*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære Læser! I dette sidste indlæg i serien om billigt sexlegetøj til under kr. 350,-, har jeg fundet en sjov vibrator til par. Makelove.dk har virkelig mange sjove ting på hylderne, og denne PettyLove Snakey Par vibrator, forestiller jeg mig, at mange nok ville springe over. Den ser virkelig mystisk ud. Kun af den årsag, hoppede den ned i testkurven hos Miss Robinson, og jeg blev virkelig positivt overrasket. Det er en anal- & vaginal par vibrator med masser af muligheder. Må jeg præsentere:

PrettyLove Snakey Par Vibrator

Prettylove Snakey par vibratorLæs også: Intim Gina spreder – billigt sexlegetøj under kr. 350,-

PrettyLove Snakey Par Vibrator med multistimulering

Med multistimulering mener jeg både analt og vaginalt. Snakey par vibrator kan nemlig bruges i flere forskellige konstellationer, da det er en dobbelt par vibrator. Kvinde/kvinde, mand/mand og kvinde/mand. Alt efter hvilken form for stimulering der ønskes, kan den bruges analt/analt, vaginalt/vaginalt eller vaginalt/analt. Der er rigtig mange anvendelsesmuligheder med denne par vibrator, også hvis din partner ikke er til analsex og du selv er. PrettyLove Snakey par vibrator bruges samtidig af jer begge, da den er fleksibel og kan forbinde jer. Den kan nemlig drejes og bøjes så den passer.

Læs også: Small Love Geisha Bækkenbundskugler – billigt sexlegetøj under kr. 350,-

Sådan fik vi den placeret og testet

Lad mig sige det som det er…. vi fumlede altså lidt. Efter vi havde smurt GODT med vandbaseret glidecreme på begge ender, blev vi enige om, at forsøge os med analt/analt. Tanken om at være “forbundet” analt, mens vi havde samleje, var lidt fræk. Vi nyder begge analsex, både naturel og med plugs, så at skulle “hænge sammen” med PrettyLove Snakey par vibrator analt var tiltalende. Vi snakkede lidt om, hvilken stilling vi skulle gribe det an med, og besluttede os for almindelig missionær. Først indførte Mr. Handy den ene ende analt på mig, den med dupperne, og derefter den anden ende analt på sig selv. Mr. Handy er ikke fan af vibrationer analt, så den var ikke aktiv i vibrationerne. Placeret og klar til brug. Og den blev i hullerne, også da vi begyndet at bevæge os.

Prettylove Snakey par vibrator
Pretty Love Snakey Par Vibrator oplades med medfølgende USB oplader i enden af den ene vibrator.

Læs også: Klitoris Orgasme Finger Stimulator – billigt sexlegetøj under kr. 350,-

Husk at vælge vibrationsmønster INDEN montering

Efter Mr. Handy og jeg havde anvendt den analt/analt, skulle den også prøves analt/vaginalt. Vi dessinfiserede  den med toycleaner, så den var ren til vaginal brug. Det skal du i øvrigt ALTID huske at gøre, når du har benyttet noget analt, inden du indfører det vaginalt. Der kommer en masse bakterier fra endetarmen på sexlegetøjet eller pikken, der er skidt for skeden. Vi skulle selvfølgelig prøve lidt vibration, og da betjeningsknappen sidder på den ene ende af PrettyLove Snakey par vibrator, er det vigtigt, at du vælger vibration INDEN du fører den op! Lidt besværligt, hvis der skal skiftes mellem de 7 forskellige mønstre. MEN find din favorit, og op med vibratoren.

Prettylove Snakey par vibrator
På den ene ende, sidder de to knapper der betjener vibratoren. En tænd/sluk knap og en til de 7 vibrationsmønstre

Læs også: G-punkts vibrator. Sexlegetøj under kr. 350,-

Forkælelse til P-punkt og G-punkt

PrettyLove Snakey par vibrator giver både mulighed for stimulering af kvindens G-punkt og mandens P-punkt på en og samme tid. Den ene vibrator er udstyret med hundredevis af små silikonedupper som overfører vibrationerne til enten vagina eller anal. Mr. Handy lykkedes også med, at snige sig indenfor med pikken, da jeg havde den placeret vaginalt og han analt. Det gjorde det lidt mere stramt og stimulerende. Vibratordelen i mig, blev skubbet op mod mit G-punkt, det var yderst tilfredsstillende. Jeg kan bestemt godt blive fornøjet af de forskellige vibrationsmuligheder, og et par stykker af dem, skifter mellem de to ender. Mr. Handy er blevet lidt mere åben for vibration analt, efter vi har prøvet denne par vibrator.

Prettylove Snakey par vibrator

Læs også: PrettyLove Ethel Bullet Penis Ring – billigt sexlegetøj under kr. 350,-

Kan også bruges til onani og solosex

Vibratordelen i PrettyLove Snakey Par vibrator er også kraftig nok, til solosex og onani. Jeg forsøgte at indføre den analt med den ene ende, på klitoris med den anden ende og supplerede med en vibrator. Det var virkelig en pirrende onanioplevelse. Umiddelbart kunne jeg også forestille mig, at mænd kan have fornøjelse af PrettyLove Snakey par vibrator under onani. Placeret analt og så fx. et lækker Tenga Egg til at forkæle pikken med. Med masser af vandbaseret glidecreme selvfølgelig!

Fakta om PrettyLove Snakey Par Vibrator:

Mål: 3,2 cm i bredeste diameter + 60 cm fra spids til spids

Vibrationer: 7 forskellige med dobbelt motor

Materiale: Silikone + ABS plast

100% Vandtæt

Oplades via USB oplader

Pris: Kr. 349,- og kan købes HER

Det var alt for denne gang. Håber du får lyst til at kaste dig ud i leg med PrettyLove Snakey Par Vibrator set hos Makelove.dk. Husk på, det behøver ikke koste en formue at anskaffe sig sexlegetøj. Alle kan være med.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Tidligere artikelDa jeg gik på fræk Tinderdate (med en pige)
Næste artikelMine frække og forbudte fantasier
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here