Missionærstillingen ekstra fræk

udgivet:

Sådan gør du missionærstillingen ekstra fræk

Kære læser, her kommer: Sådan gør du missionærstillingen ekstra fræk!

Jeg har i løbet af mit sexliv erfaret, at mange synes, at missionærstillingen er kedelig. Det synes jeg er utrolig ærgerligt. Især fordi adskillige eksperter på området siger, at missionærstillingen er den bedste sexstilling for kvinder, som gerne vil have en orgasme under samlejet. Selvom jeg selv har haft en kritisk holdning til denne sexstilling tidligere, holder jeg faktisk meget af missionærstillingen den dag i dag.

Sådan gør du missionærstillingen ekstra fræk

Min holdning til missionærstillingen har ændret sig radikalt efter jeg er kommet i et fast forhold. Som single var jeg overhovedet ikke fan af denne stilling, da den indbød for meget til intimitet og romantik.

Men sammen med Mr. Boyfriend har jeg opdaget, at missionærstillingen slet ikke behøver at være lig med romantisk sex. Og det er altså én af grundene til, at jeg har ændret holdning til denne sexstilling. Derudover er det gået op for mig, at jeg savner missionærstillingen, som på nuværende tidspunkt er udelukket herhjemme på grund af min gravide mave.

I dette indlæg vil jeg derfor gerne dele et par tips og tricks med dig, så du også kan opdage, at den klassiske missionærstilling absolut ikke behøver at være kedelig!

Missionærstillingen ekstra fræk

5 tips – Sådan gør du missionærstillingen ekstra fræk

1. Varier jeres udgangsposition

Den helt klassiske missionærstilling har en udgangsposition, hvor kvinden ligger på ryggen, mens manden ligger ovenpå hende. Men dette behøver altså ikke være udgangspunktet, når I går i gang med at knalde i missionærstillingen.

Der er nemlig flere måder at gøre det på:
  • Først og fremmest kan du (kvinden) ligge dig på ryggen med underlivet/numsen ude ved sengekanten. Manden stiller sig så for enden af sengekanten og trænger op i dig, mens han står op. Det kan være nødvendigt at lægge en pude under din lænd, for at du kommer op i den rigtige højde. Denne position  skaber en lille smule mere afstand mellem jer, hvilket giver plads til stimulering af andre erogene zoner på kvindekroppen. Derudover gør det også stillingen mere rå og dyrisk, hvilket jeg er ret vild med.
  • Hvis I godt kan lide tætheden ved missionærstillingen, kan du i stedet placere dine ben på hans skuldre. Her er I en smule tættere på hinanden, men da manden ikke ligger ind over din overkrop, har du/han stadig adgang til at tage dig på brysterne eller stimulere dig analt, imens han knalder dig hårdt. Samtidig kan han stadig læne sig ned og kysse dig indimellem. Det kræver dog en vis smidighed fra din side 😉 Denne variation af missionærstillingen er min personlige favorit, fordi manden kan komme til at trænge dybt og hårdt op i mig. Dette er også en rigtig god stilling, hvis I gerne vil eksperimentere med analsex.

2. Brug sexlegetøj imens

At bruge sexlegetøj kan i virkeligheden spice alle stillinger op. Men her får du mine favorit produkter til at gøre missionærstillingen ekstra fræk.

Til hende: LELO Tiani 3 Fjernbetjent parvibrator

Du kan også spice missionærstillingen op ved at bruge sexlegetøj sammen med din partner. Her kan jeg personligt anbefale jer at benytte en parvibrator – og lige præcis denne her er fantastisk. LELO Tiani 3 skal bæres af kvinden under sex og stimulerer både klitoris og G-punkt på samme tid.

LELO Tiani parvibrator

GÅ TIL PARVIBRATOREN HER

Til ham: Tenga penisring med vibrator

En penisring er faktisk både til mandens og kvindens fordel. For når manden bære en penisring under sex, vil han holde sig stiv længere og holde længere inden klimaks. Samtidig får kvinden (og faktisk også manden) lækker stimulering fra den kraftige vibration. Det er pivfrækt!missionærstillingen

GÅ TIL PENISRINGEN HER

Til begge: Fifty Shades of Grey Kryds Bondagesæt Til Sengen

Derudover kan I prøve kræfter med et bondagesæt, der giver missionærstillingen en helt ny dimension, da du er fikseret og dermed er “tvunget” til at læne dig tilbage og modtage. I kan selvfølgelig også bruge bondagesættet i andre stillinger. F.eks. hvor kvinden ridder manden, og han er den fastbundne. GUIDEN til brugen af bondagesættet, kan ses lige her. 

Fifty Shades of Grey Kryds Bondagesæt Til Sengen

GÅ TIL BONDAGESÆTTET HER

3. Saml benene 

Ved at du samler benene, kan hans pik komme til at stimulere din klitoris, hvilket føles virkelig lækkert og med garanti vil give dig en orgasme. Husk glidecremen, da det føles ubehageligt, hvis der er tørt i det område.

4. Sørg for, at du styrer tempoet 

Du behøver altså ikke være den underdanige, bare fordi du ligger nederst. Du kan nemlig sagtens være den, der styrer slagets gang. Det gør du ved at tage fat i hans hofter, mens han er oppe i dig. På den måde kan du styre pikken ind og ud af dig selv.

5. Dyrk intimiteten 

Husk på, hvad der gør missionærstillingen så unik og fantastisk. Det er den absolut bedste stilling til at dyrke intimiteten og romantikken. Udnyt det til at skabe øjenkontakt og kysse hinanden begærligt. For mig giver det en helt fantastisk følelse af tæthed at mærke Mr. Boyfriends krop så tæt på min.

Sådan gør du missionærstillingen ekstra fræk

Vink farvel til den kedelige udgave af missionærstillingen

Jeg håber, at disse tips kan være med til at I vinker farvel til den kedelige udgave af missionærstillingen.

Hvis du har nogle tips, du gerne vil dele med mig og/eller resten af bloggen, er du meget velkommen til at kommentere indlægget nedenfor.

Som det sidste vil jeg sige tak fordi du læste med.

KH.
Miss Felicity

Se Også