Hej piger

Miss Lara har skrevet to glimrende indlæg om sugardating (her og her), og det har gjort at jeg nu har besluttet mig for at komme med en indrømmelse. Jeg sugardater selv. Det er ikke noget, jeg har gjort længe (to måneder), og egentlig var det ikke noget, jeg ville dele her på bloggen. Men nu har jeg alligevel besluttet mig for at stå frem!

Sugardating er på mange måder utrolig nemt, luksuriøst og spændende!

Jeg har en ”Daddy”, som jeg ses fast med – vi kan kalde ham “Mr. D” fra nu af. Her har vi aftalt et fast beløb, som jeg modtager per date, og derudover, laver vi en række ting som at spise middag på restauranter, gå i teatret og på museum. Noget der som regel er efterfulgt at overnatninger på hoteller inde i byen. Der er selvfølgelig en del intimitet også, og vi har sex hver gang vi ses. Men det er ganske glimrende sex, og han tager bestemt også hensyn til mine behov. Jeg har det rigtig godt med ham.

Jeg har altid set mig selv som lidt af en ”drengepige”.

Det er ikke et udtryk jeg bryder mig om, men med det mener jeg bare, at jeg aldrig har været særlig romantisk anlagt. Jeg synes det kan være akavet at spise fine middage med stearinlys og en mand, der kigger mig lidt for dybt ind i øjnene. Jeg vil hellere på bodega end dyre natklubber, og trives fint uden mærketøj. Derfor er jeg meget overrasket over, hvor tiltrækkende jeg egentlig finder denne prinsessebehandling, som Mr. D giver mig! Jeg havde slet ikke troet jeg ville kunne lide at få så meget opmærksomhed og luksusbehandling. Men jeg må sgu nok indrømme, at jeg er ved at lære en ny side af mig selv at kende.

Jeg skal gerne indrømme at den økonomiske side af det også er noget af en bonus!

Især når man nu er fattig studerende. Men det handler også om andet end pengene! Som sagt, så er det utrolig dejligt med noget prinsessebehandling og en ældre spændende mand. Han tilbyder også livserfaring, sexerfaring og er godt selskab. Vi er dog begge afklarede med, at der ingen romantiske følelser er, og vi kan begge vælge at afbryde relationen når som helst. Derfor vil jeg også understrege at jeg på ingen måder er økonomisk afhængig af den her mand.

Der er langt mellem de gode sugar-daddies!

Når du opretter en profil på f.eks Sugardaters.dk, er der rigtig mange mænd, der kun vil have sex og intet andet. De har vist ikke rigtig forstået forskellen på sugardating og escorting (jeg mener jo selv, der helt klart er forskel!). Der er også mange, der bliver sure, hvis man ikke er interesseret i disse korte sexmøder. Desuden er der MANGE mænd, der skriver til pigerne derinde, og det kan hurtigt blive kaotisk, hvis man udveksler nummer, mail, snapchat osv., med flere på én gangen. Mit bedste råd er at skrive en god ”pænt-nej-tak”-besked til de mænd, du ikke er interesseret i, og så sende den rundt til dem. På den måde undgår du at have for mange ligegyldige samtaler kørende, og når den rette mand skriver, så kan du tildele ham al din opmærksomhed. Han er derude, men der er langt mellem de søde sugardaddies (i hvert fald på nettet).

Miss Fox, over and out.

OBS: Missgrey.dk opfordrer ikke til sugardating. Tilmed skal du altid huske digital sikkerhed. Send ikke billeder, nummer etc. til personer, som virker mistænkelige.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here