Miss Vanilla anbefaler

udgivet:

Han fik mig til at føle mig som en luder

Kære Læsere!

Denne lørdag ændrer jeg mit fokus. I dette indlæg vil I høre om en helt anden vinkel fra mit seneste sexeventyr, som til at starte med var en smækker, lækker oplevelse, der kun gav mig mere mod på sex, men desværre ændrede sig til et kæmpe kaos af utroskab, forvirrede følelser og løgne.

Jeg lyttede ikke til min krop

Noget af det allervigtigste ved sex er, at du lytter til din krop og aldrig kaster dig ud i noget du ikke har 100% lyst til. Vi er alle forskellige. Nogle er til blid romantisk, missionær-sex og andre er til omvendte sexkors og læderpiske. Så længe man er tro mod sig selv og opretholder sin naturlige nysgerrighed på livets finurligheder, burde alt være lutter lagkage. Men i visse tilfælde kan det være svært at finde ud af hvad din krop fortæller dig og hvad du i virkeligheden har lyst til.

Jeg har på det sidste haft mange ting i mit liv, der har gjort ondt og mange afslutninger, jeg har måtte erkende. Dette skete samtidig med et ellers fantastisk sexeventyr. Disse ting i mit liv forårsagede at jeg havde svært ved at føle og i en periode var der simpelthen lukket ned for mit følelsessystem. Det skete lige i det vi besluttede at sex eventyret skulle stoppe.

Jeg vidste at jeg skulle stoppe. Men jeg kunne ikke.

Jeg ved ikke om det var min indre forvirring over mine manglende følelser, som gjorde, at jeg følte et behov for at have sex med en anden, men jeg fik fornemmelsen af at Mr. Boytoy gav mig et afbræk fra hverdagen. Han gav mig en flugtvej væk fra mit livs realiteter, som Mr. Teddy netop er bundet op på. Mr. Teddy kender mig så godt at han ved et enkelt blik ville kunne se, at jeg snød mig selv og at jeg flugtede fra mine følelser. Jeg ønskede ikke at konfrontere mine problemer og den sorg jeg følte inderst inde.

Så jeg brugte sex til at flugte. Og han fik mig til at føle mig som en luder.

Konsekvenserne…

De sidste par gange var jeg ikke ærlig med Mr. Boytoy. Jeg udnyttede ham og sexen til at flygte, og jeg havde inderst inde ikke ægte lyst til det jeg havde gang i. Så hvad havde det af konsekvenser for min egen samvittighed?

Jeg mistede lysten til sex.

Jeg mistede al lyst til fysisk kontakt, selv med Mr. Teddy. Lige nu fungerer det fordi han er ude og rejse, og jeg ønsker inderligt at jeg finder frem til min sexlyst igen inden han kommer hjem. For jeg har ikke lyst til at skuffe ham.

Skuffer man sin kæreste, hvis man ikke giver ham sex og er det iorden at have en periode, hvor man ikke føler sin sexlyst? Det er vist et spørgsmål vi kan tage op næste lørdag, ellers vil jeg med glæde høre dine tanker nedenunder i en kommentar eller i en mail på: mv@missgrey.dk

Håber I alle nyder jeres lørdag derude!

Much Love

Miss Vanilla

Se Også