Det er bare ikke alle, der kan krølle som en kringle eller stå i spagat op ad væggen, mens der dyrkes vild og hed sex. Nogen burde lave en kama sutra for buttede figurer med både til gården og til gaden OG med mave foran. Det vil trods alt, gøre det lidt mere spændende og tilfredsstillende for mange par i de små hjem. For mange mænd og kvinder, har seksuelle udfordringer som plus size, og det skal du høre lidt mere om i dette indlæg.

Derfor har jeg seksuelle udfordringer som plus size woman

Som jeg tidligere har fortalt her på bloggen, har jeg snart brugt 25 år på slankekur, kostomlægning osv. pga. den dumme sygdom der hedder PCO/PCOS og jeg må indrømme, jeg er sgu ved at give op. Jeg bliver bare aldrig en størrelse 38-40 – og sådan er DET! OG når kroppen så er formet som en kartoffel, giver det altså lidt seksuelle udfordringer som pluz size modella. Mr. Handy er også en robust og høj mand, med en god mave flot placeret foran, så støder vi altså lidt sammen engang imellem! Heldigvis har han lange arme, så han kan nå rundt om mig alligevel 🙂 Der sidder en god stor røv og en velplejet stor barm… vi taler E skål, på Miss Robinson. Så nej, jeg elsker ikke mig selv i bikini! Jeg er fanden fisme også nødt til at tænke på mine omgivelser.

 

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.
Tidligere artikelMiss Fantasy håber på at vække dine fantasier til live
Næste artikelIndie Adult Movie Director Erika Lust x LustCinema
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3