Miss Felicity

udgivet:

Sådan finder du din indre domina

Kære læsere – her kommer: “Sådan finder du din indre Domina”.

For nylig gik jeg på jagt efter min indre domina, hvilket resulterede i en ganske særlig oplevelse sammen med Mr. Dirty-talk.

Jeg havde aldrig nogensinde forestillet mig, at jeg ville få lyst til at afprøve rollen som den dominante i soveværelset. Men efter at jeg har haft sex med den samme fyr gennem en længere periode, tog jeg mod til mig og byttede om på rollerne. Læs med her og find ud af, hvordan det gik.

Sådan finder du din indre domina: Jeg bestemmer!

For en gangs skyld kom jeg ham i forkøbet og tog første skridt til at have sex. Jeg smed ham ned på sengen, så han lå på ryggen, da jeg satte mig overskrævs på ham. Langsomt lænede jeg mig nedover ham og kyssede ham blidt. Herefter lagde jeg min mund mod hans øre og stønnede liderligt, hvorefter jeg bed ham let i øreflippen og slikkede ham i øret.

“Du skal have den helt store tur”, hviskede jeg til ham.

Han var næsten åndeløs og svarede mig derfor ved at stønne svagt. Jeg fik ham op at sidde og flettede min tunge sammen med hans i et begærligt tungekys, mens jeg fik ham ud af hans trøje.

Med et fast greb i hans hage førte jeg hans hoved tilbage, så hans hals var blottet for mig. Min mund banede sig vej fra hans kæbe og op til hans anden øreflip, som jeg tog ind mellem læberne, inden jeg kyssede ham bag øret. Han stønnede af nydelse, idet jeg pustede ham i øret. Jeg skubbede til ham, så han kom ned at ligge igen, imens jeg tog min overdel af.

Idet jeg ville spænde BH’en op, greb han ud efter mine bryster, hvilket fik mig til at skifte mening. 

Denne gang skulle det handle om ham og hans nydelse. Det var mig, der styrede showet – og det skulle der ikke herske tvivl om! Jeg tog derfor rundt om begge hans håndled og førte armene op over hovedet på ham. “Der skal de blive, indtil jeg siger til” sagde jeg og kiggede ham dybt i øjnene. Han grinende en smule, men nikkede, da det gik op for ham, at det ikke var for sjov. Jeg lænede mig ind over ham og hviskede: “Ellers må jeg finde håndjernene frem”

Sådan finder du din indre domina

Hokus pokus – Felicity i fokus!

Der sad jeg så ovenpå Mr. Dirtytalk, mens han lå under mig med armene oppe over hovedet og ventede på mit næste skridt.

Det var næsten komisk, for det er langt fra min komfortzone at være kontrollerende i sengen. Det var mest en spontan idé, at det var mig, der skulle være den styrende. For mig handlede det mest om at tage fokus fra ham, så han ikke skulle tænke på at tilfredsstille mig, men derimod kunne læne sig tilbage og modtage. Jeg blev en smule nervøs og ønskede, at jeg havde planlagt min debut som domina en smule bedre. Pludselig var det tydeligt for mig, hvor formet jeg er af mine tre år som submissiv for Masteren.

Mens jeg tænkte så det knagede, lænede han sig op for at kysse mig dybt og inderligt med begge hans hænder placeret på hver sin side af mit ansigt. Han befriede mig fra rampelyset ved at smide mig ned på den anden side af dobbeltsengen, hvorefter han lænede sig ind over mig og kyssede min hals, mens han krængede mit ene bryst ud af BH’en for at lege med brystvorten, som hurtigt blev stiv under hans behandling.

Cowgirl og numse-leg

Det gik mig på, at forspillet var faldet til jorden. Hans hænder og tunge bevægede sig rundt på min krop, og jeg begyndte at udtænke en plan for at få overtaget endnu engang. Næste gang ville jeg have en plan. På den måde ville jeg have et manuskript at følge og derved var der ingen fare for at gå i panik. Min tankestrøm blev afbrudt af en orgasme, da han fingerkneppede mig. Liderligheden overtog min krop, så jeg besluttede mig for at sætte min domina-fantasi på pause.

Han satte pikken mod min dunkende fisse, der ventede utålmodigt på at blive kneppet.

Efter at have pirret mig ved at føre pikhovedet frem og tilbage i min drivvåde revne, trængte han hårdt og brutalt op i mig med sin fulde længde. Først kneppede han mig langsomt, hvor jeg mærkede varmen sprede sig i hele kroppen. Orgasmen var ved at bygge sig op i mig, da jeg mærkede sveden dryppede fra ham og ned på mig. Jeg besluttede mig for, at det skulle være nu eller aldrig, hvis jeg ville have magten tilbage.

Derfor skubbede jeg mig væk fra ham og smed ham ned på sengen ved siden af, hvorefter jeg satte mig ovenpå ham for at ride ham. Jeg tog fat om roden af hans pik, så jeg kunne gnubbe pikhovedet mod min åbning. Jeg sænkede mig langsomt ned over pikken og red ham, mens jeg førte hans hænder mod mine bryster, som han æltede ivrigt. Jeg bevægede mig frem og tilbage med hans stive pik oppe i mig, hvilket førte til min anden orgasme.

Pludselig kom jeg i tanke om en samtale, vi havde haft tidligere i forhold til at blive stimuleret analt som mand.

Der var ingen af os, der havde prøvet det før, men jeg besluttede mig for, at det skulle være nu, hvor jeg havde kontrollen. Jeg steg derfor ned af ham og bevægede mig langsomt ned mellem hans ben med munden, hvor jeg startede med at give ham et blowjob, mens jeg spillede med hans kugler. Jeg greb ud efter glidecremen på sengebordet og sprøjtede en masse ud på min højre pege – og langefinger, som jeg begyndte at massere mellemkødet med, hvorefter jeg langsomt bevægede mine fingre mod anus.

Jeg førte pegefingeren langsomt op og fandt prostata et par centimeter oppe, mens jeg kiggede op på ham. Han lå med lukkede øjne og stønnede højlydt. Det rykkede i mit underliv at høre lyden af hans nydelse, så jeg fokuserede på min pegefinger, der penetrerede ham. Han begyndte at spille sig selv af, mens jeg stimulerede prostata. Efter et par minutter kom han udover sig selv med et brøl.

Sådan finder du din indre domina

Som søstre vi dele

Det var alt for denne gang. Tak fordi I læste med.

Hvis der er nogen af Jer, kære læsere, der har en særlig oplevelse, I har lyst til at dele med mig og/eller resten af bloggen, skal I endelig ikke holde Jer tilbage.

Jeg håber, I har lyst til at dele Jeres sex-historier med mig!

KH.
Miss Felicity

Se Også