menstruation

Opdateret

Dyrk sex selvom du har menstruation!

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Det er ikke altid sex man tænker mest på, når der er kommunister i lysthuset, alligevel vil jeg med dette indlæg, slå et slag for lagengymnastik, også selvom der er malere i opgangen. Dyrk sex selvom du har menstruation.

Menstruation = Smerter, træthed og sur som en citron

Jeg ved det godt, sådan har jeg det også. Med alderen bliver blødningerne kraftigere og smerterne stærkere. Til tider oplever jeg så voldsomme blødninger, at jeg tror at der er noget galt med mig, men sådan er det åbenbart, når man er 40+. Det er de sidste krampetrækninger efter et langt liv som stikmoden dulle, og tydelige tegn på, at overgangen nærmer sig med raske skridt. Jeg har også mens dage, hvor jeg har lyst til at lave en Maude og gå i seng. For min skyld, måtte medicinalindustrien godt opfinde en pille, der bare stoppede det hele. Jeg har fået de børn jeg skal have, så jeg skal ikke bruge de 3-5 dage om måneden til noget som helst. Alligevel skal jeg udfordres med humørsvingninger, træthed og voldsomme smerter ved styrtblødning. Men det ændrer ikke ved min lyst, uanset hvor meget det sejler for neden, har jeg lyst til Mr. Handy. Heldigvis for mig, har han et meget afslappet forhold til sex kombineret med menstruation.

Hvordan får vi det til at virke?

Når der er lidt ekstra glidebane, er oralsex udelukket – i hvert fald til mig. Mr. Handy kan altid få et blow, men jeg vil ikke have ham i nærheden af min skede, når jeg bløder. Til gengæld generer det mig ikke, at vi har sex de dage på måneden. Skulle blødningerne være så voldsomme, at der nærmest er advarselsskilt om glat føre, er det jo bare at proppe hullet til og bruge nummihullet. En hurtig tur i brusebadet er helt klart også at foretrække, det sviner ikke så meget, og vi kan blive skyllet umiddelbart efter. Vi har tre huller piger, så der er ikke nogen undskyldninger. Hvorfor nægte sig selv et godt slag ding dong, bare fordi man bløder lidt?

Læs også Miss Robinson: Når jeg er alene og liderlig

Jeg har ofte oplevet, at onani og motion mindsker smerterne, både ved ægløsning og sex.

menstruation

Dyrk sex selvom du har menstruation!

Der er ingen grund til at lukke for det varme vand, når den røde djævel er på besøg. Både sex, onani og hvad du ellers kan finde på af frækkerter, kan nemlig give dig en helt speciel oplevelse i de dage.

  • Læg evt. et håndklæde eller liggeunderlag, så du ikke sviner på sengetøjet.
  • Menstruationsblodet  smører skeden og virker som naturlig glidecreme.
  • Ændringerne i hormonniveauer kan gøre dig mere sexlysten og følsom, hvilket kan føre til yderligere nydelse
  • Hvis du fx. døjer med grimme menstruationssmerter, er orgasmer en naturlig og billig måde at smertestille på. Faktisk kan man også fjerne hovedpine og fx. rygsmerter med orgasme. Det hænger sammen med, at når du får orgasme, udløses endorfiner, som er kroppens naturlige kemiske smertestillende hormon.
  • Selvom der er besøg af de røde soldater, kan liderligheden ikke undertrykkes, så rul ærten, også selvom du får lidt blod på fingrene. Det kan jo vaskes af, ik?
  • Faktisk har nogle undersøgelser vist, at ved at onanerer og få orgasme under menstruation, sætter du livmoderslimhinden på arbejde, hvilket kan forkorte din menstruation med en dag eller to. Win win ladys.

Læs også Miss Robinson: Sex som middel mod stress og depression

Humørsvingninger og horn i panden

Jeg hører også til den slags kvinde, der på 10 sekunder, kan gå fra glad til sur til liderlig til ked af det, men sådan er det. Det kan vi ikke ændre på, det er vilkår! Jeg får også horn i panden og kan fare i flint over bagateller på få sekunder. Heldigvis har Mr. Handy helt styr på, hvornår han skal advare ungerne og søge skyttegraven. Vi griner ofte af det og specielt når så snakken falder på vores trunte på 8 år! Hvad gør vi, når der er to hundjævle under samme tag?

Er menstruation sygdom for nogen?

Menstruation er ikke sygdom, men jeg er sikker på, at nogle kvinder lider voldsomt, når det står på. Desværre har jeg også de dage, hvor smerterne og blødningerne er så voldsomme, at det trækker en sygemelding fra arbejdet. Psykisk bliver jeg slået helt ud, og kan tude over ingenting. Dage hvor jeg skal fylde mig med piller og varmepuden er min bedste ven. Dem er der heldigvis ikke så mange af, men de er der! Så når debatten i medierne lander på, kvinder-menstruation-arbejde, for jeg tics over kommentarer om, at det ikke er en sygdom osv. Nej det er ikke en sygdom, men følgesygdomme ved menstruation er lige så slemme, hvis ikke værre! Hvor fedt er det, at sidde eller stå på sit arbejde, tudbrøle over ingenting, og det vælter ud af en ala syndflod?

Sex er dejligt, og det kan det også sagtens være, selvom man har besøg af det røde hav.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Instagram Missrobinsondk og mail missrobinson@missgrey.dk

Kig også forbi detlumrehjørne.dk og læs flere blogindlæg om sex og samliv eller erotiske noveller. 

Se Også