Missgrey - Året der gik og nytårsfortsæt

udgivet:

Det frække år der gik

Kære læsere.

Lige om lidt går vi et nyt år i møde. Selvom jeg allerede har delt en masse af årets frække og fantastiske oplevelser med jer, vil jeg i dette indlæg se tilbage på højdepunkterne fra det frække år der gik. Sidste år var nemlig markant anderledes sammenlignet med det år, jeg går ind i, når vi om et par dage skriver 2016 på kalenderen. Jeg håber derfor, at I er friske på at tage på en kort rejse tilbage i tiden, som måske kan inspirere jer til at starte på en frisk i det nye år.

Et anderledes nytårsforsæt

Det frække år der gik, startede ud med, at jeg var single efter et break-up, der tog overraskende hårdt på mig. Jeg havde gennemgået en længere periode, hvor jeg ikke nærmede mig mænd følelsesmæssigt, da min største frygt var at blive såret igen. I stedet kneppede jeg mig gennem en stor pulje af tilfældige mænd for at få smerten fra bruddet til at forsvinde. Jeg ledte ikke længere efter den store kærlighed, men derimod et hurtigt fix til at opfylde mit seksuelle behov. Jeg havde opgivet håbet om at finde den eneste ene, da jeg var overbevidst om, at han var sluppet fra mig. Så hvis en fyr ville mere end at knalde, mistede jeg interessen. Efterhånden som tiden gik kunne de ligegyldige one-night stands ikke længere udfylde ensomheden. Jeg savnede den unikke tosomhed, der er i et fast forhold, men jeg var ikke sikker på, at jeg var klar til endnu et heart-break. Derfor afviste jeg alle tilbud, jeg modtog på mine datingprofiler, inden jeg holdt helt op med at logge ind på dem.

Årsskiftet gav anledning til at starte på en frisk, hvilket jeg besluttede mig for at gøre ved hjælp af et anderledes nytårsforsæt. Jeg tog ja-hatten på ved at åbne op for mine datingprofiler igen med intentionen om at sige ja til alle mænd, som inviterede mig ud. Det betød at alle krav i forhold til udseende, bopæl og personlighed osv. blev lagt til side, så længe jeg kunne mærke, at deres interesse for mig var oprigtig. Formålet var at møde nye mennesker og få nogle sjove oplevelser. Det handlede om at nyde singletilværelsen fuldt ud med alle de fordele, der nu er, når man ikke er i et forhold i stedet for at lede med lys og lygte efter Mr. Right. Jeg kickstartede mit datingprojekt i januar måned, hvor invitationerne væltede ind, hvilket medførte, at jeg var på date med fire forskellige mænd i den samme uge. Jeg ved ikke om det var min tidligere nævnte pause fra datingverdenen, som gjorde, at jeg var en smule rusten, men de tre første dates føltes akavede. Det gjorde dog ikke så meget, for jeg afsluttede ugens kavalkade af dates med at møde den første af årets længerevarende flings – fitness-fyren.

Fitness-fyren og sexmaraton

Fitness-fyren var en fyr, der boede et par timers kørsel fra mig. Vi havde en uforglemmelig første date. Aftenen fløj afsted, og snakken gik utrolig godt uden pinlig tavshed. Vi havde kemi på den der helt unikke måde. Alligevel skete der ikke noget fysisk på den første date, fordi det var blevet sent, og han havde en lang køretur foran sig på en hverdagsaften. De kommende to uger var min mobil nærmest groet fast i min hånd, fordi jeg konstant sms’ede eller talte i telefon med ham. Min største fascination af ham var helt klart hans fysik. Jeg havde aldrig været sammen med en fyr, der var så trænet. Som hans kælenavn indikerer var han nærmest afhængig af træningscenteret. Han var så sindssygt lækker, at jeg nærmest ikke kunne tro mine egne øjne. En af mine veninder sendte endda snapchats af fitness-fyrens veltrænede mave til hendes daværende fyr for at motivere ham til at tabe sig.

