. Det var en ret besynderlig oplevelse og jeg er sikker på, at hun har det på samme måde!

https://giphy.com/gifs/carrie-frisky-shoulders-kFWMkLLvnJw0o

Akavet trekant 2: Herrehybel og Mac Donnalds

Jeg var på vej hjem fra byen, alt for fuld og alene. Fem minutter fra mit hjem mødte jeg to fyre, som jeg ender med at falde i snak med. Hvad vi snakkede om, skal du virkelig ikke spørge mig om. Jeg tror en af dem havde superkræfter. For lige pludselig, var jeg i hvert fald oppe i en lejlighed. Vi sidder og snakker i et af værelserne og jeg kan huske, at de fortæller mig, at de bor tre fyre sammen. På et tidspunkt skal jeg på toilettet. Jeg får instrukser om hvor det er og bevæger mit fulde korpus på eventyr.

“Lige da jeg åbner døren, sidder den tredje roomie på toilettet. Og skider”.

Jeg må have gået i stå på stedet. For pludselig råber han “UDDD.” Jeg vælter tilbage til værelset jeg kom fra. Fuldstændig forfjamsket og sikkert ildrød i hovedet. De sagde ikke noget og det gjorde jeg heller ikke! Jeg kan ikke helt huske, hvordan vi kom frem til, at vi skulle have en trekant. Eller hvordan jeg overhovedet kunne ryste toilet-oplevelsen af mig. Vi fjollede lidt rundt på en sofa og jeg ender med at blive taget i doggy, mens jeg sutter den andens pik. Vi var alle tre alt for fulde. Ingen af os kom. Og jeg vågende næste dag i sengen ved siden af den ene. Den anden sad i sofaen og tilbød mig Mac Donnalds mad, som han så generøst havde hentet. Jeg takkede nej, samlede alt mit tøj og skyndte mig væk uden at se tilbage!

“Aldrig før har jeg følt mig så skamfuld. jeg undgik spejlet resten af dagen!

https://giphy.com/gifs/fashion-and-37NQLccUA0lmo

Thanks for the memories, even though they weren’t so great!

Disse to oplevelser var ikke heeelt så heldige. Forhåbenligt har de givet dig et smil på læben. Som tidligere nævnt, har jeg tidligere haft en god oplevelse med en trekant. Det var sjovt nok også efter en bytur. Men det er altså gået galt 2 ud af 3 gange. Og det er ikke en god statistik! Jeg vil råde dig til, ikke at følge i mine fodspor..

Læs også: Uforglemmelige one night stands #1 Blowjobbet

Har du nogle pinlige one night stands du har lyst til at dele? Så er du velkommen til at poste dem herunder, eller skrive direkte på min mail på mc@missgrey.dk!

Følg desuden mig og Missgrey på de sociale medier. Du finder os på Instagram og kan følge både min personlige profil Misscuriousdk eller vores fælles profil MissgreyDK. Find også Missgrey på Facebook, hvor du vil blive opdateret med de nyeste indlæg!

Tak fordi du læste med!

Over and out – Miss Curious

Se Også