*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Sex og samliv efter fødslen. Hvis du har læst med i de sidste to indlæg, om sex i forbindelse med graviditet, ved du også, at jeg er igang med at guide jer igennem de tre sexfaser omkring graviditet. Før-under-efter graviditet og fødsel. Dette indlæg skal handle om, når baby er ankommet, kroppen skal hele og sex- og samliv skal igang igen. Det kan godt blive lidt af en udfordring, men jeg vil prøve at give dig lidt vejledning og råd. Hvis du ikke har læst de to forrige indlæg, kan du læse dem her. Hvad med sexlysten, når man skal lave en baby? og Guide til sexlyst under graviditet.

https://missgreyclub.dk/Guide til sex og samliv efter fødslen!

Hvis du har en forestilling om, at efter baby er kommet ud og du lige har fået et par dage til at hele, at så er du klar til sex igen…. så tager du grueligt fejl! Kroppen skal bruge meget mere tid til at hele. Slimhinden i livmoderen skal hele, efter moderkagen har løstnet sig, og det kan godt tage op til 4 uger. Dvs. blødning i op til 4 uger efter fødsel, og i starten er det voldsomt. Vi taler størrelse Tenableer. Så med mindre farmand og du ikke har noget imod sex med blødning, så på med gummi og kom igang. Heldigvis er der rig mulighed for kærlige kærtegn, massage og kys. Analsex er selvfølgelig også en mulighed, men det kræver, at du er helet ordentligt forneden. Under fødsel er der risiko for, at du kan få flænger, brister eller det der er værre. Renlighed i og omkring skeden er ultra vigtig også efter en fødsel, så der ikke opstår bakterietilstande.

sex og samliv
Der er ikke noget, som en lille lyserød baby.

Derfor kan farmand jo godt blive forkælet

Farmand kan også sagtens tilfredsstilles, det kræver bare at du/I har overskud. Du kan sagtens forestille dig, hvordan energiniveauet ligger, med nattesøvn i intervaller af 3-4 timer af gangen, i døgndrift. Zombietilstand nærmer sig efter en måneds tid. Sex er i hvert fald IKKE det, du tænker mest på eller har lyst til! Alligevel skal I finde de små “huller”, hvor der ER tid til nærvær og intimitet. Baby skal have fokus, men det skal de voksne også. Badet er ALTID en perfekt mulighed. Det skal planlægges, men tro mig, det kan sagtens lade sig gøre. Desuden har du også ømme bryster, der skal have varmt vand og et par store masserende mandehænder. Farmand syntes det er sexet og lækkert, at få lov til at blive genforenet med sine to yndligs kropsdele, på sin kvinde. De er ikke til meget andet end madpakker, i en periode i hvert fald.

Læs også Miss Robinson: Når jeg er alene og liderlig

Sex og samliv efter fødslen: Husk for guds skyld gummi!

En vigtig detalje du skal skrive sig bag øret i forbindelse med sex og samliv efter fødslen, er beskyttelse. Vælger I at have sex efter fødslen, og inden første menstruation. Gummi – kondom – regnfrakke på! Ammestuehistorier om, at hvis du ammer, så kan du ikke blive gravid…glem det! Første ægløsning kan allerede komme indenfor den første måned, og ægløsning = mulighed for graviditet! Du kan også komme ud for, at der først kommer ægløsning efter 4-5 måneder, så med mindre du ønsker kort tid mellem dine børn, vil jeg råde til kondom. Kondomet beskytter også mod bakterier osv. i dit underliv mens du heler. Første lægebesøg efter fødsel er efter 8 uger, og der vil lægen helt automatisk tale fremtidig prævention med dig.

Du vil nok også opleve tørhed i slimhinderne i skeden, og bare roligt, der er ikke noget galt med dig fordi du ikke kan blive våd, det er blot kroppen der lige skal være klar igen. Her vil jeg anbefale, at du køber en tube vandbaseret glidecreme. Du kan købe glidecreme her.

Knib, onaner, knib og onaner for pokker da!

Allerede kort tid efter du har født, vil du mærke hvordan din krop har brug for restituering. Ikke kun at hele generelt, men også restituering af musklerne. Her tænker jeg selvfølgelig på bækkenbunden! Mange frygter lige den del ved graviditet og fødsel. Bækkenbunden belastes allerede, når baby er i maven, da bækkenbunden, specielt i 3. trimester, VIRKELIG kommer på arbejde, så det er som sådan ikke fødslen der gør dig slap forneden. Så om du vælger naturlig fødsel (hvad jeg KLART vil anbefale) eller kejsersnit (her skal man tage højde for, at der er mere heletid bagefter, da man jo er opereret). Det er skæbne der vil, om hvad der sker, du kan ikke altid vælge selv!!! Du kan småtisse i bukserne, når du hoster, nyser og griner. Have svært ved at holde dig, når du virkelig skal tisse. Jeg har præsteret at tisse i bukserne, midt i Føtex, fordi den lille fyr i maven lige skulle sparke på min blære. Men det kan fikses igen, så tag det helt roligt 😉 Jeg vil anbefale dig, at investerer i bækkenbundskugler, da de virkelig kan hjælpe godt på vej.

Læs også Miss Robinson: Sådan strammede op og fik gang i mit sexliv efter fødsel

Gør det til en vane, at knibe når du giver baby mad og rul den ært for pokker! Når du onanerer, får du fat i alle musklerne – det er god og lækker træning både for dig og farmand 😉

Work Out Yoga GIF - Find & Share on GIPHY

Når det hele pludselig går op i bleer og vasketøj.

Der hvor I som par virkelig bliver udfordret på sex og samliv, er når rytmen er fundet og hverdagen banker på. Før var I to med masser af tid, nu er I tre stadig med masser af tid, men nu bliver tiden brugt på mere praktiske gøremål. Der er HER I skal huske hinanden som par. Baby kan sagtens blive passet et par timer, så I kan komme i biffen eller ud og spise. Det er vigtigt, at I husker at pleje jeres forhold, også selv om det kun er et par timer. Der er så meget fokus på at være forældre og at gøre det bedste for baby, MEN I er lige så vigtige! Sex står ikke øverst på to-do listen, næst efter ALLE baby to-do tingene. I hvert fald ikke det første stykke tid efter fødslen. Sex og samliv bliver voldsomt nedprioriteret desværre, og det er ikke noget I gør med vilje, det er bare sådan tilstanden er. Men det skal nok komme!

Sex og samliv giver energi og lyst til mere, så det handler om at få gang i sexlivet så hurtigt som overhovedet muligt… og JA, I kan godt dyrke sex, selvom baby ligger i værelset. Der sker ingen skade ved det. Hvis det virker forkert for jer som par, så stil baby ud på den anden side af døren, giv jer selv den halve time for jer selv. Babyalarmen er opfundet!

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Husk du kan skrive til mig på: missrobinson@missgrey.dk eller på Instagram missrobinsondk

Kig også forbi detlumrehjørne.dk og MissgreyClub.dk

Dette indlæg indeholder Affiliate Links

Tidligere artikelSådan lærer du kvindekroppen bedre at kende
Næste artikel“Den lille dating-guide” – forfattet af Godisengen.dk
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here