Her får du en vaskeægte sommernovelle af Miss Robinson. Den er skrevet eksklusivt til Missgrey PLUS, som du får adgang til her. Denne sexnovelle skal sætte gang i dine tanker omkring sex i det fri. Sommeren for år 2020 står for døren, og spørgsmålet er bare, hvordan du skal bruge den herhjemme i Danmark. Skal du også med din partner en tur på stranden og slå jer løs? Find inspirationen i denne friske sexnovelle.

Strandtasken var pakket og vi var klar til en fantastisk dag ved vandet. Temperaturen sagde 28 grader og badevandet 22 grader. Solen skinnede fra en skyfri himmel og vores cykler stod klar ved havelågen til det lille charmerende sommerhus, vi havde lejet til sommerferien. 500 meter til strandkanten, ren luksus. Udstyret med en god bog, solcreme, madpakke og en kold flaske rosé hoppede jeg op på cyklen efterfulgt af Ken, der havde tæppe og håndklæder i en rygsæk og strandparasollen spændt fast på stellet af sin cykel. Vi havde aftalt, at hele dagen skulle være ved vandet, lige til solen gik ned. Skulle vi komme til at mangle noget, kunne vi jo bare cykle tilbage til sommerhuset.

Havet og vinden havde dannet smukke klitter langs stranden med små lommer og gyder godt skjult fra resten af strandgæsterne. Vild marehalm stod højt og svajede i vinden side om side med vilde hybenbuske og bakkenelliker, så langt øjet rakte. Stranden var normalt godt besøgt, men det var stadigvæk tidligt på formiddagen, så der var god plads i sandet. De skjulte lommer og gyder ville blive enormt varme i løbet af dagen, og uden vind ville det blive alt for varmt i længden. Der var næsten ingen bølger ude på havet, og vandet skyllede rislende ind langs vandkanten. Vi valgte at lægge os helt ud til vandet, hvor vi kunne holde øje med vores ting og forholdsvis hurtigt komme ud i vandet, når det blev for varmt. Skulle vi have lyst senere til at gemme os lidt for offentligheden, så kunne vi jo bare rykke os til noget mere afsides.

Vi fandt et super godt sted tæt ved vandkanten, spredte vores tæppe ud og lagde os afslappet i solen. Solen var stærk og bagte allerede med høj varme. Uden skyer ville det blive en varm og svedig dag. Ken fandt solcremen frem og tilbød at smøre mig ind på ryggen. Jeg elskede hans store bløde maskuline hænder på min hud, så det fik han lov til uden protest. Med cirklende og masserende bevægelser fordelte han solcremen, først hen over min lænd. Han gav sig god tid og nød det sikkert lige så meget som jeg. Op ad rygsøjlen, hen over skulderbladene og ud på armene. Da han nåede til min nakke, sukkede jeg dybt. Jeg elskede at blive nusset i nakken og hen over skulderne. Det vidste han. Jeg fik kuldegysninger over hans kontakt med min hud. Baglårerne og læggene fik også en tur med langsomme nøjagtige bevægelser, ned og op, helt op til mine baller. ”Vend dig om, skat” sagde han med en sjofel tone i stemmen. Blikket i hans øjne var frækt og smilet på hans læber fortalte mig lidt om hans tankegang. Hvis han fortsatte på denne måde, var jeg nødt til at skulle en tur i vandet for at køle ned, for min krop var godt tændt. Da han nåede til mine lår, lod han en finger strejfe min klitoris med pegefingeren, ude på bikinitrussen. Min krop sendte små stød af lyst ned til underlivet og jeg vred mig uroligt på tæppet. Han smågrinede og lagde solcremen væk. ”Så får du ikke mere for den 25 øre” sagde han og lagde solcremen tilbage i strandtasken. Han lagde sig ved siden af mig på tæppet og lukkede øjnene med næsen i sky efter solstråler. Han kunne bare vente sig.

Læs resten ved at købe adgang til Missgrey PLUS herunder.😊⤵️

Få adgang til Missgrey PLUS

Første 14 dage 9 kr.
Herefter 39 kr./mdr.
  1. Læs eksklusive reportager og interviews.
  2. Lyt til eller læs udvalgte pirrende sexnoveller.
  3. Opsig når som helst.