Dette skal du vide om mænd

udgivet:

Hvem taler du om SEX med?

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Har du også en helt speciel og udvalgt person, du taler om sex med? Taler du overhovedet åbent om dit sexliv, eller deler du det med andre? For mange er det en meget personlig og privat ting at tale om sit sexliv. Hos andre er det meget naturligt, at tale åbent om sit sexliv. Hvem af dem er du? Hvem taler du om SEX med?

Hvorfor taler du om sex med andre?

Jeg hører til dem, der taler åbent om mit sexliv med Mr. Handy… det er vist ikke nogen hemmelighed! Som sexblogger er det jo et eller andet sted en nødvendighed – OG så har jeg masser på hjertet, jeg gerne vil dele. Sådan tror jeg også det er for andre, der taler åbent om deres sexliv. Det handler om, både at inspirere, men også for at sprede min erfaring til andre, i håb om, at kunne pifte andres sexliv op. Det falder mig meget naturligt at tale åbent om sex. Både til venner, veninder, kollegaer og mine børn. Min familie holder jeg lidt igen hos, lige bort set fra min lillebror, han ligner nok sin storesøster en del 🙂 Han er interesseret og stolt over det jeg laver (altså som sexblogger) og vi taler meget åbent om sex. Han er 18 år yngre end mig, og ungkarl, så han oplever en del! Han har i hvert fald inspireret mig til både indlæg og noveller.

Selvom jeg er opvokset i en 70’er hippiefamilie, der ikke har set sex som et tabu, har de alligevel lidt svært ved at acceptere og forstå, at jeg har kastet mig ud i kunsten at sexblogge og skrive erotiske noveller. 

Simon Cowell Pron GIF by America's Got Talent - Find & Share on GIPHY

Læs også Miss Robinson: Bondage guide – Sådan kommer du i gang!

Sexblogger og rådgiver på én gang!

Efter jeg er sprunget ud som sexblogger, har jeg i den grad oplevet, at få en del spørgsmål om sex. Mange mennesker søger rådgivning om sex, samliv og sexlegetøj. Jeg er vild med, at andre tør søge hjælp, anbefalinger og inspiration. Det glæder mig, også at både venner, veninder og kollegaer søger råd hos mig. Det er ligesom om, at det er mere legalt, at tale med mig om sex, nu hvor jeg “arbejder” i de kredse. Så svaret fra mig om, hvem jeg taler om sex med er…. så mange som muligt! Mange spørger om det ikke er grænseoverskridende at tale og skrive så åbent om sex, og her er svaret bestemt NEJ! Det er ikke en grænse for mig, nok mere for dem selv, og det respekterer jeg bestemt.

Læs også Miss Robinson: Sådan blev jeg blogger – første år

Den fortrolige venindesnak

Findes der noget bedre end en god og fortrolig venindesnak? Veninden er bestemt i kategorien “Hvem taler du om sex med”. Veninden der kender dine dybeste hemmeligheder og værste sider. Hende der kan skubbe dine grænser og udfordre dig. Hende du kan dele erfaringer med OG blive inspireret af. Hende du kan stole 100% på, og du ved, at det I taler om, bliver mellem jer. Sådan en veninde har jeg. Vi har kendt hinanden i MANGE år, og ved ALT om hinanden. Når jeg har noget på hjertet jeg trænger til at komme af med, noget jeg ikke vil dele med nogen, så ringer jeg eller ses med hende. Hun siger ALTID hvad hun mener og jeg VED, at hun ikke pakker noget ind. Hvis jeg er tåbelig, en idiot eller et skvat – så siger hun det…. og omvendt. Vi tager ikke beslutninger for hinanden, men vi stiller de rigtige spørgsmål til hinanden. Det er umuligt at skjule noget for hinanden, vi kan simpelthen fornemme hinanden. Lidt spooky, men utrolig bekræftende.

