Kære læsere.

Kan du huske, at jeg fortalte om mine planer for Bøf og Blowjob dag i sidste uges udgave af temasøndag?

Det var altså i mandags, at jeg diskede op med bøf og blowjob for Mr. Boyfriend. Så hvis du er nysgerrig omkring, hvordan det gik for sig, kan du godt glæde dig til at læse dette indlæg.

Bøf og Blowjob dag 2016

“Det skulle jo være en overraskelse”

Alt var timet og tilrettelagt til Bøf og Blowjob dag 2016. Intet kunne gå galt. Jeg var i mit es, da jeg var mere end klar på at forkæle Mr. Boyfriend på “Mændenes Valentinsdag”.

Jeg havde købt dyre bøffer og læst op på, hvordan en steak skal steges for at blive helt perfekt. Aftenens outfit var nøje udvalgt udfra guides fra samtlige mandemagasiner i forhold til at fyre op under Mr. Boyfriend, inden det for alvor gik løs. Formålet var at stimulere hans visuelle sans, før han skulle modtage det bedste blowjob i sit liv (ja, ja lidt selvsikker har jeg vel lov at være)

Da han kom hjem fra arbejde, stod jeg altså foran komfuret iført mit frækkeste undertøj og et par højhælede sko. Han vinkede til mig fra entreen. Han kom ud i køkkenet og grinede frækt til mig, hvorefter han sagde fornøjet: “Det her har jeg glædet mig til” Jeg kiggede tilbage på ham med store, undrende øjne og udbrød: “Det skulle jo være en overraskelse”. Men det er åbenbart lidt sværere, end jeg regnede med at skjule den slags planer for Mr. Boyfriend, efter vi er flyttet sammen.

Bøf og Blowjob dag 2016

Han kan vel ikke få det hele…

Jeg har brugt mange år på at blive nogenlunde fortrolig med at lave mad. Da jeg flyttede hjemmefra, kunne jeg knap nok koge et æg. Jeg bliver nok aldrig kandidat til at deltage i “Master Chef”, men jeg er helt klart blevet bedre til at lave mad indenfor de sidste par år. Dog er det at stege bøffer stadig en svær disiplin for mig. Er det kun mig, der betragter det som en videnskab at tilberede en steak ordentligt? Derudover blev overhovedet heller ikke nemmere for mig at præstere godt som kogekone, da jeg vaklede rundt i køkkenet med et par stilethæle på fødderne.

Alligevel var jeg (for en gangs skyld) fuld af selvtillid, da jeg serverede denne bøf for Mr. Boyfriend. Steaken blev selvfølgelig serveret for ham, mens jeg poserede frækt for ham i uniformen anno Bøf og Blowjob dag 2016 – nemlig lingeri, stiletter og røde læber. Desuden er det ret sjældent, at jeg lufter mine stilethæle, så når jeg kommer balancerende i de høje hæle, kan det godt komme til at minde en lille smule om “Bambi på glatis”. Denne dag var desværre ikke en undtagelse.

Bøf og Blowjob dag 2016
“Hvorfor har du de der sko på, skat?” spurgte Mr. Boyfriend forundret, da jeg kom vraltende gennem stuen i stiletterne. Jeg var fristet til at snerre af ham, for det var jo udelukkende for hans skyld, at jeg var trukket i det, der mest af alt mindede mig om et kostume fra en pornofilm.

Heldigvis er jeg ikke bleg for en god omgang selvironi, når jeg finder mig selv i en komisk situation. Og det var virkelig tilfældet her. Ideen var jo enormt god inde i mit hoved. Sommetider er der bare langt fra tanke til handling – Men ikke desto mindre er det tanken, der tæller. Og min Mr. Boyfriend kan vel heller ikke få det hele?

Endelig nåede vi aftenens højdepunkt!

Selvom bøffer hverken er min eller Mr. Boyfriends livret, er de jo en del af traditionen på Mændenes Valentinsdag. Bøfferne smagte (heldigvis) utrolig godt, så der manglede i hvert fald ikke noget. Da middagen var veloverstået, var det endelig tid til aftenens højdepunkt – nemlig blowjobbet.

Som du måske husker fra temasøndag, var min mission med Bøf og Blowjob dag 2016 at sutte Mr. Boyfriend til udløsning, da dette aldrig har kunnet lade sig gøre tidligere. Jeg var derfor indstillet på, at jeg skulle være dernede LÆNGE. Jeg havde afprøvet samtlige tricks på forhånd og gennemtænkt seancen inde i mit hoved op til flere gange. Og nu var det store øjeblik kommet!

Jeg lagde mig godt til rette mellem hans ben udelukkende iført stiletterne 😉 Efter et par minutter havde han det hårdeste jern på, jeg længe havde set! Synet af mine knaldrøde læber rundt om hans stive pik, var lige noget for Mr. Boyfriend. Han stønnede højlydt, mens jeg tog hans pik under kærlig behandling med min mund og tunge. Jeg kunne virkelig mærke på ham, at han nød det, hvilket jeg betragtede som yderst tilfredsstillende. Desværre lykkedes det mig ikke helt at få ham til at komme udelukkende ved at sutte ham. Derfor tog jeg hænderne i brug undervejs, og på et tidspunkt gav Mr. Boyfriend også en hånd med.

På trods af det faktum, at missionen fejlede, formåede jeg stadig at sende Mr. Boyfriend i orgasmehimlen. Og som prikken over i’et slugte jeg selvfølgelig “klatten” alligevel. Så gør det mig egentlig ikke så meget, at det ikke lykkedes mig at få ham til at komme udelukkende ved hjælp af mit blowjob.

Som afslutningen på Bøf og Blowjob dag 2016 faldt mit kære mandfolk i søvn nærmest øjeblikkeligt efter, at han var kommet. Og det er altså et godt tegn – kære Ladies. Han nåede dog lige at sige mange tak for en fantastisk Bøf og Blowjob dag, inden trætheden overmandede ham 😉

Bøf og Blowjob dag 2016

Fortæl mig om din Bøf og Blowjob dag 2016

Forkælede du din kæreste eller flirt på Bøf og Blowjob dag i år? Eller var der en anden dag, du diskede op med noget særligt til manden i dit liv? Så vil jeg super gerne høre om din(e) frække oplevelse(r).

Skriv endelig en kommentar til indlægget eller send mig en mail på adressen mf@missgrey.dk 

Tak fordi I læste med – Jeg håber på at høre fra jer.

KH.
Miss Felicity.

Tidligere artikelHar du et normalt sexliv?
Næste artikelMiss Grey Læserhistorier: Har du publikum på, når du dyrker sex?
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here