Kære læsere.

Vi er i gang med endnu en udgave af vores fantastiske temasøndag her på Miss Grey. I dag skal det handle om mandekroppen, hvor vi sætter fokus på det vi elsker ved den samt det vi knap så godt kan lide.

Da jeg generelt set elsker hele mandekroppen, er det svært for mig at udpege noget, der ikke tiltaler mig. Det skulle lige være, hvis manden har skæg. Det er bare SLET IKKE ikke noget for mig.

Udover skæg (og alt for meget kropsbehåring generelt) er jeg stor fan af mænd og deres kroppe. Jeg har derfor udvalgt de tre ting, som jeg elsker allermest ved dem.

De 3 bedste ting ved mandekroppen

Gennem min tid som single har jeg datet VIRKELIG mange forskellige mænd. Det betyder også, at jeg har set det meste, når det kommer til kropstyper. Jeg har altså udforsket en hel del i løbet af min singletilværelse og kan med 100 % sikkerhed sige, at jeg fandt den type, som jeg tænder allermest på første gang jeg fik tøjet af Mr. Boyfriend.

Men hvad er det lige præcis, der er så godt ved hans krop? Jo, det vil jeg afsløre for dig nu. For Mr. Boyfriend har nemlig alle tre nedenstående ting.

Nummer 1 er en flad, men blød mave. Ja, jeg kan altså bedst lide, når mandens mave ikke føles som hårdt beton. Selvfølgelig er en sixpack flot at kigge på, men personligt synes jeg bare, at det er meget mere rart at røre ved en blød mave. Den bløde mave fungerer desuden også langt bedre som hovedpude, når manden og jeg ligger og hygger os med en film på sofaen.

Nummer 2 er et sæt store og stærke overarme, som kan give den varmeste bjørnekrammer efter en lang og hård dag. Det gør, at jeg føler mig tryg, hvilket er den bedste følelse i hele verdenen. Samtidig kan disse arme også kaste mig rundt, præcis som jeg ønsker det. Derudover skal der altså en masse armkræfter til for at tilfredsstille mig med en ordentlig omgang smæk 😉

Nummer 3 er et pænt og attraktivt ansigt. Jeg kan simpelthen ikke være sammen med en mand, der ikke har et ansigt, som jeg finder tiltrækkende. Det er faktisk her, jeg er allermest kræsen, når det kommer til stykket. Min drømmemand har pæne og lige tænder, som ikke er alt for store, men heller ikke for små. Hans øjne er fulde af liv – også skal de helst være blå. Derudover foretrækker jeg mørkhårede mænd. Sidst men ikke mindst ELSKER jeg en mand med smilehuller. Det er simpelthen noget af det sødeste. Heldigvis slap Mr. Boyfriend gennem mit nåleøje med hans (efter min mening) meget kønne ansigt.

Verdens lækreste mand er…

Her til slut vil jeg lige give dig lidt eye-candy med på vejen, for at skabe et mere visuelt billede af, hvilken form for mand, jeg foretrækker.

Og her er han så. Damon Salvatore fra The Vampire Diaries aka Ian Somerhalder. Rauw – Han har jo bare hele pakken!  (Undskyld Mr. Boyfriend, men sådan er det altså)

mandekroppen

Hvad elsker du ved mandekroppen?

Nu har du altså en idé om, hvad jeg personligt foretrækker, når det kommer til en mands udseende.

Jeg kunne dog godt tænke mig at høre din mening, kære læser. Lad os hylde mandekroppen i fællesskab! Fortæl mig, hvad du elsker allermest ved en mand og hans krop ved at give en kommentar til indlægget.

Hvis du har spørgsmål til denne uges temasøndag, er du velkommen til at sende mig en mail på adressen: mf@missgrey.dk 

Tak fordi du læste med – Hav en dejlig søndag.

KH.
Miss Felicity.

Tidligere artikelTemasøndag #17: Mit forhold til mandekroppen
Næste artikelTemasøndag #17: Jeg elsker den kraftige mandekrop
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here