Hej ladies!

Det er ingen hemmelighed, at jeg har noget for de ældre mænd. I dette indlæg, vil jeg filosofere lidt over, hvad det er ved den ældre mand, der tiltrækker mig. Både i forhold til fysiske attributter, egenskaber og mere!

Hvad er det den ældre mand besidder?

Jeg har altid datet “op”, når det kommer til alder. De fleste fyre jeg har datet gennem mit liv, har været 3-4 år ældre end mig selv. (Jeg begyndte først rigtigt at date, da jeg var 17). Det vil sige, jeg altid har gået efter drenge i start 20’erne. Det seneste halve år er jeg dog begyndt på sugardating, som jeg også har skrevet et indlæg om tidligere (her).

Igennem sugardating, har jeg opdaget en ny “fetish”. De mænd, der virkelig tænder mig, er ofte dem i slut 30’erne. Voksne mænd med en lang karriere bag sig, fast job og masser af livserfaring. Intelligente mænd, der kan dele ud af deres egne oplevelser. Jeg tror en yngre kvinde og en ældre mand kan lære af hinanden. Især en mand i jakkesæt, kan virkelig fyre op under mig.

Jeg har været sammen med 2 mænd, der begge var meget ældre end jeg selv (ikke sugardating-relateret). Hands down, det var det bedste sex jeg har oplevet længe. De havde begge noget mere seksuel erfaring end jeg, (og jeg mener selv, jeg er relativt erfaren af min alder). Det faldt fuldstændig naturligt for dem, at vi begge skulle ende med en orgasme i løbet af aftenen. Det er noget jeg ikke har oplevet særlig ofte hos fyre på min egen alder. Jeg kan selvfølgelig kun tale ud fra egne erfaringer!

Desuden er der noget “forbudt” i dette forhold mellem den unge kvinde og den ældre mand. Det er noget der ofte ses ned på, og at jeg er tiltrukket af ældre mænd, er da bestemt heller ikke noget, jeg går og skilter med til dagligt. Dét at relationen er en smule forbudt, og dermed skal være hemmelig, er også meget fræk. Du går rundt med en ustyrlig lyst til denne mystiske mand, ham der kan tilbyde fantastiske middage, og ligeledes fantastisk sex og selskab. Men ingen må vide, at du går og sukker efter ham. Det synes jeg er utrolig pirrende.

En fremtidig kæreste?

Lige nu ser jeg en af førnævnte mænd fast et par gange om måneden. Vi tager ud og spiser, får drinks, har nogle utrolig hyggelige aftener sammen. Oftest ender de ud i skøn sex og morgenmad på sengen næste dag. Det er noget jeg meget nemt kunne blive vant til. Han er en person, jeg føler mig meget draget af. Det er her det bliver farligt. Jeg er på ingen måder interesseret i at indlede et decideret kæresteforhold med denne mystiske mand. Vi er to meget forskellige steder i livet, og vi har fra start vidst, at det aldrig ville blive til mere end det er nu. Det kan jeg sagtens acceptere. Når jeg skal have en kæreste, skal det være en på min egen alder. Det er jeg slet ikke i tvivl om.

Jeg ved dog at jeg er nødt til at passe på. Jeg kan mærke jeg bliver mere og mere tryllebundet af denne mand. Hans humor, intelligens, stil og charme bliver svær at glemme, når vi engang stopper med at ses. Hvis jeg nogensinde begynder at mærke jalousi ved tanken om ham med en anden kvinde, eller begynder at længes efter hans selskab, så er det på tide at stoppe. Jeg er desværre ikke god til at styre mine følelser, og jeg går ikke ligefrem og sukker efter endnu et heartbreak.

Som det ser ud lige nu, bruger vi hinanden som en slags behov-opfylder. Ingen af os har en kæreste, men det føles næsten sådan, når vi går på dates, har sex og deler ting med hinanden. Jeg går ikke og savner intimitet. Det kan jeg nemt kan komme til, hvis der går lang tid mellem jeg dater nogen. Jeg er altså meget tilfreds med situationen, som den ser ud lige nu – jeg ved bare vores relation ikke skal vare for længe. For min egen skyld.

Jeg håber I nød dette lille indlæg fra mig af.

Jeg ved godt det var en smule kaotisk – sådan bliver det jo oftest, når man bare sidder og skriver sine tanker ned.

2 KOMMENTARER

 1. Godt indslag.
  Jeg er så manden, som gerne ser de yngre piger og deler ud af min livserfaring.
  Jeg har lige haft et ellers lækkert forhold, hvor vi boede sammen i 10 mdr. Alt gik egentlig godt, trods vores 24 års forskel.
  Jeg kan sagtens skrive, at jeg savner hende meget, men ved så også at hun ser en jævnaldrende fyr nu. Men vi har en stille kontakt over e-mail stadig. Ved ikke om det er fordi hun måske savner alt det dejlige og gode, eller om hun bare holder lidt liv i en “livslinie”!?
  Mht. vores forhold tidligere. Så var det svært i starten, at møde hendes forældre og familie, men jeg blev modtaget forbavset godt og alt gik som det skulle. Min familie havde det lidt svære, men de accepterede vores valg og hun er da også savnet af min familie.
  Så om man tør, tage springet og få forhold til en ældre mand, det er ikke farligt, man kan jo sagtens stadig få børn og opbygge et dejligt liv, trods aldersforskel.

 2. Selvfølgelig. I sidste ende er alder jo bare et tal! 🙂

  Tak for kommentaren, Brian! Du må gerne skrive en mail til mig, hvis du har lyst til at uddybe dine oplevelser om at date og sågar være i et forhold med en yngre kvinde. Det er altid spændene at høre to sider af sagen!

  Miss Fox // missfox@missgrey.dk

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here