G-punkt-orgasme-min-allerførste-gang

udgivet:

G-punkts orgasme: Min allerførste gang (!!!)

Missgrey.dk hjælper dig med at skabe det sexliv du drømmer om. I denne artikel fortæller Miss Fox dig om sin oplevelse med G-punkts orgasme. Hvordan føles det egentligt? Og så snakker vi om, hvordan du selv kan finde dit G-punkt og øve dig.

For at lette vejen mod G-punkts orgasmer, prøv da:

*Indeholder reklamelinks*

G-punkts orgasme: Min allerførste gang

Jeg er rimelig excited omkring det. Min første G-punkts orgasme! Og så var det endda med Mr J… Så her kommer lige en lille eftermiddags update/historie fra mig.

Som I måske kan huske, var jeg på en skøn date med Mr J. (Læs om daten her). Efterfølgende valgte han dog at droppe mig… hvorefter vi matchede på Tinder. I sidste uge valgte jeg så at booty-calle ham. Utroligt nok var han frisk på at ses. Jeg tog hjem til ham og vi endte selvfølgelig hurtigt inde i sengen.

Hvordan mærkes en G-punkts orgasme?

Altså. Jeg har fået orgasme under sex før. Klitorisorgasmer. Dem kan jeg få rimelig nemt – men en G-punkts orgasme, har jeg aldrig fået. Før nu. Og det var altså en rimelig vild følelse. Det startede med, at jeg red ham. Han sad op i sofaen, og jeg kunne læne mig ind over ham og sætte mine hænder mod væggen for støtte. Jeg havde seriøst kun redet et par minutter, da jeg mærkede en meget intens fornemmelse. Jeg ved jo godt, hvordan det føles, når man er lige ved at komme, men jeg tænkte “ej, det er for godt til at være sandt”. Men nej. Få sekunder senere fik jeg en vild skøn eksplosion/sommerfugle i hele kroppen-agtig fornemmelse. “Det har jeg seriøst aldrig prøvet før,” sagde jeg.

Da min orgasme var overstået, kiggede jeg ned på Mr J. Han sad (næsten bogstaveligtalt) med julelys i øjnene. 

Find dit eget G-punkt med lidt hjælp

G-punkts orgasme

Har du lyst til selv at udforske fit eget G-punkt, så anbefaler vi sættet ovenfor, som indeholder alt det, som du skal bruge: En intim massageolie, to G-punkts vibratorer og en glidecreme. Udforsk din krop på egen hånd og hold vibratoren (med glidecreme på) på dit G-punkt og masser. En G-punkts orgasme tager normalt længere tid end normale orgasmer, så du skal have tålmodighed. 

Efterspillet og flere orgasmer

Mr J lignede virkelig en, der havde vundet en million i lotto. Vi kyssede lidt, hvorefter vi skiftede til missionær, indtil han selv fik orgasme.

Alt i alt, en rimelig vellykket aften! Og ja, jeg er stadig en smule oppe og køre. Jeg har haft sex mange gange. Flere gange end jeg har tal på. Og jeg har aldrig fået en G-punkts orgasme. Selvom jeg har haft vildt god sex før, tror jeg ikke engang jeg har været tæt på at få en (under samleje – det er en anden snak med legetøj). Og jeg troede faktisk aldrig det ville ske for mig.

G-punktet sidder ud mod maven. Derfor tror jeg stillingen, hvor han sidder op og du sidder ovenpå ham, virker godt. Du kan nemlig læne dig ind over ham – hvilket (jeg tror) gør det nemmere for ham at ramme g-punktet.

G-punkts orgasme

Og hvad så nu?

Ja… jeg ved jo desværre ikke, om der er flere g-punkts orgasmer i vente. Jeg håber det! Min strategi nu er at bruge en G-punkts dildo, og se om jeg kan få en orgasme med den. Jeg tror det handler om at lære sin krop at kende. Nu hvor jeg ved at jeg kan få en g-punkts orgasme, vil jeg bruge mere tid på at undersøge, hvordan jeg nemmest kan få den.

G-punkts Orgasme - LELO Mona Wave Deep Rose

Hvis I læsere har nogle gode tips eller historier, må I gerne dele dem i kommentarfeltet herunder. Du er selvfølgelig helt anonym. Over and out fra Miss Fox.

*Indeholder reklamelinks*

Se Også