Missgrey-Pigerne

udgivet:

Dette elsker vi ved mandens krop

Kære Læsere,

I denne uge, handler det om mandekroppen. Mandekroppen kan nemlig gøre os pænt opstemte her i sommervarmen. Ja, blot et kig på en bar overkrop er nok til, at vi vender os en ekstra gang i heden. Personligt må jeg indrømme, at det GØR noget, om manden er hakket eller ej.

Det betyder rent faktisk noget, at vi kvinder kan fornemme, at det er en MAND, som møder vores radar-blik ude i sommervarmen. Og her er det uanset om det er noget, vi kan ane under skjorten, via “wife-beateren” (ala Lukas Graham style) eller blot hele herligheden, fordi manden vi går forbi, er tæt på at “walke” kommando. Så ja, det betyder noget. Det er ihvertfald min fornemmelse.

Og slå så lige koldt vand i blodet. For selvom det betyder noget, så er det ikke det samme som at sige, at kærestepotentiale og hakket smart-ass hænger sammen. Hvis fyren er ALT for lækker, så ved han det sikkert også godt selv. Det er ikke sikkert han er typen, som bliver den bedste kæreste. Så alt i alt, må det være en type, vi får lov at savle over og kigge efter. At en fyr er en sød og betænksom kæreste, kommer ikke an på udseendet udelukkende, vel.

Ja, vi ELSKER mandekroppen

Som kvinde er der noget helt særligt over en mandekrop. Det gælder alt fra duften, helt særlige muskeltrækninger og til de markerede kindben. Hvis du er stor fan af Magic Mike, så er der nok en grund til det. Du er sikkert OGSÅ fan af mandekroppen, og alt det, som kommer af fordele derpå.

Miss Grey Pigerne er i denne uge enige om, at en mandekrop er noget helt specialt for dem. Dog er der delte meninger om, hvorvidt de vil have en totalt hakket mandekrop, eller er til de mere bløde former. Miss Quinn er midt i hus-flytning med Mr. Grey og er derfor en anelse stresset for tiden, så hun springer over denne omgang. Læs istedet indlæg fra Miss Lara, Miss Felicity og Miss Vanilla herunder.

Det specielle ved mandekroppen

Her får du et kort overblik over pigernes indlæg:

Miss Felicity: Dette elsker jeg mest ved mandekroppen

Miss Lara: Mit forhold til mandekroppen

Miss Vanilla: Jeg elsker den kraftige mandekrop

KH Miss Grey Redaktøren

Hvad er Miss Grey?

Er du ny her hos Miss Grey? Well, så velkommen til. Dette indlæg er skrevet af mig, Miss Grey Redaktøren. Jeg ser mig selv som det knudepunkt, der samler de fire Miss Grey Piger: Miss VanillaMiss QuinnMiss Lara og Miss Felicity. De fire piger mødte hinanden for første gang i starten af dette år. Det gjorde de med det formål at gøre universet “Miss Grey” til virkelighed – og fordi, at de havde lysten til at ændre på noget. De havde, og har, sammen med mig, lyst til at gøre det helt okay at dele historier, når det kommer til livet som ung kvinde, og når det kommer til at dele historier om sit sexliv – hvadenten det er som single eller med en kæreste.

Personligt synes jeg, at der manglede et forum for unge kvinder, hvor de kunne få lov til at dele ud. Og gerne dele ud, uden at det skulle fordømmes eller ses ned på. Så er du ny læser, så velkommen til Miss Grey. Stedet, hvor det er sexet at være ærlig og nedbryde tabuer. Miss Grey har kun eksisteret et lille års tid. Så jeg glæder mig til, at du forhåbentligt vil følge med på rejsen mange år endnu. Husk at du kan følge med på Facebook og Instagram og komme endnu tættere på os, der driver universet.

Se Også