unge kvinder og bestemt tabu

udgivet:

Bloggerbrevkassen: “Hvordan får jeg en orgasme sammen med kæresten?”

Kære læsere.

Så er jeg – Miss Felicity – på banen med endnu et indlæg til Bloggerbrevkassen.

En af mine kære læsere har nemlig givet mig tilladelse til at udgive dette indlæg, hvor jeg giver hende et par gode råd i forhold til at få en orgasme sammen med kæresten.

Jeg håber på, at dette indlæg kan hjælpe andre, der står i samme situation.

Spørgsmål: “Hvordan får jeg orgasme sammen med kæresten?”

Hej Miss Felicity!

Har netop nu læst din klumme, og indså at det nok var dig, jeg skulle gå til, for at få noget hjælp.

Jeg har et problem, som jeg virkelig godt kunne bruge noget hjælp til, da det er ved at drive mig lidt til vanvid.

Jeg er 18 år gammel pige, og mig og min kæreste har været sammen i knap 5 måneder, og jeg elsker ham utrolig meget. Vi var begge to jomfruer, da vi havde vores sexuelle debut, knap en måned efter vi var blevet kærester. Det skal lige siges han er lige så gammel som mig, ikke ret høj, og har nok heller ikke den største pik, men jeg har en ide om jeg ikke er særlig stor selv, så vi passer vist fint sammen på det punkt. De første to gange vi havde sex, gjorde det ondt af helvede til. Mildt sagt. Men nu føles det bare fantastisk.

Jeg har dog et problem. Jeg kan ikke komme, når jeg er sammen med min kæreste. Hverken når han er oppe i mig, eller når han onanerer for mig.

Jeg snakkede så med min far om det, som sagde at det var meget svært, hvis ikke umuligt, for en kvinde, at få en orgasme udelukkende ved penetrering. Klitoris skal stimuleres. Hvilket vidst var nemmest i missionær stilling. Med skambenene der rammer hinanden eller noget.

Men vi har nærmest prøvet alt, der er ingen forskel. En del stillinger også.  Heller ikke under oralsex, føler jeg den opbygning til klimaks, som jeg gør, når jeg er alene. Der har været gange, hvor han er kommet inde i mig, hvorefter han så har villet hjælpe mig færdig. Jeg ligger som regel op af ham, og han stimulerer min klitoris. Men der er stadig ingen opbygning. Ingen optakt til klimaks. Overhovedet.

Jeg har så nok gjort noget lidt forkert ved at fake min orgasme de tre gange der, fordi der simpelthen ikke skete noget.

Er der noget galt med mig, er det psykisk, jeg har læst og læst, men jeg er virkelig på bar bund.

Jeg håber inderligt, at du kan hjælpe mig.

MVH R

Svar: Sådan får du orgasme sammen med kæresten

Kære R.

Tusind tak for din mail 🙂 Jeg vil selvfølgelig utrolig gerne forsøge at hjælpe dig så godt, som jeg nu kan.

Det lyder til, at dit sexliv har haft en lidt hård start, men jeg er glad for at høre, at smerterne ikke et problem for dig længere.

Som jeg læser det, lyder det til, at I har prøvet jer frem med en hel masse forskellige ting for, at du kan få en orgasme under sex.

Din far har fuldstændig ret i, at det er meget få kvinder, der oplever orgasme udelukkende ved penetrering og derfor skal klitoris stimuleres under samlejet. Derudover forholder det sig faktisk sådan, at kvinden skal stimuleres i minimum 20 minutter for at opnå en orgasme. Så hvis du eller din kæreste er en lille smule utålmodige, kan det godt være årsagen til, at du ikke kommer, når du er sammen med ham.

Jeg synes dog også, at det lyder til, at du er så opsat på at få en orgasme sammen med kæresten, at du simpelthen glemmer at slappe af, når I er sammen.

Derfor vil jeg råde dig til at sætte din orgasmejagt på pause og i stedet bare nyde at være tæt med din kæreste under sex. Når du slipper tankerne om, at du absolut skal have orgasme, når I har sex, er jeg sikker på, at det nok skal komme. Den proces tager bare noget tid, da det handler om, at du skal lære at give dig helt hen, når du og din kæreste hygger jer med forskellige ting.

I forhold til fakingen synes jeg, at det er vigtigt, at du er ærlig overfor din kæreste og fortæller ham, at du endnu ikke er kommet under sex. Husk at sig til ham, at du stadig synes, at det er utrolig dejligt, men at du altså har svært ved at opnå det berygtede klimaks. Måske kan han hjælpe dig til at slappe mere af og give dig helt hen.

Jeg håber, at du kan bruge mit svar til noget. Ellers er du meget velkommen til at skrive igen.

Her til slut vil jeg ønske dig held og lykke fremover 🙂

KH.
Miss Felicity.

Kære læser – Hvis du har nogle tips og tricks til at få en orgasme sammen med kæresten, er du velkommen til at kommentere indlægget nedenfor. Du må også meget gerne sende et eller flere spørgsmål til mig eller de andre tre skønne Miss Grey piger. Jeg kan fanges på mailadressen: mf@missgrey.dk – Så kan det jo være, at dit spørgsmål bliver det næste, der udgives her i Bloggerbrevkassen.

Se Også