Læs også Miss Robinson: 5 tips til, hvordan du bevarer venskabet til din hjerteveninde <3

Taler du om sex

Mand og mand imellem

Her har jeg ingen referencer. Men mit gæt er, at mænd sjældent deler meget intime detaljer med hinanden. Jeg tror mænd er meget overfladiske, når det handler om sex i intime detaljer. Når mænd er samlet, taler de om sex, men nok mere i den maskuline tone. Pral og erobringer. Men de skal alligevel med i kategorien “Hvem taler du om sex med”, for en ting jeg har erfaret, er, at mænd er gode til at finde sig en veninde og dele detaljer om sex med. Spørge sig til råd hos og dele erfaringer med. Nok mest for at forstå den kvinde de har i deres seng. Hvad kan hun li´? Hvad skal jeg gøre ved hende? Hvorfor siger hun sådan, og mener noget andet…osv. Det er jo lidt sjovt, for kvinder kan sagtens fortælle andre kvinder, hvad de godt vil med deres sexliv, men når kæresten spørger, trækker mange sig eller bliver lidt tavse. Nogle mænd er selvfølgelig også heldige, at have en rigtig god kammerat at dele erfaringer med. Den gode ven over mange år.

Den ukendte og anonyme

SoMe og online universet har bestemt også åbnet for mange kommunikationskanaler, ja, listen er lang! Finder du de rigtige grupper eller chatrooms, har du masser af mulighed for at kommunikere om ALT. Jeg tror bestemt, at der ligger mange timers chat mellem mennesker, der iKKE kender hinandens identitet. Anonyme samtaler… også om SEX. Den ukendte og anonyme er også i kategorien “Hvem taler du om sex med”, for det foregår nok mere end vi aner. Brevkasser, bloggere, Facebookgrupper, Instagram, Snapchat, chatrooms osv. Et stort univers af kommunikationsmuligheder. Her kan du åbne dig anonymt og skrive hvad du lyster, og sexlyster. Faktisk tror jeg at SEX er i top 3, af emner der tales om online.

REDAKTIONEN: I denne sammenhæng kan du glæde dig til lanceringen af Missgreyclub.dk – “MGClub” bliver et af danmarks største erotiske universer. Her får du en anonym bruger mod en lille månedlig betaling, og så får du adgang til udfordringer, opgaver OG chatforums, hvor du kan bringe dine problemer og lyster på banen. Clubben gør, at du kan være HELT anonym. Derfor får dine bekendte på Facebook, familie og venner, altså ikke besked om, at du debatterer sex med andre sexinteresserede danskere og bevæger dig i det erotiske univers for at blive klogere på dig selv, din partner og dit eller jeres sexliv samt parforhold.

Læs også Detlumrehjørne.dk: Sådan tænder du din mand

I Wanna Talk About Sex GIF by VH1 Hip Hop Honors - Find & Share on GIPHY

Læs også Miss Robinson: Forbudte følelser blandt venner

Den fortrolige kollega

I kategorien “Hvem taler du om sex med”, finder vi også en kollega. Jo, de findes bestemt. Kollegaer du kan tale fortroligt og privat med. Vi er ofte mere sammen med vores arbejdskolleger, end vi er med vores familie. Det kan ikke undgås, at knytte venskaber med vores kollegaer. Den kollega du henvender dig til, når du har brug for at få noget fra hjertet. Den kollega, der kan se og mærke, når du ikke er i godt humør eller trist. Give et kram, et “det går nok” og motivere. Den kollega, der søger dit selskab og deler private og fortrolige ting med dig. I sidder eller går op og ned af hinanden i 7-8 timer om dagen, det er helt naturligt. Der skal en god kemi til, for at det kan lykkedes, men det sker. Mange mennesker går gennem vores liv, men de vigtigste vil altid være der. Uanset om det er kollegaer, venner eller veninder. En kollega der er så tæt på dig, er i princippet en ven eller veninde… ik?

“Ægte venskab er som et godt helbred; værdien af det kendes sjældent før det er tabt”

– Charles C. Colton

Det var de vise ord fra Miss R for denne gang. Husk at du kan skrive til mig på missrobinson@missgrey.dk

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Kig også forbi vores frække sexnoveller.

*Dette indlæg indeholder reklamelinks”

Se Også