One night stand - et generøst tilbud

udgivet:

Uforglemmelige one night stands #4 Et generøst tilbud

Så er vi nået til den sidste af mine angst provokerende one night stands. Denne her skiller sig ud, fordi det faktisk var en god oplevelse.. Der dog endte ret besynderligt! 

I kissed a totally stranger!

Det hele startede med, at en god veninde og jeg var i byen. Vi havde drukket og danset en del og sad nu ved et bord og snakkede med nye mennesker. Min veninde og jeg, endte med at give hinanden små udfordringer. Det startede ikke ud med at være noget vildt grænseoverskridende, bare småting for at sætte skub i løjerne. Men denne gang var anerledes. Vi havde udset en mand, der sad alene. En blanding af alkohollen og min trang til at score, gjorde, at vi i fællesskab besluttede, at jeg skulle kysse ham.

“Trods alkohollen, hamrede mit hjerte derud af, da jeg gik over mod ham.

Jeg sagde pænt goddag og gik så straight to business og spurgte ham, om jeg måtte kysse ham. Han grinede og spurgte, om det var en del af et spil. Jeg fortalte ham flovt sandheden. Hans næste move kom bag på mig.. Han træk mig ind til et langt og dejligt kys. Vi fik herefter snakket en del sammen. Og danset. Det var han vildt god til! Han var i slutningen af 30’erne, normal af udseende og virkelig sød.

https://giphy.com/gifs/vevo-certified-Tfhlw509Xf7yg

Når sandheden kommer på bordet..

Vi endte hjemme i min seng til en omgang fuldemandssex. Han insisterede på, at vi tog hjem til mig, da han boede meget lang væk. Normalt ville jeg helst undgå dette. Mest fordi jeg så har kontrollen over, hvornår mødet ophæves. Men jeg endte med at tage chancen. Min erfaring er, at ældre mand altid er utroligt gavmilde og ham her, var ingen undtagelse! Vi havde sex i et par timer, hvilket var utroligt, taget i betrækning at vi begge to var godt pløret.

“Næste dag da vi vågnede, spurgte han mig om jeg havde lagt mærke til ringen på hans finger”..

Og det fortæller nok lidt om min tilstand. For det havde jeg virkelig ikke! Jeg var i chok. Men ingen jeg kunne nå at gå amok, begyndte han at fortælle om deres åbne forhold. Dette kunne sagtens lyde som en undskyldning og i starten var jeg skeptisk. Jeg lærte dog hurtigt at han talte sandt og jeg fik en masse spændende detaljer. De var lykkelige, men havde anerkendt, at de begge to ville have mere på den seksuelle front. De var aktive i swinger miljøet og havde vennepar, de byttede partner med. For mig er det ret utroligt, at nogle folk er stærke nok, til at leve på den måde!

Et generøst tilbud

Han træk heldigvis ikke besøget ud og smuttede efter hans forklaringer. Jeg skulle lige ryste tanken af mig om, at jeg lige havde haft sex med en gift mand. Mit valg var, at tage hele situationen som en oplevelse. Han var trods alt ærlig. Og jeg skulle jo aldrig have noget med manden at gøre igen. Troede jeg.. Et par dage efter kontaktede han mig på messenger.

“Han skrev, at han ikke kunne lade være med at tænke på mig.. og spurgte, om jeg havde lyst til at deltage i en trekant med ham og hans kone”.

Trods min nysgerrighed og mit åbne sind, takkede jeg nej. Jeg indrømmer at jeg overvejede det. Men det ville simpelthen bare have været for underlig! Han har også inviteret mig ud og danse nogle gange siden. Men det bliver et nej herfra. Jeg tænker dog tilbage på oplevelsen, som et af de få one night stands, der ikke var fra helvede!

https://giphy.com/gifs/carrie-frisky-shoulders-Nh27Ih1EUdl7y

Læs også: Uforglemmelige one night stands #3 Groupie moment

Har du selv haft et mærkeligt one night stand eller fået et underligt tilbud? Så er du velkommen til at skrive anonymt herunder, eller direkte til min mail på mc@missgrey.dk!

Følg desuden Missgrey.dk på de sociale medier. Du finder os på Instagram og kan følge min personlige profil Misscuriousdk. Find også de andre bloggere og vores fælles profil MissgreyDK. Missgrey er også på Facebook, hvor du kan blive opdateret med de nyeste indlæg!

Tak fordi du læste med!

Over and out – Miss Curious

Se Også