Miss Vanilla anbefaler

udgivet:

Jeg tror ikke på et monogamt forhold!

Kære Læsere!

Dette er et indlæg der efterhånden har været et stykke tid undervejs og det er der en helt speciel grund til. I mit forhold til Mr. Teddy er der noget stort som har ændret sig. Vi har taget et valg om at ændre hele dynamikken i vores forhold og bryde alle taburegler og normer vi nu har tildelt et helt almindeligt forhold i dagens Danmark. I et forhold laver du nemlig dine egne regler!

Vi bryder et af samfundets sex tabuer!

Både Mr. Teddy og jeg er begge meget seksuelle mennesker. Vi er unge og ingen af os har haft mange forskellige sexpartnere. Det ser jeg nu nærmere som en tilfældighed at vi ikke har, nærmere end et valg. Når man bliver kærester med en person så tager man jo et valg om kun at have sex med denne person. Eller du tager et valg om at blive kærester eller ej, sexdelen er jo nærmest indkodet til at monogami er den eneste rigtige vej. Men hvorfor er det sådan? Hvorfor må jeg ikke have et tæt kærlighedsforhold til en person som jeg også har fantastisk sex med og samtidig have muligheden for at opleve og eksperimentere med andre? Jeg har fundet en del af mit svar i kærlighedsdelen. Vi kan vel godt blive enig om at sex først er kompliceret når der kommer følelser ind i spillet. Kan man virkelig ikke have sex med en person flere gange som er rart og fantastisk uden at få følelser, i så fald kan man have følelser for flere forskellige personer? Jeg kender ikke selv svaret da jeg aldrig har oplevet dette, men jeg er ivrig efter at begive mig ud på denne rejse med Mr. Teddy.

En helt ny seksuel rejse

Mr. Teddy og jeg elsker hinanden. Vi vil hinanden mere end noget andet! Vi deler den samme passion for at bryde samfundets tabuer når det kommer til sex og denne gang tog vi emnet om monogami op til debat. Vi har begge ønsket om stadig at kunne opleve sex og udforske dette med andre, og at vi slet ikke er færdige med at opleve! Det store spørgsmål er så, hvordan gør man dette når man er i et seriøst forhold? Vi startede med at tage en beslutning om at lave vores egne regler.

Vi er begge klar over at hvis vi åbner vores forhold op og præsenterer det som et åbent forhold for venner og andre vil vi hurtigt blive misforstået og folk ville opfatte det som om vi kan gå ud og dyrke sex med hvem vi har lyst til. Dette er ikke tilfældet! Vi har blot en aftale, Mr. Teddy og jeg om noget ganske specielt.

Oplever vi at møde en anden person hvor vi mærker en seksuel kemi sammen med har vi nu muligheden for at dyrke dette, men på en tryg og rar måde. Hvordan forgår dette så tænker du måske. Nøgleordet? ærlighed! Først og fremmest er vi nød til at være hundrede procent ærlige overfor hinanden og samtidig er vi nød til at have hinanden med på sidelinjen. Jeg vil ikke lyve og sige at dette er nemt, for det er det bestemt ikke! Det er en svær og følelsesfuldt rejse som du laver med din partner. Der er mange indarbejdede tabuer i klemme og mange følelser at tage hensyn til. Vi stiller os selv spørgsmålet – hvis jeg dyrker sex med en anden betyder det så at jeg elsker min kæreste mindre. Måske er det at spille terninger med dit forhold når du tager et valg om at udfordre dette, men intet mindre er det jo et valg vi har taget sammen.

Hvor står vi så nu?

Var har fundet hinanden tidligt i livet og vi ønsker at tilbringe resten af vores liv sammen. Skal dette betyde at vi som unge har bundet os selv til hinanden grundet kærlighed som er ægte? Betyder det at vi er færdige med at have sex med andre bare fordi vi i så en ung alder har fundet hinanden? Det vi ønsker at undgå er netop at vi om 10 år i seksuel frustration ender med at gå fra hinanden og fortryde alt det vi aldrig oplevede seksuelt som unge. Alt dette med at åbne vores forhold op og udfordre monogami er helt nyt for os og for mig. Jeg har altid været en sucker for tosomhed og værnet om det traditionelle parforhold. Ønsker du inspiration eller at læse mere om hvordan jeg fuldstændigt ændrede min sexholdning så læs med næste lørdag eller imorgen hvor jeg også giver jer et lille sneak peak… Det skulle nemlig vise sig at jeg skulle være den første til at gennemgå denne rejse og at det endte i noget helt fantastisk..

Har du nogen spørgsmål til dette så smid en kommentar nedenunder eller send mig en mail på mv@missgrey.dk!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også