Miss Felicity

udgivet:

Til de nye læsere: En hurtig introduktion af mig – Miss Felicity

Kære nye læsere – (OBS: Miss Felicity er nu eks-blogger på Missgrey.dk)

Jeg har glædet mig utrolig meget til at byde jer velkommen til min verden, som I vil komme til at opleve uden filter her på bloggen.

Introduktion af Miss Felicity

Hos mig kan I allerede nu finde en masse af mine tidligere indlæg, der omhandler spontane sex-møder og grænseløse BDSM-oplevelser sammen med Masteren.

Derudover skriver jeg om livet i et fast parforhold sammen med Mr. Boyfriend, som jeg lige er flyttet sammen med. Samtidig vil I støde på blogindlæg, der er baseret på faglitteratur og videnskabelige artikler, da jeg bruger mange timer på at fordybe mig i forskning indenfor klinisk sexologi. Jeg sidder ofte med næsen begravet i sexologiske teoribøger.

Min største drøm er at blive uddannet sexolog og følge i Joan Ørtings fodspor.

Jeg brænder for at tale om sex og rådgive andre. Derfor ved jeg, at det vil være et enormt livsbekræftende arbejde at være sexolog. Det vil altså glæde mig rigtig meget, hvis I spørger mig til råds og deler jeres historier med mig her på bloggen.

Hvad kan I forvente af mig i fremtiden?

Selvom jeg allerede har skrevet en masse forskellige blogindlæg, er der meget mere, hvor det kommer fra denne frække sex-killing.

På min blog møder I venindegruppens vilde pige, der springer ud i mange forskellige former for sex i jagten på mine egne grænser. På nuværende tidspunkt rykker jeg mine grænser under trygge forhold. Det gør jeg, fordi jeg efter mange år som single endelig har fundet kærligheden sammen med Mr. Boyfriend.

I vil kunne læse mine ucensurerede tanker og følelser om mine mange seksuelle eskapader. Både fra min singleperiode, men også i mit parforhold. I skal følge med hos mig, hvis I gerne vil opleve en verden, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.

Samtidig vil I få et indblik i de op- og nedture, jeg oplever i et monogamt parforhold. Og så bliver I altså heller ikke fri for at få nogle gode råd med på vejen 😉

Kort sagt skal I følge med hos mig, hvis I gerne vil opleve en vild, ung kvinde med et passioneret sexdrive. Og en kvinde, der er på vej mod at opfylde drømmen om at blive uddannet sexolog.

Jeg håber altså, at I har lyst til at læse med, når jeg åbner op og deler mit liv som ung kvinde – uden filter.

KH.
Miss Felicity

Se Også