*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Der er ikke noget mere demotiverende end en dårlig sexoplevelse. Det kan VIRKELIG sætte begrænsninger i sexlivet. En af mine dårlige sexoplevelser, der virkelig stadig kan gøre mig lidt nervøs, var engang jeg skulle dyrke analsex. Hvad der skete og hvordan jeg kom over den skræk, så analsex igen blev en dejlig sexoplevelse, kan du læse med om i denne uges indlæg.

missgreyclubEn dårlig sexoplevelse sætter sine spor

Jeg elsker analsex og dyrker det i stor stil, med sådan har det ikke altid været. Faktisk gik er MANGE år, før Mr. Handy fik lov til overhovedet at komme nærheden af bagindgangen. Faktisk vil jeg gå så langt og sige, at det er indenfor de sidste 10 år, jeg har fundet nydelsen i analsex. En dårlig sexoplevelse kan ofte føre til, at du forbinder det med noget trist, ubehageligt eller smerte, og helt ødelægge lysten til at forsøge igen. Smerte er i den grad, hvad jeg oplevede, da jeg i fuldskab, engang for MANGE år siden, blev præsenteret for en voldsom og meget ubehagelig omgang analsex.

LÆS OGSÅ: Analsex: Den ULTMATIVE guide

Ryan Reynolds GIF - Find & Share on GIPHY

Analjomfru og knas tør

Hvis du aldrig har haft NOGET i det anale hul, så er udgangspunktet for en god oplevelse, IKKE et tørt hul og en stor stiv pik. Men du kender det sikkert, alkohol ind og fornuft ud. I mine unge og sprøde dage, var der ikke lige så nem tilgang til guides og information om sex. Dengang var det learning by doing. Der lå jeg, med en fyr, der absolut mente at han skulle tage min anale mødom. Godt påvirket af alkohol, og troen på, at han var superknepperen over dem alle. Uden smørrelse, andet end lidt spyt og hvad jeg lige kunne producere fra mine slimhinder i skeden, var det pikken der skulle ind, og ikke en lillefinger til at starte med!!! Jeps… han havde virkelig styr på det! Jeg var uerfaren, og tænkte, at det var nok sådan det skulle gøres, så jeg gav lov. Det skulle jeg ALDRIG have gjort.

LÆS OGSÅ: Guide: Knald ham bagfra med en strap-on dildo vibrator

Smerte, smerte og mere smerte

Jeg kan ligeså godt sige med det samme, det gik ikke godt! Ikke noget med at gå forsigtigt frem og føle efter, om jeg kunne tage imod. Den skulle bare ind. Asen og masen, og mig der absolut ikke lød som om jeg nød det, fik ham ikke til at stoppe. Jeg tænkte, at den nok bare skulle ind, så ville det blive bedre. Han havde talt om, at det skulle være SÅ dejligt, og at han havde givet mange tøser anal orgasme. Han havde prøvet det før, så han havde vel styr på det? Når jeg ser tilbage på det i dag, kan jeg jo kun konkludere, at han havde det hele i munden og absolut kun tænkte på sig selv. Han havde i hvert fald ikke gennemtænkt, hvad konsekvensen af et tørt røvhul, en stor pik og en analjomfru ville være! Han fik i hvert fald besked på at STOPPE, og så var den dårlige sexoplevelse i kassen.

dårlig sexoplevelseLÆS OGSÅ: Når mænd har glæde af tilfredsstillelse analt

Konsekvensen af skidt analsex

Meget har jeg oplevet og lagt krop til i mit sexliv, men denne dårlige sexoplevelse er bestemt den værste. Jeg havde voldsomme smerter og kunne næsten ikke holde på afføringen. Når jeg tissede, sveg det så meget, at jeg græd… og nr. 2 kunne jeg ikke styre! Jeg måtte til lægen, virkelig pinligt. Ingen historie kunne overbevise ham om, at det IKKE var mislykket analsex, så jeg måtte krybe til bekendelse, da jeg lå med stængerne i bøjlerne. Til gengæld sagde han til mig, at det var godt jeg stoppede i tide, for ellers havde jeg højst sandsynligt ødelagt min ringmuskel. Både indvendigt og udvendigt sidder lukkemusklen i anus, der styrer vores afføring osv. Voldsomme rifter og en overstrækning af lukkemusklen, var årsagen til, at jeg havde så ondt og ikke kunne styre afføringen uden smerte. Daglige knibeøvelser et par måneder, så ville musklen være fin igen. Salve til rifterne, så de kunne hele og beskytte, når jeg skulle tisse, så det ikke gjorde ondt. Ingen prutter… for min egen skyld!

