Missgrey Miss Lara

udgivet:

Mit forhold til mandekroppen

For mig er der ikke noget bedre end at mærke en dejlig, blød og varm mandekrop ligge helt tæt op af mig. Nu ved jeg godt, at jeg har snakket en helt masse om store muskuløse mænd, og hvor frække jeg synes at de er. Men når alt kommer til alt, så er det ikke det vigtigste ved mandekroppen. Alle mænd behøver ikke at have franskbrød under armene og være hårde som sten. En muskuløs krop er selvfølgelig altid lækker at se på, men der er bestemt også andre ting, som skal spille før at jeg er tilfreds. Du har sikkert også, lige som så mange andre, visse komplekser omkring hvordan en flot mandekrop skal se ud. Jeg ved, at jeg i dette indlæg kommer til at virke super overfladisk, men tag det for hvad det er. Og der sidder sikkert også dig derude, som er helt enig med mig. Men lad os komme i gang.

Det her elsker jeg allermest ved mandekroppen

Lad mig starte med at skrive lidt om, hvad jeg virkelig allermest elsker ved mandekroppen. For det første, så kan jeg virkelig godt lide at have en stor og bred mandekrop og nogle dejlige store arme, som jeg rigtig kan putte mig i, og som kan få mig til at føle mig tryg og helt lille. Jeg kan godt lide at manden har en dejlig varm krop, så der er noget jeg kan holde varmen på i de kolde vinter nætter.

Jeg vil gerne have at min mands krop på samme tid er velholdt. Jeg bryder mig ikke om uren hud eller hvis en mand er usoigneret. Jeg skal have en mandekrop, der både føles og dufter lækkert. Jeg elsker store, maskuline hænder, som kan tage godt ved, når der er behov for det og gode muskuløse ben, så man kan se, at han ikke sidder stille hele dagen lang. Det gør ikke noget, hvis der skulle være en delle, der sidder et forkert sted, men jeg bryder mig nu heller ikke om at fyrens krop er for slasket, der må gerne være nogle gode, bredde skuldre og noget muskulatur af en art rundt på hele kroppen, så man kan se at manden både tør og kan arbejde hårdt.

Jeg er til meget maskuline mænd, så jeg kan virkelig godt lide nogle flotte og markante træk i ansigtet, fyldige læber og skægstubbe ned af kinderne. Min mand skal ligne en mand og ikke en dreng.

Mit kompleks, når det kommer til mandekroppen

Nu til mit aller skøreste kompleks, når det kommer til mandekroppen, og som jeg absolut ikke aner, hvor kommer fra. Jeg har noget med underarme og håndled, faktisk er det så slemt at jeg flere gange både har afvist en fyr eller har fået ham til at vise mig hans underarm, før jeg har taget ham med hjem. Jeg kan IKKE med grimme underarme eller grimme håndled, og det er helt vildt svært at forklare, hvad der gør at en underarm er pæn eller grim. Det har noget at gøre med den kløft, som går fra albuen og op til håndleddet. Det er den kløft som deler musklerne op af underarmen, når fyren spænder sine muskler i den. Denne såkaldte kløft skal være dyb, rigtig dyb, og faktisk så skal hele mandens underarm være rigtig bred, og så kan jeg bare ikke klare hvis en mand, som jeg skal være sammen med, har tynde, små håndled. Det står jeg bare helt af på.

Det var mit forhold til mandekroppen og mit meget mystiske kompleks. Faktisk så er jeg lidt nysgerrig omkring hvad dit underlige kompleks er. Så skriv gerne ind på: ml@missgrey.dk

Miss Lara!

Se Også