Guide-knald-ham-bagfra-med-strap-on-dildo-vibrator

udgivet:

Guide: Knald ham bagfra med strap-on dildo vibrator

Sex med Strap-on vibrator er virkelig grænseoverskridende for MANGE par. Homoseksuelle par bruger det i STOR stil, men når det kommer til mand/kvinde forhold, er der virkelig mange der har et anstrengt forhold til lige denne form for sex. Hvis du ikke lige kender til sexlegen BOB (Bend over Boy), ikke aner hvad en strap-on dildo vibrator er, eller du godt kunne tænke dig at blive taget af din kæreste eller give din kæreste en strap-on tur, så læs med i dette indlæg, hvor jeg kommer lidt omkring, hvad det er, hvad muligheder du har og hvilket udvalg der er på hylderne.

Læs også den STORE GUIDE: Pegging for første gang

Hvad er en strap-on dildo vibrator?

Det er nu meget enkelt og ikke videre indviklet. En strap-on dildo vibrator er en påspændings dildo, altså en dildo du monterer rundt om livet/hoften eller i skeden, for at behage din partner, som hvis I har samleje. Alle kan bruge en strap-on dildo, der skal blot et vådt hul til at komme den ind i. En strap-on dildo bruges både vaginalt og analt. Modellerne kommer i virkelig mange variationer, størrelser, farver og funktioner, så det kan godt være lidt svært at komme igang, da udvalget er stort. Derfor har jeg herunder, opremset lidt af de forskellige muligheder der er, så du kan få et overblik.

Pegging - strapon vibrator

Pegging – BOB = Bend over Boy = Analsex til ham

Mange mænd har virkelig svært ved at bede om stimulering analt af deres kærester. Og hvis de syntes det er svært, så forestil dig hvordan det må være, at bede sin kæreste om at blive knaldet bagfra. Det er VIRKELIG grænseoverskridende. MEN det er ligeså grænseoverskridende for kvinden, at skulle udføre en BOB. Manden skal overgive sig og underkaste sig sin kvinde. Pegging er en lidt omvendt situation. Normalt er det manden der tager sin kvinde bagfra, nu er det omvendt. I det homoseksuelle miljø er det HELT NORMALT, men her er situationen også lidt anderledes. I et mand/kvinde forhold, skal der virkelig tillid og enormt kendskab til hinandens lyster og fantasier. Men hey… spørg ham dog! Hvis du ved, at han elsker anal stimulering, så lur mig, om han ikke har tænkt pegging ind i fantasierne! Tal om det først og kig på udvalget sammen, det gør starten lidt nemmere. Faktisk findes der modeller af strap-on vibrator, med stimulering til kvinden, mens hun er bag manden.

Det kan være han har svært ved at sige “Ja tak skat, jeg vil gerne knaldes bagfra” – spørg ham, og vurder ud fra hans svar, om han kunne have den lyst, med mindre han siger JA, helt af sig selv.

LÆS OGSÅ: Når mænd har glæde af tilfredsstillelse analt

Se fx. denne harness fri model, der er til kvinde/kvinde eller pegging – med g-punkt og anal stimulering til kvinden der har den på. Vibrationerne overføres også til manden analt. Et VILDT stykke sexlegetøj, der kan få jer begge i 7. orgasmehimmel! Det kræver en trænet bækkenbund at bruge denne, men den er SUPER!

strap-on dildo vibrator
Strap U Regal Rider Vibrerende Triple G Strap-On Dildo

Strap U Regal Rider Vibrator Triple G Strap-On Dildo kan købes HER for kr. 499,-

Dobbelt tilfredsstillelse og kæmpe strap-on dildo fornøjelse

Det her handler IKKE om størrelsen på din pikkemand eller om du tilfredsstiller din kvinde godt nok med det udstyr du har. Tvært i mod! De fleste kvinder foretrækker altså den varme hårde udgave af dig, frem for en kold og hård dildodims. MEN engang imellem, er det også en tilfredsstillelse for kvinder i, at blive kamp kneppet af en KÆMPE dildofyr OG gerne i begge huller! Hvis det skulle komme på tale i sandhedens time…så er der OGSÅ muligheder for det, i strap-on dildo vibrator verdenen. Mænd kan også iføre sig selv samme harness (anordningen du monterer dildoudvalget i) og vælge en DOBBELT DILDO VIBRATOR. Altså en dildo med tilfredsstillelse til både skede og analt… eller KUN det ene hul (forberede dig på voldsom følelse af at være fyldt ud – som i næsten fisting).

strap-on dildo vibrator
Sevencreations Everlasting Duet Dobbelt Strap-on Dildo

Sevencreations Everlasting Duet Dobbelt Strap-on Dildo køb HER til kr. 149,-

Strap-on med hul til dillermanden

Du har sikkert allerede tænkt, “Ej, det må da være underligt at have dilleren hængende med sådan en harness på” Men hey… det er meget simpelt, det skal du bestemt ikke bekymre dig om. Det er nemlig sådan, at der selvfølgelig i de fleste modeller, er lavet HUL til banditten. Dvs. du kommer ham ind i hullet, og forlænger bare i virkeligheden din allerede eksisterende kødfløjte. Så skulle du have en diller der ligger under gennemsnittet, og engang imellem gerne vil give din kvinde EN ORDENTLIG BANDIT, så er der masser af muligheder. Det kan også være, at du er i en periode, hvor han ikke helt vil som du, og så kan du stadigvæk tilbyde hende lidt diller. Det er ALTID en god ting, at have en god hjælpende ven. Det behøver ikke altid være en håndført dildo, måske er det også lidt sjovere for dig og kæresten, hvis du har en strap-on på.

Fx. kan du få denne smarte model, med harness og hul strap-on dildo. De fås både med og uden vibrator.

Fetish Fantasy Hollow Strap-on med Kugler 19 cm. KØB HER kr. 299,-

strap-on dildo vibrator
strap-on dildo, når den sidder monteret med harness
strap-on dildo vibrator
her ser du hullet, hvor du blot fører dilleren ind.

Vigtigst af alt – HUSK GLIDECREME

Vælger I at kaste jer ud i Pegging (strap-on sex analt), så skal I for alt i verden love mig, at I husker GLIDECREME både før der stikkes noget ind og imens der er noget i hullet. Det kan være ENORMT ubehageligt at modtage analt, hvis der ikke er fedet nok. Mænd har ikke slimhinder analt, så der skal masser af glidebane til. Både mænd og kvinder kan sagtens tager silikonebaseret glidecreme analt, men husk hvis det foregår vaginalt, skal det være vandbaseret. Jeg har SÅ dårlig erfaring med olie eller silikonebaseret i skeden. Det kan give en grim skedekatar eller svamp, så KUN vandbaseret vaginalt! Glidecremer fås i mange variationer, både med silikone, vandbaseret, varmende, kølende og med smag. Her har du et udvalg af glidecremer der er beregnet til strap-on sex, pegging og andet med strap-on:

Tag et skridt ad gangen!

Pegging er ikke en kunstart du skal starte med, hvis du eller din kæreste er analjomfruer. Jeg vil klart anbefale jer, at starte med lidt almindelig finger, efterfulgt af lidt buttplug og så bygger I på. Men hvis I allerede er GODT igang med analsex og kan tage en god buttplug eller analdildo, så syntes jeg bestemt, at I skal gå et skridt videre. Husk at tale sammen både før, imens og efter, så I lige forventningsafstemmer løbende. Gå langsomt frem, små skridt ad gangen, så I får den bedste oplevelser begge to.

Glædelig jul til jer alle.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Se Også