Dominant Mr Grey

udgivet:

Tjekliste: Er din kæreste en skjult, dominant Mr. Grey?

*Indeholder reklamelinks*

Tjekliste: Så meget dominant Mr. Grey er din kæreste i virkeligheden

Kunne du også godt tænke dig din helt egen Mr. Grey? Ja? Så kan du faktisk finde ud af allerede nu, om du i virkeligheden har en Mr. Grey derhjemme. Prøv at læs disse punkter, og vurder så, om din kæreste har lidt dominant Mr. Grey i sig.

Læs også: Fifty Shades of grey sexlegetøj – den ULTIMATIVE guide

En skjult Mr. Grey

Mr. Grey eller ej?

1. Han er meget ligefrem

Det første tegn er, at din kæreste er meget ligefrem – på en god måde. Han kan godt finde ud af at sige til dig, når du skal holde (kæft) mund. Og så kigger han på dig med nogle meget bestemte øjne, når han mener, at du er ved at få dig selv i uføre eller skal handle anderledes. Der bliver ikke lagt fingre imellem. Hvorfor skulle der?

2. Han forkæler dig jævnligt med gaver

Din kæreste elsker at give dig små ting. Det kan være en tur ud at spise, blomster eller små gaver – bare fordi han har lyst. Du skal ikke spørge om du snart skal forkæles. Forkælelse er faktisk hans mellemnavn. Det er ikke pengene, eller størrelsen på gaven, der er afgørende. Det er din reaktion, der betyder noget for ham.

3. Din nydelse er det vigtigste i hans verden

Ligesom det handler om at forkæle dig, så handler det også om forkælelse i at din nydelse kommer først. Han er ikke en “taker” – han er en “giver”. Det er derfor ikke kun vigtigt for ham, at I har god, nydelsesfuld sex. Det er også vigtigt for ham, at du opnår klimaks. For ham, er det nemlig den ultimative tilfredsstillelse, hvis han kan se, at du kigger på stjerner, sol og måne under sex.

dating-guide

4. Du får jævnligt små klap bagi

Dominant, som din kæreste nu engang er, betyder, at han godt kan lide at markere, at du tilhører ham, og at han bestemmer slagets gang. Derfor giver han klap, eller tager fat i din bagdel, så du ikke er i tvivl om, hvor han er, og hvem der bestemmer. Han tør også godt give dig et niv ude i offentligheden. Han vil nemlig gerne vise overfor dig, at andre gerne må se, at han tør tage styringen uanset hvor I er. Dog forstår han også timing, og ved godt, hvad der hører sig til hvor. Til familiefester opfører han sig naturligvis som en gentleman. 

SMÅ KLAP? Din kæreste ville naturligvis bruge en “Paddle” i soveværelset, hvis han da ikke allerede har sådan en?

5. Han har beskyttertrang

Hvis din kæreste har “Mr. Grey lignende træk”, så sørger han også for, at du husker den varme jakke på vej ud af døren, at du ikke går alene hjem fra byen eller udsætter dig selv for unødig fare. Han følger også gerne op med en sms, hvis du er ude, og passer godt på dig, når du er syg. Din sikkerhed og sundhed, er supervigtig for ham.

Sæt gang i jeres sexliv – prøv en PLEASURE box

6. Han kan godt kan lide dominans

Lets face it. Mr. Grey will see you now.

Din kæreste har måske ikke eksperimenteret nok med dette endnu, men inde under masken, ligger der en trang til at gøre det i endnu højere grad. Hvis din kæreste allerede nu prøver at tage styringen, og har vist interesse for BDSM, så er den ret sikker. Han er “into-it”. Husk på, at BDSM handler om nydelse og interesse for at udforske, og ikke er afstraffelse eller smerte på den måde.

Læs derfor vores begynderguide til BDSM, hvis I vil igang – eller du vil prikke lidt til din kæreste.

Se Også