Miss Robinson - sexblogger

udgivet:

Sexgynge: Sådan hjælper den på sexlivet

Missgrey.dk hjælper dig med at skabe det sexliv du drømmer om. I denne artikel får du konkrete råd fra Miss Robinson. Hun fortæller HVORDAN du bruger en sexgynge og HVORFOR den er god til at højne kvaliteten af dit sexliv.

I denne artikel har hun brugt produktet:

Kan en sexgynge hjælpe på sexlivet, når kroppen knirker?

Miss Robinson… nu med sexgynge. En af de udfordrende tilstande, der sniger sig ind på den modne Miss Robinson, er en knirkende og brugt krop. Jeg kan ikke helt lyve mig fra, at kroppen så småt er ved at vise tegn på slidtage og træthed, efter 46 lange år som kvinde. Musseskade i højre hånd, med seneskedehindebetændelse on and off, tennisalbue og en træt lænd, der har lagt muskler til tre graviditeter med store babyer. Dertil ømme led og et knæ, der muligvis har en meniskskade. Jeg er sgu gået lidt i stykker.

Men Mr. Handy har også sit at slås med og skrænter også efter mange års hårdt arbejde som håndværker og gammel håndboldspiller, diskusprolaps i nakken og i ryggen og overbelastning af håndled, efter mange år med skruetrækkeren. Vores sundhedsforsikring er efterhånden snart blevet godt misbrugt på fysioterapeuter, kiropraktorer, scanninger og genoptræning. Så er du ligesom med på, hvordan kroppene har det hjemme hos Miss Robinson.

Sexgynge hjælper på alderen og fantasierne

Det kan engang imellem godt være lidt af en udfordring, at have et spændende sexliv, når kroppen bare ikke vil krølle som en kringle og jeg kæmper mig rundt i sengen, for at få det optimale ud af det, jeg har at arbejde med. Det er ikke altid nemt, og lysten forsvinder da også engang imellem. Ikke fordi vi ikke har lyst til hinanden, men når det gør naller i kroppen, er det ikke lige sex i højt tempo vi tænker på som det første. Når mit knæ gør ondt, er det lidt begrænset, hvad jeg kan. Ingen doggy, ingen cowgirl eller noget der indebærer, at jeg skal bøje og bevæge mit knæ. Virkelig irriterende, og jeg ofrer mig også engang imellem, bare for at få lidt af det gode. Man må lide for lækker sex, og så is på når vi er færdige.

Her er en sexgynge, virkelig en redning.

Så hvorfor nøjes med, når vi kan få noget der er endnu bedre end vi har? Hvorfor begrænse sig, når der er hjælpemidler der kan gøre alt det umulige? Vi blev enige om, at en sexgynge kunne virkelig hjælpe os lidt på vej. Mr. Handy kunne komme op og stå, så han ikke kæmpede med smerten i nakken og ryggen, og jeg kunne placeres i alle mulige stillinger, uden at belaste mit knæ, håndled osv. Mulighederne var mange, det skulle prøves. Sinful.dk var så fantastiske, at lade os teste en model til ophæng i loftet. Krogene var der allerede, så det var bare at monterer den til en gyngetur.

Dette er den sexgynge, som vi testede med stor succes (og til en god pris)

Fetish Fantasy Sexgynge

  • Materialet er stål og nylon
  • Kan bære op til 180 kg. (derfor kan de fleste være med)
  • Der er en garanti på 2 år, hvis gyngen går i stykker
  • Prisen ligger på: 799 kr. (langt under priserne på andre sexgynger)

Mere om Fetish Fantasy Sexgynge

Som også er kendt fra Desperate Housewives på TV2, er blot en af mange modeller, men i bund og grund, kan de det samme. Denne sexgynge er stort set klar til brug, da vi tog den ud af pakken, vi skulle blot skrue den medfølgende krog op i loftet (her er det vigtigt at vide, at den krog der følger med, er til træloft. Har du betonloft, kan du bestille en anden krog). Gyngen kan max. bære 180 kg, og det anbefales, at hvis du/I vejer over 100 kg skal medfølgende fjeder ikke bruges, men blot hænge gyngen op i kæden. Gyngen kan selvfølgelig både bruges af mænd og kvinder.

