seksuelle udfordringer som pluz size

udgivet:

Seksuelle udfordringer som plus size woman

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”48774″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Det er bare ikke alle, der kan krølle som en kringle eller stå i spagat op ad væggen, mens der dyrkes vild og hed sex. Nogen burde lave en kama sutra for buttede figurer med både til gården og til gaden OG med mave foran. Det vil trods alt, gøre det lidt mere spændende og tilfredsstillende for mange par i de små hjem. For mange mænd og kvinder, har seksuelle udfordringer som plus size, og det skal du høre lidt mere om i dette indlæg.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Derfor har jeg seksuelle udfordringer som plus size woman” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23f05586″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Som jeg tidligere har fortalt her på bloggen, har jeg snart brugt 25 år på slankekur, kostomlægning osv. pga. den dumme sygdom der hedder PCO/PCOS og jeg må indrømme, jeg er sgu ved at give op. Jeg bliver bare aldrig en størrelse 38-40 – og sådan er DET! OG når kroppen så er formet som en kartoffel, giver det altså lidt seksuelle udfordringer som pluz size modella. Mr. Handy er også en robust og høj mand, med en god mave flot placeret foran, så støder vi altså lidt sammen engang imellem! Heldigvis har han lange arme, så han kan nå rundt om mig alligevel 🙂 Der sidder en god stor røv og en velplejet stor barm… vi taler E skål, på Miss Robinson. Så nej, jeg elsker ikke mig selv i bikini! Jeg er fanden fisme også nødt til at tænke på mine omgivelser.

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Jeg kan ikke se en skid” font_container=”tag:h5|text_align:left|color:%23f05586″ use_theme_fonts=”yes”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Med stor barm og mavedelle, er det bare umuligt at se hvad der sker for neden. Jeg kalder det en kut vom, for maveskindet hænger lidt ned og er i vejen. Det skyldes MANGE år med elevatorvægt OG selvfølgelig fødsler af 3 store babyer. Det sætter sine spor, og strækmærkerne er voldsomme. Derfor KUT VOM! Midt på maven lige over navlen, har jeg et gammelt ar fra da jeg var barn, det trækker maven ind på en mærkelig måde, og derfor er min mavedelle på en aller anden sjov måde, delt i to.

Det giver så tre etager fra bryst til kusse. Forestil dig så, når jeg skal ligge og bakse med en vibrator, dildo eller andet sexlegetøj og samtidig har for korte arme! Eller når Mr. Handy er på besøg down under! Det er bestemt en af de mest irriterende seksuelle udfordringer som plus size woman. Jeg kan ikke se ham slikke mig, med mindre jeg bruger et spejl eller mobiltelefonen.

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

“Øjeblik skat, jeg skal lige holde på maven så jeg kan se hvad du laver! Mega turn off!”

Høje klaskelyde fra soveværelset

En anden irriterende ting der kan drive mig til vanvid, er når maverne klasker sammen. Fx. i en god cowgirl. Der er nemlig ikke luft imellem vores maver, når jeg sidder på Mr. Handy, så når jeg rider ham, klasker vores maver sammen, og det giver høje klaskelyde. Det er altså ikke specielt ophidsende at høre på. Derfor må vi lægge et håndklæde eller lagen imellem os, så vi ikke overdøves at konstant klask-klask-klask-klask! Det er også hårdt for knæene, at løfte lidt KG i den fart der nogen gange skal til. Det er så heller ikke muligt, at have stående sex. Det kan ikke lade sig gøre med to fyldige maver, SÅ lang er Mr. Handys vedhæng altså heller ikke 🙂 Bagfra kan lade sig gøre, her er der alle muligheder… og huller åbne.

