*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære Læsere!

Idag skal vi snakke lidt om mandens største gave til kvinden. Den ting, som aldrig er ubelejlig, når det kommer til et godt knald, og som han ofte ikke tøver med at få ud over dig. Oven i købet skulle det være godt for huden. Og ikke mindst så indeholder den få kalorier og mange gode næringsstoffer. Og så er det nok ikke til at komme udenom.

Vi skal nemlig snakke om mandens sæd!

https://missgreyclub.dk/At sluge hans sæd: Hvad betyder hans sæd for ham?

Noget sjovt jeg har oplevet er mænd og deres holdning til deres sædportioner. Jeg har før oplevet mænd væmmes og trække sig væk, når vi nævner, at vi måske har en lille bitte smule blod ud af fjappen. En kommentar om beskidt og ulækker, er der da også faldet af engang imellem. Og straks går jeg altid i forsvar, og spørger, hvordan de ville have det, hvis jeg væmmedes ved den saft, der sprøjtede ud af ham efter et knald? Hvad hvis jeg kaldte DET ulækkert? Så ville du nok føle dig en smule såret.

sluge hans sædFordi sandheden er at det jo begge dele er kropsvæsker, og det er noget, der er helt naturligt og rent faktisk er der af en årsag. Men det virker bare som om på mange mænd, at vi helst skal knus-elske deres saftige sæd. Vi skal helst ikke brokke os, når det plasker ud over vores bryster. Og især ikke, hvis han ønsker at forsyne din krop med lidt ekstra næringsstoffer igennem din mund.

KØB OGSÅ: Onani Sleeve – DET BEDSTE HANDJOB

Hvorfor betyder hans sæd så meget for ham? Jeg ved, at der også er en del, der synes det er pinligt, hvis deres sæd lugter eller ser mærkelig ud. Eller måske især, hvis de kommer ekstremt meget.

Og vi kan jo alle sammen godt blive lidt enige om, at det er lidt ubelejligt nogle gange. Især hvis han kommer langt oppe i dig. Der er intet bedre end at gå flere timer efter og kunne mærke, hvordan de langsomt løber længere og længere ned mod din udgang. Det at vi konstant skal gå ud og tørre os, eller endnu værre, må tage et bind på. Det er simpelthen ikke særligt charmerende. Men alligevel, måske vi skal lade være med at være sarte, hvis det er noget, der betyder meget for ham?

LÆS OGSÅ: Husk at sexforføre din mand

Bør vi egentligt sluge mere sæd?

Jeg er enig med de fleste, når vi snakker om det at sluge sæd. Nej, det er måske ikke det lækreste i verden. Men jeg HADER det heller ikke. Fordi jeg føler ikke, jeg kan tillade mig at hade noget, som er så naturligt for ham.

Derfor har jeg heller aldrig været sart, når det kommer til, hvordan sæden skal håndteres. Jeg kender mange piger, som ikke bryder sig om at se særlig meget til det. Det vil sige, de foretrækker han kommer oppe i dem, og så skal de ikke forholde sig mere til det. Men personligt kan jeg se, hvor meget det tænder min mand, hvis han får lov til noget andet, engang imellem.

Nogle gange synes han bare det er vildt frækt at få lov til at sprøjte ud over mine bryster. Og endnu bedre hvis han må komme mig i munden. Det at jeg sætter pris på hans sæd, og at han kan se, jeg elsker at sluge eller blive sprøjtet på – gør ham helt vild. (Også selvom det er en lille bitte smule skuespil nogle gange). Så kan jeg jo godt lide det, som mit skuespil gør ved ham.

Min pointe er egentligt bare det her med at vi skal være en smule mindre egoistiske i sengen. Jeg oplever der er en del som tænker, at hvis det ikke umiddelbart tænder dem, så gider de ikke. Du skal selvfølgelig aldrig gøre noget du synes er ubehageligt, eller ikke har lyst til! Men når det så er sagt, så kan vi med lidt skuespil gøre noget virkelig godt for vores partnere. Og jeg føler bestemt ikke det gør mig noget. Det er ligesom, hvis jeg under sex siger forskellige ting for at opmuntre ham. Det er slet ikke fordi det er løgn, men nogle gange kan det bare gøre lidt ekstra for samlejet.

Besøg os på: Missgreyclub.dk

Så måske vi i virkeligheden burde sluge hans sæd lidt mere? Hvis du er enig, eller uenig, så smid en kommentar nedenunder – eller send en mail på: mv@missgrey.dk! Tusind tak fordi du læser med.

Much Love

Miss Vanilla

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here