“Jeg indgik en pagt med mig selv, ALDRIG mere analsex. Det hul var en udgang – IKKE en indgang”

Ryan Reynolds Singing GIF - Find & Share on GIPHY

Sådan var første forsøg med analsex efterfølgende

Der gik MANGE år. Virkelig mange år, før jeg overhovedet overvejede at forsøge igen. Jeg havde en veninde, der altid talte så dejligt om analsex, men hun kendte også historien om min uheldige oplevelse, så det var ikke for at presse mig til at forsøge. Alligevel lød det så dejligt og jeg blev fristet. Mr. Handy vidste godt, at der var INDTRÆNGNING FORBUDT i nummi, så han respekterede selvfølgelig min meget hårde grænse. Derfor satte jeg mig ned, og googlede lidt “analsex for begyndere”. Hvis det skulle være, så skulle det gøres RIGTIGT og i mit tempo. Jeg må indrømme, den første lillefinger i bagdøren, blev en meget anstrengt oplevelse, MEN det gjorde ikke ondt. Lidt i starten, men det var fordi jeg var mega nervøs OG uden tvivl havde lidt traumer fra en bestemt tidligere dårlig sexoplevelse.

Miss Robinson anbefalerAnalsex for begyndere BOX

Erfaringen hjælper – nu øvet analsexudøver

Det blev virkelig lækkert, og i MIT tempo. Først lillefinger, så pegefinger, så lille begynder analplug, så lidt større analplug – til sidst Mr. Handys diller. Han var meget tålmodig og forsigtig, og med MASSER af glidecreme og forsigtige bevægelser, lykkedes det at få ham i BUND og dyrke masser af analsex. JA, de bedste orgasmer sidder analt, det kan jeg bestemt skrive under på. En god kombination af anal, vaginal og lidt klitoris… SÅ er der voldsom gevinst! Bevares, det går lidt vildt for sig engang imellem, og ja, jeg har da haft rifter og ømhed, men SLET ikke som dengang! Gør det det mindste ondt, så stopper vi. Nu kan jeg bruge butt plug mens vi har sex og virkelig nyde det. Analperler og anal dildovibrator er også velkommen. Frygten og skrækken er VÆK og min tillid til Mr. Handy gør, at den hårde grænse ikke eksisterer mere.

Pssstttt… har du været forbi Missgreyclub.dk og kigge lidt? Få en gratis prøveperiode – tilmeld dig NU.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Tidligere artikel1 år senere – knalder vi stadig som kaniner?
Næste artikel12 frække sange til din sex playliste + frækt tip
MISS ROBINSON
Miss Robinson her! Jeg er det modne indslag på Missgrey.dk, og som den modne sexblogger i flokken, forventer man, at blogindlæggene omhandler alt fra det modne liv, set fra en moden synsvinkel. En bred palet af oplevelser, råd, vejledning og guides fra en kvinde, der efterhånden har prøvet en del, og har god erfaring på kontoen. Med god humor og lidt ironi, rådgiver jeg bl.a. om alt fra jalousi, utroskab, sexliv, børneopdragelse og livet som mor og hustru. Guider om udfordringer og problematikker, der kan opstå med svigerfamilie, veninder, manden og arbejdskolleger. Men også guides til, hvordan man forholder sig som mor og hustru, det at blive ældre og hvordan man plejer og værner om et godt sexliv, som moden kvinde og par. Jeg er til dagligt mor til tre og gift med min lækre håndværker, Mr. Handy, og lever et harmonisk familieliv. Som moden kvinde i fyrrerne, er jeg nået til et punkt i mit liv, hvor jeg hviler i mig selv, og sætter stor pris på et eksperimenterende og indholdsrigt sexliv. Livet skal ikke være kedeligt, det skal leves! YOLO. // Mail: Missrobinson@missgrey.dk - for kontakt! - Husk også, at du kan finde mere fra Miss Robinson på hendes egen side og blog: www.detlumrehjorne.dk <3

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here