Kære læsere – her kommer “Et sexet eksperiment med lingeri”

For et par uger siden gennemførte jeg et sexet eksperiment, der involverede syv forskellige sæt lingeri og en liderlig kæreste. Formålet var at undersøge, hvor stor en effekt det dyre og sexede undertøj har på mændenes sexlyst. Personligt elsker jeg lingeri. Det frække undertøj får mig til at føle mig selvsikker og sexet. Men for nylig sagde min kæreste til mig, at jeg ikke behøvede at gøre så meget ud af det, når det kom til undertøj. Hans lyst til mig ville være ligeså stor som altid –  uanset hvilken form for undertøj, jeg valgte at gå i.

Et sexet eksperiment med lingeri: Derfor blev jeg nysgerrig.

Mange modehuse tjener milliarder på at sælge lingeri.

De fleste mænd køber lingeri til kæresten i julegave med håb om, at der falder lidt ekstra lagengymnastik af til dem som bonus. For nylig så jeg endda, at man nu kan købe luksus-lingeri designet til mænd. Hvis det min kæreste siger, passede på alle mænd i hele verdenen, ville det jo være penge ud af vinduet. Jeg bruger ikke selv lingeri til dagligt, da hofteholdere og selvsiddende strømper ikke passer særlig godt ind i en aktiv hverdag. Jeg ser det derimod som et supplement til at booste mit selvværd og sexlysten hos min mand.

Sexet eksperiment med lingeri

Syv dage – syv sæt lingeri

Inden eksperimentet: 

Mit hverdagsundertøj består af et par bokseshorts og en almindelig bøjle-BH. Ofte passer det ikke sammen i farverne, da jeg i det daglige har fokus på komfort. Min kærestes udsagn om, at lingeri var ligegyldigt for ham, skulle altså testes. Derfor udførte jeg dette eksperiment, hvor jeg iførte mig lingeri syv dage i træk. I dette blogindlæg vil jeg fortælle jer om, hvordan denne uge udspillede sig.

Jeg præsenterer først og fremmest outfittet for at give jer en idé om hvilke former for lingeri, der har størst effekt på det kære mandfolk. Dernæst fortæller jeg, hvordan jeg præsenterede det, hvilket også kan have noget at sige i forhold til det sidste punkt – nemlig hans og min reaktion.

Dag 1:

Jeg startede eksperimentet en fredag og lagde blødt ud for at gemme det tunge skyts til senere.

 • Outfit; Et turkisblå sæt af silke bestående af en push-up BH og en trusse, der var gennemsigtig på bagsiden.
 • Præsentation; Han opdagede det, da han var i gang med at klæde mig af. Der var allerede lagt op til sex.
 • Reaktion; Jeg vurderede, at hans reaktion var neutral, da han ikke knyttede kommentarer til det.
Dag 2:

Det blev lørdag, og jeg besluttede mig for at gøre en lidt større indsats for at få ham til at bemærke lingeriet.

 • Outfit; En lilla lårkort silkekjole med indbygget push-up BH.
 • Præsentation; Jeg skiftede til outfittet inden sengetid og lod som ingenting.
 • Reaktion; Han bemærkede sættet med et smil på læben og lagde op til sex.
Dag 3:

En travl mandag, hvor vi begge var trætte efter en hård start på ugen.

 • Outfit; Et koralfarvet sæt af satin med sorte blonder og blomster med en push-up BH som overdel med matchende hipster.
 • Præsentation; Jeg tog BH’en af i det øjeblik jeg trådte ind af døren. Han så derfor ikke sættet som en helhed.
 • Reaktion; Der var ingen kommentarer i forhold til undertøj. Vi havde hyggesex i missionærstillingen.
Dag 4: 

Nu var ugen ligesom i gang, og jeg var mere fokuseret på eksperimentet.

 • Outfit; En sort super push-up BH i silke med tilhørende underdel, der var gennemsigtig foran.
 • Præsentation; Jeg satte mig overskrævs på ham, mens han var optaget af noget andet.
 • Reaktion; Han bemærkede, at BH’en fremhævede min barm på en yderst fordelagtig måde. Vi havde intens sex, hvor jeg beholdt BH’en på, mens jeg red ham.
Dag 5:

Så blev det onsdag, men succeshistorien fra dagen før fik mig til at miste fokus.

 • Outfit; Et hvidt blondesæt af bomuld med push-up BH og G-streng.
 • Præsentation; Han lagde op til sex og opdagede det, da jeg klædte mig af.
 • Reaktion; “Hvor har du gjort af dine boksershorts skat?” Han lagde altså mærke til, at der var sket en forandring. Hans reaktion på G-strengen, der “fremhævede min lækre røv”, var at knalde mig i doggy-style. Det var lækkert!
Dag 6:

Næstsidste dag i eksperimentet var en torsdag, og jeg havde fået blod på tanden.

 • Outfit; Et sort sæt med hvide prikker bestående af en gennemsigtig undertrøje med dertilhørende hotpants.
 • Præsentation; Jeg skiftede til outfittet før sengetid. Jeg kravlede hen til kæresten i sengen og begyndte at sutte hans pik.
 • Reaktion; “Din frækkert” sagde han og flåede tøjet af mig. Det er ikke til at sige om det var outfittet eller blowjobbet, men jeg havde en fantastisk orgasme, da han stimulerede klitoris samtidig med, at vi kneppede.
Dag 7:

Så blev det tid til eksperimentets finale, som jeg havde planlagt til punkt og prikke. Kæresten skulle til julefrokost.

 • Outfit; Rødt sæt i silke med super push-up BH, G-streng og hofteholder. Dertil tilføjede jeg et par sorte nylonstrømper.
 • Præsentation; Jeg sendte ham et billede på mobilen, mens han var til julefrokost. Jeg skulle hente ham senere på aftenen, hvor jeg kun havde lingeriet på under jakken.
 • Reaktion; “Sikke en fræk julemis” og “Du er godt nok flabet”. Vi havde haft lækker sex tidligere på dagen, men alligevel forsøgte vi at knalde i bilen på vej hjem.
Afslutningen på en æra indenfor lingeri, de damer!

Jeg har nu afsluttet eksperimentet og er derfor gået tilbage til mit normale hverdagsundertøj. Efter alt at dømme virker det til, at lingeriet gjorde en forskel alligevel, for kæresten bemærkede hurtigt, at jeg gik tilbage til mine gamle vaner. Det tyder altså på, at han er ret stor fan er mit lingeri, når det kommer til stykket. At han er ligeså visuelt anlagt som alle andre mænd kommer jo egentlig ikke bag på mig, men det virkede til at komme en smule bag på ham.

Alligevel har jeg lært noget. Jeg har nemlig forstået, at det handler ligeså meget om den effekt, det har på mig, mit selvværd og min sexlyst, fordi præsentationen af lingeriet var afgørende for, hvordan han tog imod det, hvilket er det, jeg vil fokusere på næste gang, jeg hiver mit lingeri frem.

Sexet eksperiment med lingeri

Hvad med jer kære læsere? Hvordan har I det med det frække undertøj, ovenpå at læse dette indlæg: “Et sexet eksperiment med lingeri”.

Og hvordan bruger I det på mændene derude?

Jeg vil vildt gerne høre jeres historier som inspiration. Skriv dit svar i en kommentar.

Tak fordi I læste med – Jeg glæder mig til at høre fra jer!

KH.
Miss Felicity

Tidligere artikelHvordan tager man initiativ til sex?
Næste artikelSådan fungerer fysisk tiltrækning
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here