Brug af glidecreme

udgivet:

Sådan giver du det perfekte blowjob

Kære læsere!

Velkommen til min korte guide; sådan giver du det perfekte blowjob! Nu skal det endelig ikke lyde som om, jeg vil blære mig. Men gennem tiden har jeg fået en del ros (af diverse flirts og one-night-stands) for min blowjob-teknik. Det er en teknik jeg nu gerne vi dele med jer! Det kan nemlig være super svært at finde ud af, hvad et godt blowjob egentlig indebærer; for mig krævede det i hvert fald en del øvelse at blive god til at sutte pik.

Mit første blowjob var ikke nogen succes

Det skete da jeg var 16 i et lille skur på en legeplads en kold oktobernat. Jeg var mega vild med min venindes ven, og vi havde på dette tidspunkt allerede kysset og rørt lidt ved hinanden. Jeg vidste han gerne ville have et blowjob, men jeg var skide bange! Jeg havde jo aldrig gjort det før. Jeg ville virkelig gerne give ham en god oplevelse, så jeg begyndte faktisk at researche nettet. Her fandt jeg nogle ret gode tips, som jeg stadig bruger idag – mit første blowjob var dog ikke just en succes. Jeg glemte alt hvad jeg havde læst og skulle i øvrigt liiiige vænne mig til at have en fyrs pik i munden.

Som årene er gået er jeg dog blevet noget mere komfortabel med blowjobs og sikkert også noget bedre til at give dem. Jeg har nemlig gjort lidt forskelligt for at styrke mit talent: spurgt venner og vigtigst af alt, spurgt HAM; altså fyren, som skal modtage blowjobbet.

LÆS OGSÅ:

Sådan giver du ham et uforglemmeligt blowjob

Den store blowjobguide

Og nu vil jeg dele mine blowjob tricks med jer!

Der er tre ting, der gør et blowjob godt:

  • Tunge
  • Savl
  • Variation

Vi tager dem en for en:

Tungen er det næst-vigtigste redskab til det perfekte blowjob (munden er selvfølgelig det vigtigste). Når du tager pikken i munden, så husk at brug tungen også. Du kan enten lade din tunge følge munden, eller bruge min personlige favorit: tag pikken så langt ind i munden, som du kan, og så kør tungen langsomt rundt om pik-hovedet imens. Jeg har personligt fået nogle ret gode reaktioner ved at bruge dette trick: det skal dog ikke overbruges. Gør det 2-3 gange per blowjob. Det skal jo ikke blive for ensformigt!

Savl er selvfølgelig også vigtigt. Tommelfingerreglen:

hvis et blowjob skal være godt, skal det vådt. 😉

Godt med savl var det svar jeg fik, da jeg spurgte mine venner til råds. Det skal jo helst ikke føles som sandpapir. Dermed ikke sagt at der skal løbe savl ned af hagen på dig. Det er jo ikke porno. Pointen er bare at blowjobbet skal være dejlig vådt. Hvis du gerne vil skifte mellem blowjob og handjob er det også godt med noget smørelse.

 

Og det bringer også til det sidste punkt; variation. Jeg har det lidt på samme måde når jeg har sex med en fyr. Hvis han bare kører nonstop i et virkelig højt tempo/virkelig langsomt tempo, så bliver det lidt kedeligt til sidst. Det der (for mig) gør sex ekstra godt, er hvis fyren teaser lidt, kører i nogle forskellige tempoer og lignende. Jeg tror det samme gør sig gældende i forhold til et blowjob: hvis du varierer mellem hurtige og langsomme bevægelser, både sutter, slikker, kysser samt bruger både munden og hånden, så kan det næsten ikke gå galt! Når han er lige ved at komme, vil jeg dog mene det er bedst bare at holde det tempo du kører eller evt. lidt hurtigere.

Og hvis du er i tvivl, så spørg ham!

Han vil helst sikkert være åben for at give dig nogle tips, så du kan gøre dit blowjob (endnu) bedre. Nogle andre små fif, som også kan hjælpe dig på vej mod det perfekte blowjob: stram læberne, husk øjenkontakt, vis at du nyder det.

Så er der vist ikke andet tilbage end at sige held og lykke!

XOXO

Miss Fox <3

LÆS OGSÅ: Mininovellen: Champagnenætter

Se Også