missgrey-sexologgen-derfor-har-du-lyst-til-flere-partnere

udgivet:

Du behøver ikke ALTID få en orgasme

Miss Grey vil gerne være med til at gøre op med nogle tabuer og forestillinger, når det kommer til, hvad der er et almindeligt og sundt sexliv.

Vores fokus er især unge og deres tilgang til sex, og det belyser vi ved at gøre det helt okay at have lige præcis det sexliv, som man vil (vildt eller not), og også ved at tage fat på nogle emner, som ikke altid får så meget opmærksomhed.

Og et af de emner, som ikke altid får særlig meget opmærksomhed, er manglen på orgasmer. Vi kan godt blive enige om, at der er nok guides til at få en orgasme. Vores egne skønne bloggere her på sitet har faktisk givet mange rigtig gode anvisninger til at komme igang.

Men behøver du at få en orgasme HVER gang du har sex? Svaret er ganske simpelt, NEJ.

Derfor behøver du ikke ALTID få en orgasme

Problemet med unge og sex idag er, at mange har nogle forventninger til, hvordan det BØR være. Og problemet med BØR, er at det ikke altid er noget man KAN eller SKAL gøre. Min egen overbevising er, at mange unge idag tror, at man absolut SKAL have en orgasme, hver gang der er sex på menuen.

Men sådan behøver det ikke være.

Jeg – som Redaktør – kender mange i min omgangskreds, som aldrig har fået en orgasme sammen med en mand. Og jeg ved også, når jeg laver research, hvilket jeg ofte gør indenfor dette felt, så er det altid det samme problem. Rigtig mange kvinder oplever ganske enkelt, at de ikke får orgasmer.

Problemet her er ikke den udeblivende orgasme. For det er der ofte nogle grunde til, som kommer herunder. Problemet er istedet den skam og tvivl, som opstår i kølvandet på den udeblivende orgasme. Du føler pludselig, at det ikke er okay at du ikke kom, og at du er utilstrækkelig i sengen, hvis ikke du får klimaks med din partner.

Måske er det derfor, der er en del, som faker orgasmer – både mænd og kvinder.

For problemet er ikke kun hos os kvinder. Også mange mænd faker en orgamse. Og hos dem, er der faktisk endnu mere skam forbundet med ikke at få klimaks, da det i samfundstrenden er sådan, at mænd burde komme HVER gang.

Dette kan være grunden til at du ikke får dine orgasmer

Først og fremmest. Det er OKAY, at du ikke kommer HVER gang. Prøv at få det ud af dit hovede, at du skal leve op til et eller andet ideal.

Og for det andet. Hvis der skal findes en form for forklaring, så virker det til, at det kan være et par særlige grunde, som allerede nævnt. Here goes.

Du lider under at være en “Pæn Pige”

En af grundende til dit udeblivende klimaks er, at du ikke tør give dig hen til total nydelse. Du er den “Pæne Pige”, som gør alt det korrekte, og du udfordrer ikke dine egne grænser grundigt nok. Herunder kan der være en del skam gemt, hvilket ikke gør det nemmere.

Du lider under dette syndrom, hvis du ofte oplever at være tæt på klimaks, men når det så gælder, så giver du ikke slip og overgiver dig i en orgasmerus. Du skal derfor lære at “tage mere fat” og stole på, at dine lyster er HELT OKAY.

Dig eller ind partner JAGTER orgasmen

Her har vi igen problemet med mediebilledet. Netop fordi, det er en slags forventning, at alt sex skal ende ud i en (skide) orgasme, så tror vi også, at vi skal jagte den. Det eneste vi så fokuserer på, er at nå i hus med vores nydelse.

Denne orgasmefiksering bliver med tiden en TOTALT dræber for lige præcis det, som den egentligt skal give: Nemlig en orgasme. Orgasmen bliver noget, som du eller din partner overtænker, og derfor bliver et umuligt at bare være i nuet og nyde.

Stop derfor jagten, og gå istedet igang med sex på en udforskende måde, hvor I er nysgerrige på hinanden og bare er tilstede.

Det bedste råd herfra Miss Grey er derfor at lade være med at leve op til nogle forventninger, som kommer fra heftige sexscener i film eller fra pornoindustrien. Og dernæst, så stop med at benægt dine lyster (måske holder du for meget igen) og drop jagten.

Når du lærer at give slip med din partner, bliver det hele langt bedre for dig, uanset om det er med klimaks som dessert eller ej.

Se Også