Miss Robinson anbefaler: Fun Factory Lady Bi Dobbelt Vibrator

Sex udenfor soveværelset

Bilsex er også mega besværligt, specielt fordi vi ikke lige har en kassevogn eller lastbil. Vores lille Dacia er altså ikke til to store mennesker i vild sex action. Måske en hurtig cowgirl på bagsædet. Brusebadet er også lige småt nok, men det kan lige lade sig gøre. Vi oplever ofte hotelværelser med virkelig små brusekabiner, så der er sex i badet udelukket. Det er heller ikke altid at badekarret er særlig stort, så kan det ikke rumme os begge, uden at vi sidder fast. Vores eget badekar er STORT, så der kan det sagtens lade sig gøre. Det er med at bruge fantasien, hvis der skal dyrkes sex frit stående eller liggende, der skal være plads, det er en af de seksuelle udfordringer som pluz size.

Akrobatik og bevægelighed

Det er jo klart, at når der er lidt på sidebenene, kniber det også med bevægeligheden. Arme, ben og andre dele af kroppen, kan ikke lige krølle eller bue i akrobatiske bevægelser og vinkler. Derfor er det heller ikke nemt for Mr. Handy lige at kaste mig rundt i sengen, det er i lidt mere langsomme bevægelser og faktisk enormt besværligt. Det kunne være skønt, hvis han lige kunne kaste mig rundt efter hans for godt befindende, men sådan er det ikke. Jeg føler mig engang imellem som en strandet hval eller nøgen kalkun, men sex det har vi og det er lækkert. Vi finder de løsninger vi kan, og får det bedste ud af det. Engang imellem griner vi lidt af det, for vi er i samme båd. Selvom vi har seksuelle udfordringer som pluz size, er der ALTID alternativer, så dem finder vi og udnytter på det groveste.

Læs ogsåNår kroppen knirker, men sexgyngen virker!

Gode stillinger som pluz size

Vi har selvfølgelig en håndfuld stillinger vi elsker at bruge, for de virker, også selv om der er lidt mave og vægt. Sexpuden kommer ofte i brug, da den hjælper mig med at løfte mit bækken eller bagdel og giver Mr. Handy bedre adgang til lysthulen. Her kommer vores 5 favoritter:

seksuelle udfordringer som pluz sizeArmbolten – Fordi den giver dyb pentrering og Mr. Handy rammer mit G-punkt. Når jeg får skubbet en kilepude ind under numsen, løftes jeg og min mave kommer ikke i klemme.

 

 

seksuelle udfordringer som pluz sizeSaksen – Denne stilling giver også dyb pentrering og vi har øjenkontakt. Her kan jeg både vælge puden eller lade være, maven kommer ikke i klemme og Mr. Handy kan gi´den gas.

 

 

seksuelle udfordringer som pluz sizeSkeen – En stilling der er perfekt, hvis der sidder lidt mave foran. Her er der frit spil til god sex og både klitoris og bryster kan stimuleres samtidig.

 

 

seksuelle udfordringer som pluz sizeDoggy – En vi alle kender, og en af de mest almindelige stillinger udover missionær. Doggy giver god plads til maven, og der er på ingen måde noget der irriterer eller larmer.

 

 

seksuelle udfordringer som pluz sizeCyklen – en forholdsvis “fri” stilling, der giver god dybte uden at maverne klasker sammen. Mr. Handy spreder mine ben en smule, så maven ikke kommer i klemme.

 

 

Billederne har jeg lånt fra et super indlæg hos dildo-priser.dk, hvor du også kan se MANGE andre sjove stillinger og hvad de hedder. Du kan læse indlægget HER

Så næste gang du tænker, ej det kan jeg altså ikke, må du ikke give op. Tænk ud af boksen og find hjælpemidler. Her kan jeg helt klart anbefale sexgyngen og sexpuden. Det handler om at gøre det behageligt for dig selv, og fjerne irritationerne og besværlighederne.

YOLO og kuns fra

Miss Robinson[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”49978″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://www.instagram.com/my_dirty_mind_dk/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”49979″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://missgrey.dk/et-uventet-blowjob/”][/vc_column][/vc_row]

Se Også