Kære nye læsere – (OBS: Miss Felicity er nu eks-blogger på Missgrey.dk)

Jeg har glædet mig utrolig meget til at byde jer velkommen til min verden, som I vil komme til at opleve uden filter her på bloggen.

Introduktion af Miss Felicity

Hos mig kan I allerede nu finde en masse af mine tidligere indlæg, der omhandler spontane sex-møder og grænseløse BDSM-oplevelser sammen med Masteren.

Derudover skriver jeg om livet i et fast parforhold sammen med Mr. Boyfriend, som jeg lige er flyttet sammen med. Samtidig vil I støde på blogindlæg, der er baseret på faglitteratur og videnskabelige artikler, da jeg bruger mange timer på at fordybe mig i forskning indenfor klinisk sexologi. Jeg sidder ofte med næsen begravet i sexologiske teoribøger.

Min største drøm er at blive uddannet sexolog og følge i Joan Ørtings fodspor.

Jeg brænder for at tale om sex og rådgive andre. Derfor ved jeg, at det vil være et enormt livsbekræftende arbejde at være sexolog. Det vil altså glæde mig rigtig meget, hvis I spørger mig til råds og deler jeres historier med mig her på bloggen.

Hvad kan I forvente af mig i fremtiden?

Selvom jeg allerede har skrevet en masse forskellige blogindlæg, er der meget mere, hvor det kommer fra denne frække sex-killing.

På min blog møder I venindegruppens vilde pige, der springer ud i mange forskellige former for sex i jagten på mine egne grænser. På nuværende tidspunkt rykker jeg mine grænser under trygge forhold. Det gør jeg, fordi jeg efter mange år som single endelig har fundet kærligheden sammen med Mr. Boyfriend.

I vil kunne læse mine ucensurerede tanker og følelser om mine mange seksuelle eskapader. Både fra min singleperiode, men også i mit parforhold. I skal følge med hos mig, hvis I gerne vil opleve en verden, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser.

Samtidig vil I få et indblik i de op- og nedture, jeg oplever i et monogamt parforhold. Og så bliver I altså heller ikke fri for at få nogle gode råd med på vejen 😉

Kort sagt skal I følge med hos mig, hvis I gerne vil opleve en vild, ung kvinde med et passioneret sexdrive. Og en kvinde, der er på vej mod at opfylde drømmen om at blive uddannet sexolog.

Jeg håber altså, at I har lyst til at læse med, når jeg åbner op og deler mit liv som ung kvinde – uden filter.

KH.
Miss Felicity

Tidligere artikelHej kære kvinder – og velkommen hos mig, Miss Lara
Næste artikelSex giver mig selvtillid
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here