Et spontant møde med en gudeskøn mand

udgivet:

Et spontant sexmøde med en gudeskøn mand

Kære læsere.

I dette blogindlæg kan du læse om min oplevelse med at planlægge et spontant sexmøde, hvilket endte med at blive en yderst hed affære. Nyd det – det gjorde jeg 😉

Et syn for guderne…

…kom ind af min dør i weekenden! I løbet af lørdagen havde jeg skrevet med denne mand på en af mine mange netdating profiler. Efter kort tid fornemmede jeg, at vi var på bølgelængde, da vi begge to søgte lækker og uforpligtende sex. Tonen i beskederne blev hurtigt fræk og liderlig, hvilket resulterede i, jeg ville have ham – det kunne kun gå for langsomt! Da manden så foreslog, at vi mødtes om aftenen, var mit svar et rungende “ja tak”. Vi opstillede et scenarie på forhånd, som skulle udspille sig hos mig.

Som aftalt dukkede han op, hvor jeg skulle åbne døren for ham nøgen. Jeg gik derefter ind i stuen og satte mig med helt spredte ben uden en trevl på kroppen og ventede på, at han kom op af trappen. Det var som om, der gik en evighed, inden jeg kunne ane hans silhuet i entreen. Jeg havde set et enkelt billede af ham tidligere på dagen, men der sad jeg altså splitternøgen med hjertet helt oppe i halsen uden at være helt klar over, hvad der ventede mig. Det var så spændende og frækt, at jeg næsten ikke kunne være i min egen krop!

Heldigvis mistede jeg ikke jordforbindelsen af ren liderlighed, før han trådte ind i lyset og stod foran mig. Det eneste jeg kunne tænke var wow!

“Hungry eyes”

Jeg slugte ham med øjnene og ventede spændt på, at denne gudeskønne mand kom tættere på, så jeg kunne mærke ham. Der gik heller ikke mange sekunder, inden han kom hen mod mig, lagde mit hoved tilbage og kyssede mig begærligt. Jeg blev næsten fristet til at holde mine øjne åbne, så jeg kunne blive ved med at kigge på ham! Dog tog lysten så meget overhånd, at jeg ikke kunne gøre andet end at give mig hen.

Jeg mærkede nu hans mund og hænder overalt på min krop. Mit indre stod i flammer, da han kastede mig helt ned at ligge og begyndte at slikke mig – først blidt, hvor aftenens første orgasme langsomt byggede sig op, og da han begyndte at suge på klitoris, spændtes min krop som en flitsbue, mens safterne drev fra mig. Da orgasmen var klinget af, sagde han sine første ord til mig, som var: “Tag min pik i munden”. Hans dybe stemme sammen med den kommanderende tone, fik det til at rykke i underlivet. Jeg ville nyde at have ham i min mund! At han nød at være der, var jeg ikke i tvivl om. Det var et enormt ego-boost at høre denne lækre mand stønne og se ham lægge hovedet tilbage, mens jeg tog hans pik under kærlig behandling.

Når enden er god, er alting godt!

Aftenen var heldigvis ikke slut endnu! Efter blowjobbet gik turen til soveværelset, hvor han med stor målrettethed fik lagt mig i sengen. Herfra tog tingene fart, da han trængte ind i mig med en beslutsomhed, jeg fandt utrolig ophidsende. Her kunne jeg rigtig nyde synet af denne sexgud, mens han kneppede mig. Han startede blidt ud, men fornemmede hurtigt, jeg ville have det hårdt, hvorefter den ikke fik for lidt, og endnu en orgasme spredte sig som en steppebrand i hele min krop. Efter en tilpas mængde tid i missionærstillingen, fik han mig vendt rundt til min yndlingsstilling: doggystyle! Her var jeg ikke i tvivl om, at størrelsen på hans penis var over gennemsnittet, for jeg var helt fyldt ud og der gik ikke længe, inden knepperiet resulterede i min tredje(!) orgasme. Jeg var gennemvædet af sved og mine egne safter, så hans beslutning om at afslutte denne mindblowing sexoplevelse med at tage mig hårdt analt, mens han fingerkneppede min fisse, var prikken over i’et. Kort tid efter mærkede jeg hans udløsning lige inden, at han faldt sammen bag mig. Jeg var positivt overrasket over, at selvom vi aldrig havde mødt hinanden og snakket sammen, havde han evnen til at tilfredsstille mig på en måde, jeg ikke har oplevet i lang tid. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg planlægger et spontant sexmøde.

Fortæl mig din historie

Kære læsere!

Jeg håber historien om min weekendoplevelse faldt i jeres smag. Giv mig endelig en kommentar med på vejen, hvis du har noget på hjertet – det vil jeg blive rigtig glad for!

Derudover kunne jeg enormt godt tænke mig, at høre om dine erfaringer med et spontant sexmøde. Hvis det lyster, så send mig en mail på mf@missgrey.dk 

– Miss Felicity

Se Også