One night stand - Blowjob

udgivet:

Uforglemmelige one night stands #1 Blowjobbet

Livet er ikke altid en film, hvor alting er en dans på røde roser. Livet, såvel som one night stands, kan være både tå-krummende akavede og uforglemmelig dårlige.. Desværre er visse ting ikke til at slette fra vores hjerner. Så lad os grine af mine fejltagelser sammen!

Et one night stand fra helvede

Som beskrevet i et tidligere indlæg, benyttede jeg mig tidligere af online dating. Foruden en fantastisk oplevelse, havde jeg også et virkelig usexet one night stand, som jeg vil dele med dig.. Jeg havde i en længere periode, skrevet med en sexet business mand. Han boede langt fra mig, men boede ofte på hotel i min hjemby. Han var både sjov og charmerende over chat. Men det der fangede mig mest, var tanken om det: En ældre business mand, som var på gennemrejse, mens han var liderlig efter mig. Det var altså ikke planen, at det skulle være andet end sex. Efter et par måneder aftalte vi, at han skulle komme hjem til mig en fredag aften.

“Han trådte ind af døren.. Og lignede slet ikke manden fra billederne.”

Han var ikke grim, men slet ikke noget for mig. Jeg besluttede mig dig for at lukke ham ind alligevel og se hvor aftenen bar hen. Vi havde trods alt haft en forbindelse og en gnist, mens vi skrev sammen. Jeg var dødnervøs og havde derfor drukket et par glas vin på forhånd. Den lette tipsy fornemmelse skulle få samtalen til at glide. Det var dog ikke nødvendigt, da han stod for hele samtalen. Fokusset var på ham og han snakkede virkelig meget. Det var lidt mærkeligt, men jeg var bare glad for, at emnet ikke omhandlede mig. Langsomt begyndte han at nusse mine lår.. Og det var mere kikset end sexet, fordi han lod som ingenting og bare snakkede videre.

https://giphy.com/gifs/city-reality-harsh-THFrG7NIdJahi

Om at være tipsy og liderlig

Jeg havde en kjole på og langsomt kørte han hans hænder indenfor kanten, mens han plaprede videre. Ventetiden var enorm irriterende. Han var generelt bare enormt irriterende at høre på. Jeg skulle virkelig have stoppet den her! Men det gjorde jeg ikke.. Han begyndte at nusse mig uden på mine trusser. Ord og sætninger flød stadigvæk ud af hans mund. Alt fra hans arbejde og interesser kom på tale. Situationen var så komisk at jeg ikke rørte mig ud af flækken. Han træk mig pludselig op på hans skød. Endelig holdt han op med at tale og kyssede mig. Alkoholen og hans kys fik mig til at glemme alt andet.

“Jeg tænkte ‘fuck it’ og lod mig forføre.”

Vi endte inde i mit soveværelse, hvor vi kyssede videre. I det mindste var han en god kysser. Han pillede lidt ved mig, mens jeg åbnede hans bukser. Mit næste move var at give ham et blowjob. Efter et stykke tid kom han. Dernæst stoppede al action, og han sagde, at han lige skulle sunde sig lidt. Herefter snakkede han i en times tid, igen om sig selv. Pludselig rejste han sig op og tog tøj på. Han sagde at han skulle tidligt op til møde dagen efter. Han roste mit blowjob og sagde at han skyldte mig… Little did he know.. At jeg aldrig havde tænkt mig at lukke ham ind i mit hjem igen!

https://giphy.com/gifs/city-quotes-sex-and-the-YZATCfBiEBaFi

Chokeret. Irriteret. Stadig liderlig.

Så der lå jeg tilbage alene. Jeg kunne ikke lade være med at grine af situationen. Det var alt for sørgeligt! Og lige der besluttede jeg mig for, ikke at møde flere fyre hjemme ved mig selv første gang. Det er meget lettere at sige nej, når man fx er på en bar. Han skrev til mig et par dage efter, for at planlægge et nyt møde. Jeg gad ikke engang at svare. Du kan læse mellem linjerne, at jeg egentlig ikke havde lyst. Men jeg havde på daværende tidspunkt ikke selvrespekt nok til at sige fra.

Moralen af historien er, at du aldrig skal være med til noget, som du ikke har lyst til. Dertil lærte jeg, at sex (Hvis man kan kalde det det) mellem to mennesker ikke fungere uden kemi. One night stands uden kemi er ligesom tyggegummi uden smag.. Ikke det værd at sætte tænderne i. Dette var blot historien om et af mine uforglemmelige one night stands.. Stay tuned for more!

Læs også: Uforglemmelige one night stands #2 Trekanter gone wrong

Har du nogensinde mødt en i virkeligheden, som du mødte online? I såfald, er du velkommen til at poste din historie herunder, eller skrive direkte på min mail på mc@missgrey.dk!

Følg desuden mig og Missgrey på de sociale medier. Du finder os på Instagram og kan følge både min personlige profil Misscuriousdk eller vores fælles profil MissgreyDK. Find også Missgrey på Facebook, hvor du vil blive opdateret med de nyeste indlæg!

Tak fordi du læste med!

Over and out – Miss Curious

Se Også