sluger eller spytter

udgivet:

Er du spytter eller sluger?

Om du som kvinde, er spytter eller sluger, det er sikkert ikke et spørgsmål du hører hver dag, ej heller et spørgsmål du egentlig har lyst til at svare på i åbent forum. Faktisk er det et meget tabulagt emne, der kun snakkes om i intime venindekredse. Hvorfor er det egentlig sådan? Hvis du spørger mig, så er det helt naturligt, at vi mennesker gerne vil tilfredsstille vores partner. Det er bare ikke noget mange kvinder har lyst til at råbe højt om, for hvad nu hvis nogen ser skævt til det faktum, at vi rent faktisk GODT kan li´at sluge hans sæd? Om jeg er spytter eller sluger? Jeg selv er en sluger – jeg rydder op efter mig… men sådan har det ikke altid været! Og det er heller ikke hver gang, jeg har lyst til det.

Skal du forgude hans sæd?

Hvis du spørger manden, så er svaret JA. Udløsning er finalen og derfor hans kærlighedseleksir, hans adonisdråber og hans manddom. Det er det der leveres, når der skal befrugtes æg i kvinden og produceres børn, uden hans tryllesaft kan vi ikke formerer os og skabe liv. Det er en STOR gestus, når handyret beder dig om at åbne munden og tage imod hans sæd. Stenaldermanden kommer op i ham, og han slår sig på brystet som en anden alfa gorillahan, der lige har nedlagt sin hungorilla. Han føler sig maskulin og attraktiv, når han kan få lov til at sprede sine frø, hvor han har lyst. Så burde vi ikke sætte mere pris på det?

LÆS OGSÅ: Sådan giver du det perfekte blowjob

Hvad betyder det for manden?

Det har STOR betydning for manden om du er en spytter eller sluger. Bare det at du vil tage hans pik i munden, elske den, begære den og æde den grådigt. Det tænder ham og han føler hengivenhed, kærlighed og tillid. At du har lyst til at smage på ham og sætte pris på det han kan give dig, kan få ham til at give tilbage i tusindfold. Husk på, jo mere du sætter i banken, jo mere kan der komme retur. Det er for mange mænd alfa og omega, om hans partner vil sluge hans sæd. Men skal du gå på kompromis med din lyst, for at tilfredsstille din partner på det plan? På ingen måde, men det er vigtigt at I taler om det og laver små aftaler om, hvordan det skal foregå, hvis det skal foregå.

https://giphy.com/gifs/60secdocs-TduAGIyKZgCoihslpw

Hvad hvis det var omvendt?

Når du er i et forhold, så elsker du sikkert både at modtage og give. Det er vigtigt at der er balance i sexlivet, ellers bliver det trivielt og der kan opstå gnidninger, der kan være svære at få talt igennem. Men prøv engang lige at vende den om. Hvordan ville du som kvinde have det, hvis din mand IKKE ville yde den udsøgte service, at dykke grådigt ned på dig og nyde den gourmetbuffet af saftig fisse du render rundt med? Nybarberet og ren, lige til at gå ombord i. Hvis han efter at have guffet i sig, løber ud på toilettet og skyller mund og børster tænder. Eller hænger halvt ud over sengekanten og laver gagbevægelser over smagen? Ikke fedt vel?

Lad ham komme i din mund

Jeg ved godt, at jeg virkelig skubber til mange i dette indlæg, og flere sidder sikkert allerede og tænker. “Ej, nu stopper hun sgu. Det er klamt, det smager ulækkert, konsistensen er ad og jeg brækker mig.” Men prøv lige at hør´ heer… jeg HAR selv være der! Jeg har også næsten kastet op over den slimede klat i min mund. ALT kan læres, men det kræver øvelse og tålmodighed. Du behøver jo ikke at sluge det HVER gang, vel?! Du skal jo heller ikke gurgle mund i det vel? Så er det i virkeligheden konsistensen eller smagen der skræmmer? Uanset om du er spytter eller sluger, så sætter han pris på, om han må komme i din mund.

