Kære læsere.

Det er endnu engang blevet tid til tema-søndag hos Miss Grey. Denne gang skal det handle om doggystyle. Sexstillingen, som vi alle her på Miss Grey, har angivet som vores yndlingsstilling. Ved adskillige undersøgelser verdenen over er det også ofte denne sexstilling, der ligger nummer et på listen, når kvinderne skal vælge deres favorit. Men hvad er det lige præcis, der gør, at doggystyle indtager en suveræn førsteplads hos mange af os kvinder, når det kommer til sexstillinger?

I dette indlæg vil jeg give jer ti personlige grunde til, at jeg elsker doggystyle.

Jeg elsker doggystyle fordi…

– Det er en primitiv sexstilling, som føles fræk og forbudt, hvilket er en følelse, der gør mig virkelig liderlig.

– Jeg tænder enormt meget på seksuel dominans. Doggystyle er den sexstilling, hvor jeg føler mig absolut mest domineret af min partner.

– Appropos dominans er det en stilling, hvor det er oplagt for ham at rykke mig i håret eller give mig en god omgang smæk.

– Langt de fleste pikke er designet sådan, at de stimulerer G-punktet perfekt i doggystyle. Vinklen føles langt mere intens i doggien sammenlignet med andre stillinger, jeg har prøvet.

– Jeg eller han kan stimulere klitoris samtidig med, at vi knalder, hvilket gør, at jeg er garanteret en orgasme, inden han kommer.

– Og nu når vi er ved stimulering af flere områder på en gang, er doggystyle den sexstilling, der giver fri adgang til at berøre langt de fleste af mine andre erogene zoner, som eksempelvis bryster, nakke og røv(hul) på samme tid.

– Jeg kan undgå øjenkontakt, hvilket jeg til tider kan have det svært med under sex. Uden øjenkontakten kan jeg lukke mig helt inde i mig selv, så jeg udelukkende skal koncentrere mig om orgasmen.

– Han kan komme til at kneppe mig hårdt og dybt, uden at mine manglende akrobatiske evner kommer i vejen.

– Det er nemt og hurtigt at skifte over til analsex efter lang tids opvarmning, som kan finde sted, imens han tager mig bagfra.

– Jeg synes det er frækt at mærke hans hænders greb om mine hofter samtidig med, at hans nosser rammer min fisse, fordi de svinger frem og tilbage, hvilket kun sker i denne stilling.

Det var altså ti grunde til, at doggystyle er min yndlingsstilling. Men kort sagt er det altså fordi, at doggystyle er en spændende stilling, der for mig handler om dominans og orgasme.

woman-499756

Hvad med jer kære læsere? Elsker I også doggystyle, eller har I en anden stilling som favorit? Fortæl mig om jeres yndlingsstillinger ved at skrive en kommentar til indlægget eller send mig en mail til mf@missgrey.dk 

Tak fordi I læste med – Jeg håber på at høre fra jer.

KH.
Miss Felicity

Tidligere artikelAdskillelse af sex og kærlighed
Næste artikelTemasøndag #2: Doggystyle som det bedste og det værste
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here