sådan-begyndte-jeg-at-sugardate

udgivet:

Sugardatingens ups og downs

Hej Ladies (og til de få mænd, der læser med: Hej til jer også). Idag skal vi snakke om sugardatingens ups and downs.

Jeg har jo været rimelig åben omkring min sugardating-“hobby”. (Læs her og her). Jeg har også altid haft en meget positiv tilgang til det. Det har jeg på sin vis også stadig, men alligevel har jeg valgt at tage en pause (på ubestemt tid, men lang bliver den nok ikke).

Så velkommen til en omgang tankemylder om konceptet, og hvorfor det (lige nu) ikke fungerer for mig.

For mig har sugardating ikke haft (så meget) med forkælelse at gøre. Jeg oprettede profilen fordi jeg altid har været tiltrukket af ældre mænd. (Læs: Mig og de ældre mænd).

De seriøse forhold jeg har haft, har også kun været med ældre fyre. Den første ældre fyr jeg datede var 30. Og jeg var lige blevet 18. Det var der jeg fik øjnene op for ældre fyre. Og så er der jo den utro Mr S. Ham har I jo hørt en del om.

Anyways. Større aldersforskelle gør det i sidste ende svært at starte et rigtigt forhold. – og jeg gider ikke længere indgå i forhold, som jeg med det samme ved, kommer til at knuse mit hjerte.

Jeg tyede til sugardating fordi jeg fik stillet min datingtrang og kunne se nogle sexede ældre mænd. Desuden fordi jeg ved sugardating skal gøres uden de store følelser. Jeg er nok også lidt en sucker for sådan en oldschool gentleman. Og jeg skal bestemt ikke være i et forhold lige nu. Altså var det jo en win-win.

Det første halve år er det skam også gået glimrende. Jeg har haft en masse gode oplevelser og længerevarende relationer. Her for nylig er det så gået lidt ‘ned af bakke’.

Jeg har haft tab i familien, som har påvirket mig en hel del. Og jeg er ikke så god til at håndtere følelser. Derfor har jeg prøvet at glemme det hele gennem sugardating.

Jeg tænkte jeg kunne distrahere mig selv på den måde. Det vil sige jeg blev meget opslugt af det. Jeg ville hele tiden ses med dem jeg har haft en relation til. Sugardating skal dog foregå uden for mange følelser. Man skal ikke skrive for tit, og ikke virke for interesseret. Mændene kan hurtigt blive skræmt væk, og tro man er forelskede i dem. (gælder jo egentlig begge køn). Jeg har været lidt for anmasende, og det har jo sådan set ikke haft noget med mine daddies at gøre. Jeg har bare ville glemme lidt i en periode.

(I øvrigt har sugardating også gjort mig afhængig af sex, men det er så en anden sag…)

Jeg tror jeg har virket lidt for investeret i de ‘daddies’ jeg har datet, og det har skabt nogle lidt underlige relationer.

Point is, at sugardating skal være sjovt, ligetil og uden nogen former for forpligtelse. Jeg har for meget kørende i hovedet til at kunne have et sundt sugar-forhold lige pt. Jeg har desværre lidt ødelagt det for mig selv ved at “bryde” sugardating-reglerne. Jeg har nok haft brug for noget reel støtte, og søgt det i mine sugardaddies. Klart en fejl, for det er også begrænset, hvor meget man kan ligge i en relation. Man kan have mange hyggelige, frække stunder, men ikke mere end dét. Det er ikke din daddy du skal skrive til når du er ked af det eller hvis du savner selskab for tit. Et godt råd er at hvis man har en periode, hvor man er lidt psykisk sårbar, så skal man ikke sugardate. Det har jeg lært, så nu holder jeg pause.

Kommer jeg til at savne nætter med champagne, sushi, snak ud på natten og lækker sex?

Ja, for fanden. Men det er også sundt at tage pauser. Jeg har desværre ødelagt en ellers god relation her for nylig, og det var dét, der overbeviste mig om at det var på tide med en pause. Når man når et punkt, hvor man konstant går og ikke føler sig sikker på dem man ser, så er det på tide at holde op. Ellers skaber det en træls situation for både ham og dig.

En anden ting er, at der desværre er en tendens til at mændene ikke altid er helt ærlige. Det skaber nogle situationer, hvor man ikke aner om en relation er sluttet eller ej, fordi man ikke kan få et svar ud af dem. Jeg har i hvert fald oplevet at blive affejet med dårlige undskyldninger.

Selvfølgelig bliver man da ked af det, når det sker – det er også selvom der ingen følelser har været.

Grundlæggende er der bare en mangel på respekt. Det er sgu dårlig stil hvis man ikke er ærlig, og så er den ikke længere. Jeg forstår godt man ikke vil såre nogen, men når strugardating alligevel er uforpligtende og uden følelser burde dette ikke være et problem. Jeg er ikke dum og jeg kan godt regne ud når en fyr ikke vil mere, men jeg vil også have ham til at sige det! Det synes jeg man skylder hinanden.

Et “tusind tak for nu, men det skal ikke blive til mere” er da meget bedre end “ej vi skal da ses, jeg har bare travlt de næste tre år”. Nej vel… Jeg prøver virkelig at forstå det kun er noget man siger for ikke at gøre nogen kede af det. Man føler sig bare holdt for nar.

Anyway. Det var et sidespor – og det er altså ikke for at være biast. Der er sikkert mange kvinder, der opfører sig på samme måde.

Læs også: Kender du fænomenet Ghosting?

I må undskylde, at indlægget er blevet semi-kaotisk. Har gået og pudset stål i en svømmehal siden 06:30. Og jeg ved godt der ikke var nogen egentlig pointe. Det var som sagt bare en omgang tankemylder. 
(Blev i øvrigt helt urelateret inviteret ud af en New yorker på dagen hvor jeg slettede min SD-profil – så det er altså ikke helt slut med dating 😉 ).
(Missgrey.dk opfordrer ikke til sugardating)

Se Også