single

udgivet:

10 ting jeg lærte af at være single

Kære læser

Tag det fra en der blev single efter at være i et forhold det meste af hendes teenageår: Du lære virkelig meget af at være single! Især hvis du har været i et forhold i mange år, kan single-livet komme bag på dig. På godt og på ondt. Jeg har lavet en liste over, hvad jeg lærte, da jeg pludselig stod forvirret og alene som et dyr fanget af forlygtens skær, i livet som single!

Læs også: Sådan får du bedre sex som single

1. At livet er for kort..

En af de første ting jeg opdagede, var en lærdom, som jeg tog med mig fra mit forliste parforhold. Livet er for kort, til at bruge det sammen med mennesker, der ikke giver så meget igen, som du giver dem. Det er ikke engang sikkert at det er deres skyld, men at du har brug for mere, er en ærlig sag. Du fortjener at være lykkelig og hvis dit parforhold ikke står til at kunne reddes, er det på tide at komme videre – For jer begge to.

2. Hvor meget jeg egentlig selv kan

Når du er i et forhold, så ved du, at du altid har en til at hjælpe dig. Nu betyder single jo ikke ligefrem, at du er alene. Men der er bare ikke altid nogle til at hjælpe dig, når du skal skrue låget af de yderst flabede syltede agurker. Der er nemlig tips og tricks derude, der gør, at du kan udføre denne akt helt uden en mand. (I dette tilfælde kan du faktisk bruge en oplukker, til at lette trykket i glasset med – Yay). Da jeg blev single og flyttede for mig selv, sætte jeg endda mit eget internet op, hvilket var helt nyt for mig. Det handler om vilje ladies, du kan (næsten) hvad du vil!

3. At “jeg” er mere end et ”os”

At gå fra ”vi” kan godt lide den restaurant, til ”jeg” elsker at spise is i sengen, er virkelig en underlig følelse. Jeg elskede min nye frihed, men var også noget kun forvirret over det. Det kan nemlig virkelig være skræmmende, at verden lige pludselig er din og kun DIN legeplads. For mig var det især noget af en omvæltning selv at tage alle beslutninger. Du vælger selv ALT i din hverdag. Lige fra hvor du gerne vil have take-away fra, til om soveværelset skal males lyserødt. Brug din nye fritid til at dyrke dig, dine veninder og alle dine hobbyer.

4. At elske mit eget selskab

Min største udfordring var, al den alene-tid jeg pludselig fik. I starten kunne jeg slet ikke finde ud af det, og sørgede hele tiden for at holde mig selv beskæftiget. Men langsomt begyndte jeg at nyde mit ejet selskab, lave ingenting med mig selv. Jeg lærte at koble fra på en hel anden måde. Desuden fandt jeg ud af, at jeg faktisk er en meget cool person. Hvem skulle have troet det! At hænge ud med mig selv er virkelig rart, og jeg søger for at gøre det så tit jeg kan, selvom jeg nu er gledet i et forhold igen.

Love Myself GIF - Find & Share on GIPHY

5. Sex er alle vegne, men det er kemi ikke

Det kom virkelig bag på mig, hvor let det er at få sex. Jeg mener, der er jo sex rundt om hvert et gadehjørne! I starten kunne jeg slet ikke styre det, og gik rimelig meget amok. Men jeg lærte efterhånden, at selvom der er sex alle vegne, er der virkelig ikke god sex alle vegne. Med tiden blev jeg mere kræsen og lærte på den hårde måde, hvor vigtigt kemi er i alle former for seksuelle relationer. For jeg vil faktisk hellere have solosex end at have dårlig sex, for så ved jeg, at det ender med et brag. Hvilket før mig til næste punkt…

6. At onanere bedre!

I og med at jeg havde haft en kæreste hele min ungdom, havde jeg ikke udforsket solosex dybt nok. Men oh my my… Er du overhovedet klar over, hvilke fantastiske følelser du selv kan frembringe i din krop, uden nogen andre er involveret?! Det var en hel ny verden for mig. Pludselig begyndte jeg at onanere hver dag. Og blev måske en lille smule afhængig. Jeg lærte også, hvor vigtigt det er at kende sin egen krop, for at have god sex med en partner. (Trust me on this one!) Mangler du lidt guf til godteskuffen så tjek vores anmeldte produkter ud.

7. Sære single-vaner

Jeg udviklede helt nye rutiner, da jeg fik min egen lejlighed. Frokosten kunne sagtens indtages foran computeren, lige så vel som aftensmaden kunne foregå i sengen. Nogle dage fik jeg morgenmad til aftensmad. Jeg elskede denne nye frihed og alle de mærkelige muligheder, der fulgte med den. Apropos ”at onanere bedre,” blev jeg som nævnt afhængig af orgasmer – Og dette fix kunne jeg sagtens få imens jeg så comedy… (Dont jinx it before you tried it!)

8. At det er okay at være lidt klam..

Nu vi er vi de underlige rutiner og vaner… Tallerkenen kan sagtens bruges igen og det samme kan gårsdagens T-shirt. Desuden er T-shirts formidable, til at tørre hænder I efter at have spist hotwings. Opvasken og tøjvasken kan sagtens liiiige vente lidt. Det er rart at gå rundt og ligne en hjemløs hele dagen, mens du synger med på Britney Spears. Barbering er højt overvurderet, og det er det at gå i bad lige efter træningen også. Og så til min yndlings: Du kan sprede tøj og makeup over hele dit hjem uden noget brok. <3

Nasty GIF - Find & Share on GIPHY

9. At jeg egentlig ikke behøver andre end mig selv

Livet handler ikke om at få en høj uddannelse, blive rig eller at stifte en familie. Livet handler om at finde ud af, hvad der gør dig glad, og så gøre det så meget som muligt. Gør det dig glad at rejse? Jamen så lav en plan over, hvordan du skal gøre det og hvad det kræver af dig. Du har ikke brug for andre end dig selv til at gøre dette – Og vigtigst af alt, der er forskel på hvad du gerne vil have, og hvad du har brug for. Jeg er sammen med Mr. Unexpected fordi jeg gerne vil have ham, ikke fordi jeg har brug for ham.

10. Kuren på restløshed 

Noget jeg tog med mig fra mit ungdoms parforhold, var min restløshed. Jeg søgte febrilsk forløsning for denne følelse, men intet kunne ikke slukke den. Først da jeg mødte Mr. Unexpected, og jeg stoppede med at overanalysere alt, begyndte min krop at slappe af. Jeg er ikke længere restløs: Jeg lever i nuet. Men taler stadig om fortiden, og efterhånden også lidt om fremtiden. Også selvom fremtiden skræmmer mig f****** meget. Du behøver ikke en mand for at kurere din restløshed: Find en måde at udtrykke dig på og arbejd på din egen lykke – Hver dag resten af dit liv, for den er nemlig ene og alene dit ansvar.

Læs også: Hvordan jeg kom over bruddet med min eks

Tak fordi du læste med! Har du nogle guldkorn til listen? Og har du selv udviklet nogle sære single vaner? Du er altid velkommen til at poste en kommentar herunder, eller skrive direkte til min mail på mc@missgrey.dk. Husk desuden at følge med på de sociale medier:

Min Instagram Misscuriousdk 

Officielle Instagram Missgreydk 

Officielle Facebook Missgrey

Over and out – Miss Curious

TIP: Brug din nye fritid til at dyrke dig, dine veninder og alle dine hobbyer. Få inspiration her.

Se Også