Missgrey-Pigerne

udgivet:

Pigerne fortæller: “Dette er min sommer-romance”

Er du klar?

Det er nemlig søndag – og det betyder temasøndag. I denne ombæring, fortæller Miss Grey Pigerne under overskriften:

“Dette er min sommer-romance”

Hvad er en sommer-romance egentligt? Well. Den skal foregå om sommeren, men så skal det også helst være varmt udenfor. For af naturlige årsager, får vi bare mere lyst, når det også er “lyst” udenfor. I år, er min personlige fornemmelse, at der måske er lidt færre romancer kørende her i Danmark. Vejret udenfor byder ikke på let-påklædte kroppe – og derfor er det som om, at lyst-centeret i hjernen, heller ikke bliver aktiveret dét ekstra. Vi kører altså lidt på “Low-Netflix-mode” lige nu. Vejret vil helst have os indenfor under dynen med “Bland-selv-slik”. MEN. Bare fordi vejret er dårligt udenfor, skal du, kære læse, ikke snydes for et indblik i de sommer-romancer, som Miss Grey Pigerne har haft.

Min sommer-romance

Miss Grey Pigerne om deres sommer-romance

Miss Vanilla har desværre aldrig haft en sommer-romance – men det omvendte. Læs med, hvad det handler om? Hun er gruppens mindst erfarne, når det kommer til antallet af partnere. Derimod tør hun prøve en masse andet af, som du måske allerede har læst om. Nogle gange går det godt – og andre gange mindre godt. Miss Quinn er på samme hold som Miss Vanilla, og oplever heller ikke kærligheden stige om sommeren. Hun har dog haft en vinterromance, som du kan læse meget mere om. Det involverer selvfølgelig Mr. Grey!

Miss Lara har tidligere haft en rigtig sommer-romance, som endda heller ikke foregik i Danmark. Hun var i Belgien, og mødte en rigtig Dario aka Mr. Latino. Her er en klassisk historie om en sommer-romance, hvor det hele er hedt imens det står på – MEN, hvad sker der så, når sommeren er forbi igen Miss Felicity fortæller om dengang, hun havde det der skulle være en sommer-romance, men faktisk udviklede sig til SÅ meget mere end det. Det udviklede sig nemlig til en Baby og hendes livs kærlighed. Nogle gange sker ting bare, fordi de skal ske, og ikke fordi, det er planlagt. Det er måske historien om, at kærlighed kan opstå når du mindst venter det (selvom det kan være en irriterende sætning) – og opstår ud af det blå.

Min sommer-romance

Her får du et kort overblik over pigernes indlæg:

Miss Felicity: Fra sommer-romance til Baby!

Miss Lara: Min hede sommer-romance!

Miss Vanilla: Jeg har aldrig haft en sommer-flirt

Miss Quinn: Er sommerromance det eneste der holder?

KH Miss Grey Redaktøren

Hvad er Miss Grey?

Er du ny her hos Miss Grey? Well, så velkommen til. Dette indlæg er skrevet af mig, Miss Grey Redaktøren. Jeg ser mig selv som det knudepunkt, der samler de fire Miss Grey Piger: Miss VanillaMiss QuinnMiss Lara og Miss Felicity. De fire piger mødte hinanden for første gang i starten af dette år. Det gjorde de med det formål at gøre universet “Miss Grey” til virkelighed – og fordi, at de havde lysten til at ændre på noget. De havde, og har, sammen med mig, lyst til at gøre det helt okay at dele historier, når det kommer til livet som ung kvinde, og når det kommer til at dele historier om sit sexliv – hvadenten det er som single eller med en kæreste.

Personligt synes jeg, at der manglede et forum for unge kvinder, hvor de kunne få lov til at dele ud. Og gerne dele ud, uden at det skulle fordømmes eller ses ned på. Så er du ny læser, så velkommen til Miss Grey. Stedet, hvor det er sexet at være ærlig og nedbryde tabuer. Miss Grey har kun eksisteret et lille års tid. Så jeg glæder mig til, at du forhåbentligt vil følge med på rejsen mange år endnu. Husk at du kan følge med på Facebook og Instagram og komme endnu tættere på os, der driver universet.

Har du nogle input?

Miss Grey har nu været igang lidt under et halvt år. Og næste gang vi skal mødes er i august. Så har du noget, som du gerne vil have ind i Miss Grey universet, så skriv gerne ind til mig på: Kontakt@missgrey.dk. Jeg har længe tænkt over, hvem der “ejer” Miss Grey. Og helt ærligt. Det er der ingen der gør. Jo, på papiret er det mig. Men udenfor alt det formelle, der ejes Miss Grey af MG Pigerne – og af JER, kære Læsere. Jeg vil gerne, at Miss Grey er et sted, hvor I har lyst til at komme igen og igen. Så har du idéer til universet og til det læsestof, som vi bringer, så TØV IKKE, med at skrive til mig.

Se Også