Selvtilfredsstillelse - Sådan pirre du dine erogene zoner

udgivet:

Selvtilfredsstillelse på en ny måde: Sådan pirrer du dine erogene zoner

Kære Læsere!

Som I sikkert husker, skrev jeg et indlæg for et par uger siden om, hvordan jeg tilfredsstiller mig selv som single. Da jeg endnu en gang har formået at få fingrene i noget nyt legetøj til mig selv, får du her mit andet indlæg i rækken. Og i denne omgang handler det om erogene zoner.

Yes, det er muligt at stimulere de erogene zoner imens vejen til orgasmen er igang.

Generelt har vi kvinder svært ved at få orgasmer og gør for lidt ved onani. Mange mænd onanerer flere gange dagligt, men hvad med os kvinder? Jeg ved ikke hvorfor det er sådan. Enten har vi ikke lysten (eller hvad?), ikke manden, sætter tiden af til det eller er gået ned på udstyr. Og det er noget mænd heller aldrig gør. Altså går ned på udstyr.

Mit nye udstyr, som tager fat i alle de erogene zoner

Jeg skulle prøve noget nyt. Igen. For det elsker jeg, og jeg er med på, at vi kvinder er nødt til at udforske os selv. Jeg havde hørt om et helt særligt stykke “Toy” fra mine veninder og havde længe pirret mig selv ved tanken om dette. Og jeg taler om den kendte Womanizer, som jeg testede af (har jeg gjort flere gange) for jer.

Erogene zoner Erogene zoner

–> FIND PRODUKTET LIGE HER <–

Womanizeren er et stykke sexlegetøj, som har vundet prisen som det mest innovative, tekniske sexlegetøj på markedet til dato.

Womanizer har 8 forskellige stimulationsmuligheder, så den indeholder funktioner for enhver smag. Dette stykke legetøj er lavet til at stimulere klitoris, men jeg benytter den personligt selv over hele kroppen, og finder mine erogene zoner med den. Jeg synes det er lidt svært at beskrive nøjagtigt, hvordan den virker, da det er noget der bare skal opleves. Det er en følelse, som jeg ikke har prøvet på samme måde før. Det må være her, det innovative kommer ind i billedet.

Ja, oralsex og stimulering af nipples. Det er lidt anderledes alligevel…

Som du kan se på billedet, har den et super lækkert og stilet design, og kan fås i mange forskellige farver. Øverst sidder der en lille “tut” og her er det meningen, at klitoris skal ind i. Og det er så inde i det lille hul ”Where all the magic happens”. Womanizeren virker på den måde, at den både puster, suger og vibrerer, hvilket tilsammen giver en helt fantastisk følelse. Jeg kan beskrive følelsen lidt, som om at du bliver slikket.

Du kan bruge den mange steder på kroppen

Godt nok er maskinen beregnet til klitoris. Men jeg synes personlig også at den gør rigtig godt mange andre steder. Jeg bruger den selv til at sætte omkring mine brystvorter, da det giver mig en meget tirrende følelse, og er med til at min orgasme bliver meget bedre.

Sådan bruger jeg den med Mr. Perfekt

Udover at jeg bruger den selv, er den også helt perfekt at bruge sammen med sin partner. Nu er Mr. Perfekt godt nok ikke min partner som sådan (Rettelse: Nu er han), men vi er gode til at dyrke lækker sex alligevel. Mr. Perfekt og jeg bruger Womanizer bedst, når jeg ligger på ryggen, hvor han sidder mellem mine ben, og kører sin pik stille ud og ind. Han skal sidde oprejst, for at der er plads til Womanizeren samtidig. Mens han sidder der, har han Womanizeren i hånden, og kan både bruge den på mine brystvorter og på klitoris. Så på den måde formår han at give mig den ultimative nydelse. Så hvis du er mand, og læser med, så er det måske et stykke legetøj, du skal overveje at købe hjem til skuffen. Se det som en tilføjelse til værktøjskassen. Det kan ligeså vel vel være dig, kære mand, som køber den ind og overrasker din kvinde.

Jeg vil klart give min varmeste anbefaling til Womanizer. Det er et stykke sexlegetøj, som man både kan benytte sig af hvis du er erfaren eller som dit første stykke sexlegetøj. Gå gerne ind og tjek mere ud.

KØB WOMANIZEREN: Her finder du produktet hos Sinful.dk

Jeg lover, at du ikke bliver skuffet. KH Miss Lara

Dette indlæg indeholder Affiliate Links 

Se Også