Kære læsere.

Det er en ære for mig – Miss Felicity – at byde dig velkommen til et nyt indslag her på Miss Grey, som vi har valgt at kalde Bloggerbrevkassen.

Måske har du bemærket, at vi alle (Miss Grey pigerne) har en personlig mailadresse, som du kan skrive til. Her kan du stille os spørgsmål og søge råd indenfor de temaer, som vi hver især skriver om her på bloggen. Vi vil alle sammen helt vildt gerne give dig et personligt svar og hjælpe dig på vej, hvis du brænder inde med et eller flere spørgsmål eller dilemmaer. Jeg er sikker på, du ikke er den eneste, der har noget at spørge om, når det kommer til sex og følelser. Du kan finde vores personlige mailadresser i bunden af alle indlæg her på Miss Grey.

I denne første udgave af Bloggerbrevkassen har en af mine dejlige læsere givet mig tilladelse til at offentliggøre hendes spørgsmål og svar til hende. Læs med og find ud af, hvilke råd jeg har at give videre til denne skønne læser i forhold til at smadre de negative tanker.

Spørgsmål: “Hvordan får du alle de negative tanker smadret?”

Hej Miss Felicity.

Jeg læste i går dit blogindlæg omkring de forpulede kærstekilo og vil egentlig bare lige sige tak til dig, fordi du har skrevet det. Det er på en underlige måde dejligt at høre, man ikke er alene om det. Jeg er en pige, der kæmper meget med det og har flere gange været tæt på at skulle forlade min Mr. Boyfriend på grund af det. Samtidig kæmper jeg med at få min selvtillid og mit selvværd bygget op efter at have været i et voldeligt forhold, så det er meget svært, når kiloene ikke ligefrem rasler af.

Lige som din kæreste synes om dig, synes min også, jeg er den dejligste i verden og bliver ofte også vred, når jeg taler grimt om mig selv, eller hvis jeg bruger lidt for længe på make up. Han synes ikke, det er nødvendigt.

Jeg er lige nu i gang med en udvikling, hvor jeg skal lære at elske mig selv, så jeg kan dele det med min kæreste.

Så jeg vil høre dig, hvordan får du alle de negative tanker smadret og får de positive ind?

Jeg synes, det svært at fjerne de negative helt.

Mvh
Den selvkritiske.

Og tak for en mega fed Blog, til dig og alle de andre ????

Svar: Sådan smadrer du de negative tanker

Kære Selvkritiske.

Tusind tak for de meget pæne ord 🙂

Det er altid rart, når man finder noget, man kan relatere til på nettet – Den følelse kender jeg alt for godt selv.

Alligevel er jeg ked af at høre, at du kæmper med denne problematik. Det er nemlig en lang rejse at lære at elske sig selv. Det er et stort skridt på vejen, at du allerede har anerkendt, hvordan du har det. Det er nemlig en stor del af vejen mod selvaccept.

Som jeg skriver i mit indlæg fokuserer jeg på de gode ting ved mig selv. Når jeg får en negativ tanke, kigger jeg på mig selv en ekstra gang i spejlet og går ikke derfra, før jeg har sagt mindst to positive ting om mig selv. Det fungerer nærmest som en slags udligning for mig. Så siger jeg de positive ting højt for mig selv tre gange. Så er de negative tanker væk for en stund. Personligt er jeg heller ikke selv kommet helt af med dem endnu, men jeg håber på at kunne bekæmpe dem med de positive tanker hen af vejen 🙂

Det, jeg vil råde dig til at gøre, er altså at fokusere på de ting, du synes, der er positive ved dig selv. For jeg er sikker på, at du er en hel fantastisk kvinde 🙂

Derudover er det vigtigt at tage imod din kærestes komplimenter, så I kan undgå den slags konflikter, du omtaler, i fremtiden. Få ham eventuelt til at sætte nogle flere ord på, hvad det er der gør, at han synes, du er dejlig. Det hjælper i hvert fald mig, når Mr. Boyfriend uddyber hans komplimenter og gør dem mere konkrete.

Jeg håber virkelig, at du kan bruge mit svar til noget. Ellers er du meget velkommen til at skrive igen 🙂

Jeg ønsker dig alt det bedste fremover 🙂

KH.
Miss Felicity.

Husk det nu – I kan alle sammen skrive til mig og/eller de tre andre fantastiske Miss Grey piger på vores mailadresser. I kan fange mig på mf@missgrey.dk 

Tidligere artikelMiss Grey Læserhistorier: Har du publikum på, når du dyrker sex?
Næste artikelSandheden om mænd… eller Mr. Perfect?
MISS FELICITY
OBS: Miss Felicity blogger ikke længere hos Missgrey.dk. Hendes tidligere indlæg er stadig tilgængelige her på siden. Dem er du velkommen til at læse. For spørgsmål, da skriv til: Mette@missgrey.dk. Beskrivelse af Miss Felicity: "Jeg er blogger her på Miss Grey, hvor du kan kende mig under navnet Miss Felicity. Jeg byder dig velkommen til min verden, hvor jeg ærligt og uden filter skriver om mit liv som ung kvinde med alt, hvad det indebærer, når det kommer til kærlighed og sex. Mine indlæg handler altså om alt fra min sexede singleperiode til mit parforhold med Mr. Boyfriend, som jeg snart skal have mit første barn sammen med. Samtidig leverer jeg guides her på bloggen med fokus på at rådgive dig ud fra mine egne erfaringer med eksempelvis BDSM, som jeg er meget stor fan af. Du vil også kunne finde mere videnskabelige artikler fra min hånd, da jeg elsker at fordybe mig i forskning omkring sex og samliv. Denne passion vil jeg meget gerne dele med dig, så vi i fællesskab kan blive klogere på sex og følelser, der til tider kan være en kompliceret affære. Kort sagt indeholder mine blogindlæg altså lidt af det hele, så hvis du har brug for en veninde, der er hudløst ærlig og gerne giver dig et godt råd eller to med på din vej, kan du trygt følge med hos mig her på Missgrey.dk."

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here