Den allerstørste fordel ved hans fysisk gode form var absolut hans gudesmukke krop, men jeg husker ham også for hans enestående udholdenhed i sengen. For selvom der gik tre dates, inden vi dyrkede sex, var det helt klart ventetiden værd. På et tidspunkt var jeg endda på weekend hos ham, hvor vi havde sex i 7 timer i løbet af et enkelt døgn! Hvis det ikke var fordi, at han jævnligt skiftede mellem vaginalt og analt samleje, er jeg overbevidst om, at min fisse var flækket efter sådan en weekend. Gennem hele weekenden endte vi med at have kneppet 13 gange. For mig var det en rekord. Jeg var imponeret over at jeg kunne følge med hans tempo. Vi så hinanden i et par måneder, men i en travl hverdag, hvor hans job og træning betød mere for ham end vores bekendtskab, endte det med, at vi stille og roligt gik hver til sit.

fitness-863081

Eksperiment sugardating

Vinteren blev til forår i det frække år der gik, og jeg besluttede mig for at eksperimentere lidt med forskellige datingformer, så efter at have læst en artikel om sugardating, havde jeg en kort periode, hvor jeg eksperimenterede med denne datingform. Det gik nemlig op for mig, at det forhold, som jeg nævnte tidligere, havde været en smagsprøve på konceptet sugardating, da jeg blev belønnet med tøj, sko og dyre middage, når jeg holdt ham med selskab på de aftener, han fandt det belejligt. Min indbakke på sugardating.dk blev oversvømmet med beskeder, og til sidst kunne jeg slet ikke overskue det. Derfor endte det med, at jeg efter nogle enkelte dates fandt ud af, at konceptet ikke var noget for mig. Det kan være I får lov at høre mere om en anden gang 😉

eat-567454

Ham, der sagde “Jeg elsker dig” på fjerde date

Efter eksperiment sugardating fortsatte foråret i det frække år der gik med, at jeg smuttede tilbage på mine “gamle” datingprofiler, hvor endnu en fyr inviterede mig ud. Efter første date havde jeg en blandet følelse, for han var en virkelig sød fyr, men ikke umiddelbart min type. På grund af mit nytårsforsæt om at være mere åben og mindre kræsen, når det kom til dating, besluttede jeg mig for at give ham en chance mere. Vi havde det også rigtig hyggeligt, men han vækkede bare ikke nogen passion i mig. Det kom faktisk så langt ud, at vi officielt var kærester i et par uger, da jeg var alt for stædig til at give op, og han virkede jo flink nok. Vi dyrkede ikke sex det første stykke tid, fordi han ville vente for at gøre det helt perfekt, så jeg håbede på, at gnisten ville dukke op, når vi lærte hinanden at kende intimt, men det skete ikke – tværtimod! Vi var komplette modsætninger i soveværelset, fordi sex var lig med blid elskov for ham, hvor ordene: “Jeg elsker dig” skulle udtales, før han var tilfreds, hvor I kære læsere ved, at jeg foretrækker det lige på og hårdt. Vi havde en ophedet diskussion om emnet, da jeg ikke kunne sige de ord uden at kende ham bedre. Denne diskussion førte til, at han ignorerede mig en hel uge, inden jeg gav op og fandt en anden.

Så blev jeg sexblogger

Resten af historien kender I, for efter dette såkaldte forhold, blev jeg sexblogger her på Miss Grey, hvilket indtil videre har været en hel vild fantastisk oplevelse. Bloggen fylder en hel del for mig – også selvom jeg faktisk endte med at finde den store kærlighed ved at holde mig til mit nytårsforsæt om at nyde alle aspekter af singletilværelsen. Så kære læsere – mit råd til de singlepiger, der læser med, er at stoppe med jeres desperate søgen efter Mr. Right. Kast jer ud i datinglivet og hav det sjovt med det. Jeg er sikker på, at kærligheden sniger sig ind på jer, når I mindst venter det.

Dette var mit tilbageblik på det frække år der gik. Jeg håber på, at I fortsætter med at læse med i 2016, hvor jeg vil fortsætte med at skrive om mine tidligere og fremtidige erfaringer og oplevelser med livet som ung kvinde.

Har du lyst til at fortælle om dine sex-oplevelser i 2015, skal du være velkommen til at skrive en kommentar nedenfor eller sende mig en mail på: mf@missgrey.dk

Tak fordi I læste med – Jeg glæder mig til flere frække skriverier i 2016.

Godt nytår!

KH.
Miss Felicity

Se Også