Derfor tager jeg det sure med det søde

udgivet:

Derfor tager jeg det sure med det søde

Kære læsere

Her kommer det fjerde blogindlæg i serien ”de sexede sanser”. For et stykke tid siden havde jeg en girl-talk med en veninde, hvor snakken blandt andet omhandlede smagen af kropsvæsker og vores erfaringer med det.

Samtalen startede ud med blowjobs og smagen af sæd. Min veninde udtrykte, at hun ikke brød sig om, at manden kom i hendes mund, fordi smagen gjorde hende utilpas. Hun ser det som en pligt og bider i det sure æble for at gøre hendes partner tilfreds, hvilket er det vigtigste for hende.  Min erfaring på området er efter min mening meget begrænset, da der kun er én mand (“Masteren”), som er kommet mig i munden. Mere præcist kom han i halsen på mig, så smagen af sæd er mig ukendt. Derudover havde jeg for nylig en anderledes oplevelse under et blowjob, du kan læse mere om her. Så på den front mener jeg at have noget til gode – jeg har nemlig en fornemmelse af, at jeg kan li’ det!

Den fornemmelse kommer af min holdning til samtalens næste del, som jeg fandt yderst interessant. Her faldt emnet på smagen af vores egne safter, hvor vi begge har oplevet at have partnere, der fandt det frækt, at kvinden smagte på sig selv. Min veninde gjorde det klart, hun ikke kunne lide smagen og specielt ikke konsistensen af væsken. Jeg synes derimod, det er ophidsende, når en mand har givet mig finger, at han så sætter dem op til mine læber, for jeg kan slikke dem rene.  Jeg suger det ivrigt i mig, for den bittersøde smag, er smagen af sex. Eftersmagen sender en varm følelse gennem hele min krop, der ender med at ophidse mig endnu mere end før!

Smagen af sex er bittersød

Efter dialogen med min veninde, havde jeg en mærkelig fornemmelse. Er der noget galt med, at jeg synes smagen af mig selv er fræk? Jeg ved ikke, hvad jeres tilgang til den slags dilemmaer er, men min livsfilosofi er, at man ikke skal føle sig forkert, fordi man er anderledes. Derfor vil jeg da gerne vide, om jeg er alene med lysten til at smage på mig selv.

Jeg forsøgte mig, som jeg plejer, med at finde litteratur om emnet. For en gangs skyld blev jeg skuffet. Der er meget begrænset forskning på området og intet af det vurderes at være af god kvalitet. I må derfor nøjes med den her udtalelse, jeg fandt, fra 2009 af sexolog Katrine Berling, der opfordrer både mænd og kvinder til at smage på sig selv. ”Hvorfor dog det?” kunne man tænke. Hvis du er nysgerrig, så læs videre, for svaret kommer her:

Hun lægger op til, at man inden en intim aften sikrer sig, at ens safter er velsmagende, da erfaring viser, at en grim smag i munden kan ødelægge glæden ved at give oralsex. Det skal påpeges, at der allerede i 1948 blev fundet en sammenhæng mellem kosten og smagen af sæd. Der findes ikke samme videnskabelige grundlag for, at dette samme gør sig gældende for vaginalt sekret, men derimod er der ingen indikationer på, at det skulle være anderledes hos kvinderne. K. Berling siger, det er muligt at vække ekstra appetit hos partneren ved at spise bestemte fødevarer og smage derefter. Her skulle frugt have en positiv virkning, fordi et overskydende indhold af frugtsukker vil blive udskilt med de mandlige og kvindelige safter. Derimod skal man holde sig langt væk fra asparges og fastfood, hvis man gerne vil smage godt forneden. Til os kvinder indikerer forskningen, at menstruationscyklussen og skedens pH-værdi også påvirker smagen, så et godt råd er: Hold øje med din cyklus og smag dig selv efter, hvis du ønsker at give din partner en god smagsoplevelse. Så vil han (forhåbentlig) slikke dig så længe og intenst, at du havner i den syvende himmel.

Derfor tager jeg det sure med det søde

“Du er hvad du spiser”

.. er nu en talemåde med et helt nyt aspekt i mit univers. Hvad siger I – kære læsere?

Fordi min erfaring på området er mangelfuld, er jeg vildt interesseret i at høre om jeres!

Hvilket forhold har I til at smage på jer selv og jeres partner?

Har I eksperimenteret med at tilpasse smagen af jeres kønssafter?

Hvilke erfaringer ligger I inde med både i forhold til en god og/eller dårlig smagsoplevelse under oralsex? 

Tak fordi I læste med. Jeg vil se frem til at høre fra jer!

KH.
Miss Felicity.

Se Også