Ja!!

Jeg er rimelig excited omkring det! Min første G-punkts orgasme! Og så var det endda med Mr J… Så her kommer lige en lille eftermiddags update/historie fra mig.

Som I måske kan huske, var jeg på en skøn date med Mr J. (Læs om daten her). Efterfølgende valgte han dog at droppe mig… hvorefter vi matchede på Tinder. I sidste uge valgte jeg så at booty-calle ham. Utroligt nok var han frisk på at ses. Jeg tog hjem til ham og vi endte selvfølgelig hurtigt inde i sengen.

Altså. Jeg har fået orgasme under sex før. Klitorisorgasmer. Dem kan jeg få rimelig nemt – men en G-punkts orgasme har jeg aldrig fået. Før nu! Og det var altså en rimelig vild følelse. Det startede med at jeg red ham. Han sad op i sofaen, og jeg kunne læne mig ind over ham og sætte mine hænder mod væggen for støtte. Jeg havde seriøst kun redet et par minutter, da jeg mærkede en meget intens fornemmelse. Jeg ved jo godt hvordan det føles når man er lige ved at komme, men jeg tænkte “ej, det er for godt til at være sandt”. Men nej! Få sekunder senere fik jeg en vild skøn eksplosion/sommerfugle i hele kroppen-agtig fornemmelse.

Da min orgasme var overstået, kiggede jeg ned på Mr J. Han sad (næsten bogstaveligtalt) med julelys i øjnene. 

“Det har jeg seriøst aldrig prøvet før,” sagde jeg.

Mr J lignede virkelig en der havde vundet en million i lotto. Vi kyssede lidt, hvorefter vi skiftede til missionær, indtil han selv fik orgasme.

Alt i alt, en rimelig vellykket aften! Og ja, jeg er stadig en smule oppe og køre. Jeg har haft sex mange gange. Flere gange end jeg har tal på. Og jeg har aldrig fået en G-punkts orgasme. Selvom jeg har haft vildt god sex før, tror jeg ikke engang jeg har været tæt på at få en (under samleje – det er en anden snak med legetøj). Og jeg troede faktisk aldrig det ville ske for mig!

G-punktet sidder ud mod maven. Derfor tror jeg stillingen, hvor han sidder op og du sidder ovenpå ham, virker godt. Du kan nemlig læne dig ind over ham – hvilket (jeg tror) gør det nemmere for ham at ramme g-punktet.

Og hvad så nu?

Ja… jeg ved jo desværre ikke om der er flere g-punkts orgasmer i vente. Jeg håber det! Min strategi nu er at bruge en G-punkts dildo (som den HER), og se om jeg kan få en orgasme med den. Jeg tror det handler om at lære sin krop at kende. Nu hvor jeg ved at jeg kan få en g-punkts orgasme, vil jeg bruge mere tid på at undersøge, hvordan jeg nemmest kan få den. 

Hvis I læsere har nogle gode tips eller historier, må I gerne dele dem i kommentarene! Eller smide en mail på Missfox@missgrey.dk <3

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here