Her kommer lige lidt gode råd og tips til, hvordan du kan lære dig selv at sluge hans sæd:
  • Hvis det hverken er konsistens eller smag, men bare følelsen af at have det i munden, så har jeg god erfaring med at gøre således: Sig til din partner, at han skal give et tegn til, hvornår han skyder kanonen af. Du kan også mærke det på muskelsammentrækningerne i pikken, men så skal du også kende din partner GODT. Når han signalerer, tager du en dyb indånding og  gaber godt om ham, så han kan skyde ladningen direkte i halsen på dig. Du skal bare være klar til at sluge og blive nede om roden. Det kan godt lade sig gøre, men det kræver øvelse! Første skud er væk og du kan evt. trække hovedet til dig og lade resten sprøjte ved siden af.
  • Glidecreme med smag, nutella, karamelsovs, alt med smag. Brug det når du giver ham blowjob og smagen kan kamufleres. Ofte glemmer du at finalen smager ubehageligt og guffer i dig.
LÆS OGSÅ: Kvinde du skal sluge hans sæd
  • Når du giver ham blowjob, så sørg for at have godt med spyt i munden, når han er ved at være klar til afgang. Meget spyt i munden udløser automatisk, at du gerne vil sluge og så ryger sæden hurtigere med i et naturligt synk.
  • Sig til din partner, at du har et anstrengt forhold til at sluge, men gerne vil lære det. Det gør det også nemmere for ham, at guide dig, hjælpe dig og advare dig, så du er klar når det kommer. Tag det i små portioner.
  • Sæd kan smage meget forskelligt, alt efter kost og levestil. Konsistensen kan også variere meget. Det kommer an på, hvor ofte I har sex og hvor ofte han har udløsning. Det samme gælder mængden. Men hvis du virkelig ikke har lyst til at sluge det, så sørg for at have et håndklæde eller en klud liggende i sengen ved siden af jer. Når han så er kommet i din mund, kan du diskret spytte det ud i kluden. Et glas vand ved sengen, kan også hjælpe dig lidt.
  • Lad ham smage på sig selv, de fleste mænd aner ikke hvordan det smager, så når du har været nede på ham og stadigvæk smager lidt af sæd, så gi´ ham lidt af sig selv i et vådt kys. Han kan jo også godt li´ at kysse dig, når han har været sydpå og guffe, ik´? Han kan jo altså ikke forlange, at du skal smage på det, hvis han ikke selv vil 😉

Den store blowjobguide

Husk at variere det lidt, du må gerne springe over

Du behøver ikke at sluge hver gang. Han syntes også at det er frækt, at komme ud over dit ansigt, dine bryster, din røv, inde i dig eller din mave. Varier det lidt, så det ikke bliver et anstrengt øjeblik når i sexer. Nogle mænd tænder på, at se sig selv komme ud over sin partner, så har du brug for en sluge pause, så aftal det med ham inden I går igang, eller sig det frækt til ham, når han arbejder hårdt i dig. Det er altid en streg i regningen, når forventningerne er skruet helt op, og du så ikke har lyst alligevel. Men det kræver altså, at du åbner munden fra starten! Så ved han, at idag har du ikke lyst, men gerne vil prøve noget andet for at gøre ham glad. Du undgår den dårlige samvittighed og han bliver ikke skuffet.

Derfor skal du sluge hans sæd:
  • Det indeholder protein, faktisk et højt indhold af protein og kalcium. Så for mit vedkommende vil det være en lille snack der beskytte mig mod huller i tænderne OG forebygger knogleskørhed, da jeg er i overgangsalderen og i forvejen spiser ekstra kalcium.
  • Det kan dæmpe risikoen for at udvikle vinterdepression og depression generelt. Så slug løs, hvis du er lidt trist i vintermørket.
  • Det feder ikke! En spiseskefuld sæd indeholder kun ca. 20 kalorier, det er et halvt æble.
  • Rygtet om evig ungdom… jooo, måske. Sæd indeholder spermidin, og det medvirker til at sløve aldringsprocessen. Om det kan bruges som rynkecreme tvivler jeg på, men man fristes lidt 🙂

SÅ tøser, uanset om du er spytter eller sluger, så husk på, at det handler om tilfredsstillelse, begær og tillid. Skub til dine grænser, måske har du ændret lyst og smag over årene. Du er ikke den samme du var for fem år siden, meget kan ændre sig hen ad vejen. Smagsløgene ændrer sig også med tiden. Forventnings-afstemning er altid godt i et forhold men kommunikation er lige så vigtigt.

YOLO og knus fra

Miss Robinson

Læs flere indlæg på Detlumrehjørne.dk

Se Også