Miss Robinson - sexblogger

udgivet:

Miss Robinson: “Sex med anerkendelse og komplimenter”

Kære læsere

“Sex med anerkendelse og komplimenter”; hvad har det med hinanden at gøre, er der nok nogen der tænker. Men hør lige her derude: DET HAR ALT MED HINANDEN AT GØRE.

At give hinanden en “High five” under sex, eller bagefter, er noget af det mest bekræftende, man kan gøre overfor sin partner.

Vi kan alle sammen råbe: ”Åh gud!” og ”ah, det er dejligt.” Men hvornår har I sidst fået en ordentlig anerkendelse af jeres hårde arbejde, når I har fået tørre læber eller revner i mundvigen efter et verdensklasse blowjob? Eller for den sags skyld, kramper i tungen og ømme kæber af et langt lickjob? Præcis, nu ved I hvad jeg taler om.

Vi har alle hørt ”Fuck det var lækker sex.” eller ”mmm.. det var dejligt skat.”

Bevares, det var sikkert mægtig dejligt. Men hvad med lige at skrue lidt op for komplimenterne? ”Skat for satan, din pik er så stor og dejlig hård, når du banker løs det helt rigtige sted. Du har styr på the shiiiit loverboy.” Så skal du se ham vokse en meter eller to, og jeg kan love jer for, at snakken kommer til at gå i skurvognen dagen efter. Eller ”Wauw skattepige, når du gør det der med tungen rundt om mit pikhoved, så kan jeg ikke være i min egen krop. Fuck du er fræk.” Bum, hun er på en sky! I ved jeg har ret, der er noget om det, ik?

Ros, anerkendelse og komplimenter skaber den der lækre fornemmelse i kroppen…

…og udløser, ja ja igen, de der fantastiske hormoner. De naturlige lykkepiller, som jeg elsker at kalde dem. Vi høster, men giver os også lyst til at sende dem videre. Ikke nok med at vi selv vokser, men vi får også lyst til at dele med andre. Det er da ikke så slemt, vel? Og ved I hvad, det er gratis. Helt og aldeles gratis.

Prøv, bare for sjov, næste gang der rulles i høet. Når du roser din mand efter sex, bliver han mere maskulin og hans testosteron banker rundt i kroppen. Mere testosteron, han holder længere og I får bedre sex. Meget enkelt. Kvinderne bliver også mere frække og modige, vores kvindelige libido vækkes, lysten stiger og safterne flyder. Det er ikke hjernekirurgi, men almindelig videnskab.

Ikke kun ved sex er komplimenter vigtige. Også i hverdagen kan det have stor betydning.

”Hey skat, lækker røv, haps.” eller ”Mums, dine bryster ser sexede ud i dag, specielt i den der skjorte.” Man kan også tage den ud af huset. På arbejdet fx, og nej, det behøver ikke at være flirt, fordi man komplimenterer en kollega.

Jeg giver ofte mine kvindelige og mandlige kolleger komplimenter. En af mine kollegaer, hang lidt med mulen i en periode, og det var tydeligt, at når jeg gav hende et kompliment, så lyste hun helt op. ”Hey, du ser sgu hot ud i den der grønne bluse.” Hun så stang godt ud i den grønne bluse, så det skulle hun vide. Det reddede måske i virkeligheden hele hendes dårlige dag, at jeg lige smed hende det kompliment.

Vi ved det selv, når nogen lægger mærke til os og siger det. Det kunne også være, når man er nyklippet eller har fået nye sko. Mere skal der ikke til. Jeg så engang en kvinde i køen i Netto, og hun havde den fedeste frisure, der klædte hende vildt godt. Jeg var nødt til at fortælle hende det. Hun blev helt forlegen, da jeg sagde det, men fik alligevel fremstammet en ”Jamen, tak.” Jeg havde det fantastisk da jeg forlod butikken, og hun smilede over hele hovedet da hun gik. De mennesker der stod omkring, nikkede anerkendende, både til hende og jeg. Det spreder sig som ringe i vandet.

Sex med anerkendelse og komplimenter

Noget jeg skal vænne mig til, er når ældre mænd henvender sig til mig med komplimenter.

Når jeg siger ældre mænd, så er det mænd i alderen 65+, dvs. mænd på min fars alder. Det er lidt underligt. I deres øjne er jeg jo kuvøseguf, en lille godte i midt fyrrerne. Men det er underligt alligevel. Det minder mig om, at alderen er ved at indhente mig. Der bliver længere og længere imellem, at håndværkerne råber og pifter efter modne Miss Robinson, eller de unge mandslinger. Jeg er jo stang lækker – forstår det ikke! ? Det må jeg leve med.

Mr. Handy er god til at give komplimenter, og jeg elsker, når han kalder mig smukke. MEN noget jeg også kan leve højt på, er når jeg efter en Dancefitt time, her snakker vi om 1 times fuld badulje med house, dance, wagging, clubbing og hip hop dans i et tempo, der kan give hjertestop og flimmer for øjnene, modtager komplimenter eller anerkendende nik, fra de unge kvinder (det er så jeres alder derude 18-29 år). I ved, som i, sgi godt gået gamle kone!

Her vil jeg så lige siger, at det er uden pause, hvor flere må ind til vindueskarmen og trække vejret efter en halv times tid. Det skal lige siges, at Miss Robinson ikke er en tynd en af slagsen, men en formet og kurvet moden kvinde med lidt til gården og gaden, så det er store bedrifter, siger jeg bare.

Travlheden og vores egoistiske væsen glemmer de der komplimenter i hverdagen.

Vi har for travlt med os selv og vores eget. Så lad os starte en mission kære Missgrey.dk læsere. Ud og give komplimenter, og ikke kun en enkelt dag eller to – nej mange! Næste gang konen, manden eller kæresten gør det til et 12-tal i sengen, så sig det! Brug masser af tillægsord. Eksempel: Store bryster…. Det kan blive til – Dejlige, bløde, fyldige, lækre store bryster. Eller… Store overarme… Det kan blive til – Mandige, maskuline, muskuløse og sexede overarme. I forstår hvad jeg mener. Sæt i gang!

YOLO – lumre knus fra

Miss Robinson

HUSK: Du kan følge med hos vores allerskønneste Miss Robinson på siden: “Det Lumre Hjørne” ved at klikke lige her. 

Se Også