Miss Vanilla anbefaler

udgivet:

Sådan kom vi videre efter utroskab

Kære læsere!

Denne lørdag bliver det en smule personligt, hvis det ikke allerede har været det de sidste mange lørdage. Til den nye læser, så lever jeg, Miss Vanilla, i et åbent forhold med min kæreste Mr. Teddy. Det er et valg vi har taget for at udforske vores fælles seksualitet sammen, og ikke hver for sig – derfor kan det være en smule forkert at kalde det et åbent forhold. Vores forhold er ikke monogamt, men det er heller ikke åbent for andre mennesker medmindre vi sammen tager et fælles valg om at lukke dem ind.

Da det gik galt, gik alting galt

Jeg har før de andre lørdage skrevet om hvordan jeg ikke tror på et monogamt forhold og jeg har præsenteret Mr. Boytoy for jer. Jeg har fået et unikt indblik i hvad det vil sige at have sex med en anden end ens kæreste og jeg har tilmed sat Mr. Teddy og Mr. Boytoy op mod hinanden og vurderet hvad der giver den bedste sex. Men vores lille (eller ret store) sexeventyr tog en lidt ubehagelig drejning, og det er dette vi skal snakke om denne lørdag. Jeg har altid vidst, at jeg er et meget seksuelt menneske, sex fylder meget i mit liv og det er vigtigt for mig at det fungerer i mit forhold. Sex kan give mig et rus som adrenalin-junkies oplever, når de springer i faldskærm eller andre adrenalin-givende situationer. Men jeg har aldrig før oplevet sex udenfor et forhold, og har derfor altid haft en sammenhæng mellem kærlighed og sex. Det har jeg ikke længere. I den periode jeg havde sex med Mr. Boytoy, blev jeg opslugt af en sex-rus, som trak mig længere og længere ned i et hul, jeg ikke længere kunne komme op af.

Jeg begyndte at lyve overfor Mr. Teddy og have sex med Mr. Boytoy uden hans accept. På trods af vores forhold er åbent, så var det utroskab og det vidste jeg på baggrund af den dårlige samvittighed, jeg altid havde bagefter. Jeg fortrød det altid, men følte at jeg var ude af stand til at sige fra overfor Mr. Boytoy. Jeg blev ofte grebet i øjeblikkets lyst og valgte at reagere på dette istedet for at lytte til min egen fornuft. De sidste par gange jeg havde sex med Mr. Boytoy, var det med en dårlig mavefornemmelse og uden den ægte lyst – jeg gjorde det for min rus og den gav han mig ikke længere.

Hvorfor er man utro?

Jeg havde ærlig talt svært ved selv at forstå, jeg havde været utro. For mig var det to helt forskellige ting. Jeg tvivlede aldrig på Mr. Teddy og at mine følelser lå hos ham. I en periode oplevede jeg mange situationer, hvor jeg var til samme fest som Mr. Boytoy og at alkohol var indblandet. Man kan aldrig give andet end sig selv skylden for utroskab, den endelige beslutning ligger altid hos dig selv. Men jeg ved at alkohol altid har styrket min sexlyst, og jeg fandt et mønster i at det var her jeg ofte faldt i. Jeg følte til slut at jeg levede et dobbelt liv, som kun gav mig negative følelser – Mr. Boytoy bidrog ikke længere til noget positivt i mit liv. Jeg havde mistet sexlysten til ham, men fortsatte af en grund jeg stadig ikke er klar over. Men jeg var klar over at jeg var nødt til at komme clean med Mr. Teddy. Så det gjorde jeg.

Er vi stadig kærester?

Alle parforhold er forskellige, og jeg tror personligt på, at man laver sine egne regler. Mr. Teddy satte stor pris på at jeg valgte at være ærlig – for med ærlighed, så kan du egentligt klare det meste. Han valgte at tilgive, og jeg valgte at acceptere de konsekvenser der måtte komme for mine valg. Dem kæmper vi med nu, men vi gør det i fællesskab og aldrig har jeg været så glad for ham som jeg er den dag idag. For os er kommunikation nøgleordet og jeg vil altid anbefale, at har du været utro, så snak med din partner og mød de konsekvenser det måtte have – du har trods alt selv taget valget. Jeg tog nogle forkerte valg, når det kom til sex med Mr. Boytoy og lyttede ikke til min krop. Det har haft nogle konsekvenser – læs med næste lørdag, når jeg snakker om, hvordan det ødelagde min seksualitet og min selvtillid.

Husk I altid kan efterlade en kommentar nedenunder eller skrive en personlig mail på: mv@missgrey.dk med spørgsmål.

Much Love

Miss Vanilla

Se Også