Udover at den giver utallige af muligheder for mange spændende, svære, stimulerende, tilfredsstillende og vægtløse stillinger, tilføjer den på alle måder nyt til sexlivet. Der er SÅ mange muligheder for de mest vanvittige stillinger du kan forestille dig. Du skal dog indstille dig på, at der lige skal bruges lidt tid på indstilling af stropper og højde. Det kan evt. gøres når I modtager den, for hvis I først gør det, når den skal bruges, kan det med 100% sikkerhed ende med et gevaldigt grineflip. Mr. Handy og jeg brugte ca. 20 minutter på at indstille, før jeg var monteret og klar til gynge-knep-tur.

Fetish Fantasy Sexgynge

Fakta om Fetish Fantasy Sexgynge

Selve gyngen består af flere forskellige nylonstropper, som giver mulighed for et væld af frække stillinger for begge parter. To brede stropper til at støtte ryggen og numsen og to mindre stropper til ben og fødder. Alle stropperne er justerbare og føles desuden meget behagelige mod kroppen. Øverst er sexgyngen udstyret med en krog til at skrue i loftet, en fjeder som sikre behagelige gyngende bevægelser og en tværgående, stabiliserende metalstang. Den buede metalstang i toppen er beklædt med nylon. Gyngen kommer pakket godt ned i en fin kasse, med illustrationer på æsken, med forslag til brugen af sexgyngen.

Læs også Miss Robinson: Når jeg er alene og liderlig

Hvordan oplevede vi så sexgyngen?

Jo, vi blev faktisk virkelig positivt overrasket begge to. Det hele blev bare MEGET nemmere og frækkere. Med to diskusprolapser i nakken, er Mr. Handy lidt udfordret, når han skal give mig lickjob. Hans nakke kan ikke klare at være for længe i samme tilbagebøjede stilling, så her fik vi virkelig en god oplevelse. Nu kunne han sidde almindeligt på sengen, mens jeg hang i gyngen med spredte ben. Efterfølgende kunne han nemt rejse sig fra sengen, dreje mig rundt i gyngen, og stille sig mellem mine spredte ben. Med frit udsyn til mig, mine bryster og med dejlig øjenkontakt, blev det hele bare mere intimt. Det lykkedes også med denne dejlige stilling, at blive stimuleret anderledes på mit G-punkt, da jeg havde nemmere ved at bevæge mit bækken i den rette vinkel.

Jeg savnede dog lidt støtte til nakken, og evt. noget til hænderne.

Ligger du i sexgyngen i længere tid, bliver du nok lidt træt i nakken, men heldigvis findes der råd for det. Vi monterede bare et reb på tværs imellem båndene, og så var der nakkestøtte. Det samme til hænderne, her brugte vi vores manchetter. Der findes modeller med nakkestøtte også, så hvis du/I bliver vildt glad for sexgyngen… når først du/I har en, kan du/I slet ikke undvære den igen… kan den opgraderes til en vildere model. Første tur i sexgyngen, var med lidt frygt for, hvad nu hvis jeg falder ned, eller jeg bliver træt i kroppen og spænder op i musklerne osv., men jeg må sige, det gik hurtigt over. Den vægtløse tilstand og adgangen til mange stillinger, overgår alt! Men vigtigst af alt – ingen af os havde ondt i kroppens sårbare dele efter dejlig sex, og det var ligesom udgangspunktet og hele ideen til projekt sexgynge. Mission sexgynge er udført til et 12 tal.

Sexgyngen kan varmt anbefales

Miss Robinson og Mr. Handy kan i hvert fald konkluderer, at selvom kroppen knirker og helbredet skrænter, så skulle vi ikke opgive og tro, at så var det slut. Vi behøver ikke accepterer, at nu bliver det kedeligt og går kun i den negative retning. Tværtimod faktisk. Endnu en ny verden har åbnet sig, og endnu engang er det lykkedes at krydre sexlivet og sende os til andre dimensioner. Sexgyngen er bestemt en super løsning der varmt kan anbefales, også selvom kroppen fungerer 100%, for den kan virkelig åbne en masse frække muligheder. Give it a swing 🙂

YOLO fra Miss Robinson

*Dette produkt er personligt testet af Miss Robinson og produktet er leveret af Sinful.dk*

Se Også