Netflix and Chill: “FUCK-buddy-film” aka bollevenner på skærmen!

6
2270

Kære Læsere

Vi er nået til uge 14 og temaet er Bollevenner. Hvis du læste med sidste uge, kunne du læse om seje superhelte, som gav den gas – og på samme tid så megalækre ud. I det indlæg beskrev jeg, hvorfor jeg synes, at pladderromantik ikke altid er det bedste valg, når du skal sætte en fed film på. Ofte får du en idé og forestilling om, at du skal ud i det virkelige liv og søge efter kærligheden, som på samme måde, de gør det på film. Det passer langt fra altid, og derfor er det smart, at variere filmudvalget lidt. Mest for din egen skyld!

Kan man være Bollevenner på skærmen, så kan man også i virkeligheden!

Denne uge tager jeg fat på et tema, som vi alle har stiftet bekendtskab med i det virkelige liv: Nemlig “Bollevenner”. Bollevenner har alle dage eksisteret, og betyder noget så simpelt som, at du får alle fordelene, som er ved sex, men bare undgår at have en kæreste. Du kan stadig have din Bolleven som en fast (sex)partner – I har bare ikke nogen aftale om, at I efter nogle måneder skal flytte sammen eller møde hinandens familier. For mange er dette en nem og uforpligtende løsning, og du undgår at forpligte dig til alle mulige familiesammenkomster og sure sokker, som kæresten ikke gider at vaske selv. DOG skal det lige siges, at der er super mange dejlige fordele ved at have sex med en kæreste. Dette kan både Miss Felicity, Miss Vanilla og Miss Quinn skrive under på, da de i deres indlæg skriver om den fantastiske sex, som de får sammen med deres kærester. Læs med herunder. Og HUSK, at jeg gerne modtager filmforslag på: kontakt@missgrey.dk – det er fedt at dele med hinanden. Om det så er film eller sexet musik.

LÆS OGSÅ: Jeg giver dig mit ynglings-sexy-track lige nu, som jeg ikke kan få ørene fra

Denne uges 3 filmanbefalinger, som giver dig lyst til at kaste dig ud i INGEN forpligtelser

No Strings attached

Dette er en klassiker, som SKAL ses, hvis du skal føle dig nogenlunde “beset” i verdenen af film, hvor Fuckbuddys indgår. Filmen har b.la. Ashton Kutcher og Natalie Portman på rollelisten, som spiller henholdsvis Adam og Emma, der egentligt er venner inden de indgår en “aftale”. For en aftale, det indgår de, da Adam finder sin ekskæreste i seng med hans far, hvilket giver ham lysten til selv at finde et re-bound. Adam og Emma forsøger at have en totalt klar linje omkring deres sexforhold og derfor må der ikke komme følelser imellem dem. Men efterhånden som tiden går, finder de dog ud af, at der på en eller anden måde, er mere mellem dem end en tur på lagnerne. Se med herunder, hvis du vil have en smagsprøve. Filmen blev hurtigt populær dengang den kom ud, da den har populære skuespillere på hovedrollelisten.

Bollevenner

Ja, det hedder filmen faktisk (direkte oversat til dansk) og dette med god grund. Filmen handler nemlig om et par, som, ligesom den film anbefalet ovenfor, har et meget klart forhold om, at de KUN skal være bollevenner. I filmen møder du også lækre skuespillere i hovedrollerne og dette gør kun, at du har lyst til at se med endnu mere. Den kvindelige hovedrolle, Jamie, bliver spillet af Mila Kunis, hvor den mandlige hovedrolle, Dylan, bliver spillet af Justin Timberlake (ja, en sanger kan faktisk lave andet end musik). De to møder hinanden i arbejdsrelaterede omgivelser, men finder hurtigt en kemi sammen. Om det også udvikler sig til sød kærlighed imellem dette filmpar, må du se, ved at gå i krig med filmen. Men som en ekstra lille bonusinfo, bør du vide, at Ashton Kutcher og Mila Kunis faktisk danner par udenfor det hvide lærred.

Love and other drugs

Vi slutter af med en ultra (måske lidt for) sød film, som jeg ihvertfald har set mindst én gang. I filmen møder du Maggie (Anne Hathaway), som er meget frisindet og generelt ikke vil binde sig eller lade nogen holde hende fast og Jamie (Jake Gyllenhaal), som med sin charme nedlægger en masse damer. Filmen starter på samme måde, som de andre to film, men er dog lidt mere barsk i nogle enkelte sammenhænge. Og hvilke det er, synes jeg selv du skal finde ud af. Dog sætter alle tre film noget til debat: KAN du virkelig have en Bolleven uden at få følelser for ham? Mange studier viser, at mænd sagtens kan, men at det er os kvinder, som binder os til en partner umiddelbart efter sex. Hvad synes du selv? Skriv gerne en kommentar herunder indlægget.

God lørdag derude – KH Miss Grey Redaktøren

PS. Husk nu liige, hvad Netflix and Chill egentligt betyder, hvis du bliver spurgt…ik (!!)

6 KOMMENTARER

 1. Hej, meget spændende artikel har selv tænkt meget over det. Men hvor går grænsen mellem bollevenner og kærester. Og hvordan undår man at få følelser for en bolleven?

  Tak for en god blog

  Mvh Tine

  • Hej Tine!

   Tak for din ros. Og puha, jeg må personligt sige, at det er en meget svær balancegang. Jeg tror især det handler om, som kvinde, at spørge sig selv, om man kan dyrke sex uden følelser. For kan man ikke det, så tror jeg ikke at et bollevenner-setup er en smart idé. Men kan man dyrke sex uden følelser (altså uden forelskelsen), så tror jeg ofte at det fungerer rigtig godt. Så det handler nok om at lave en afstemning med sig selv inden i forhold til, hvilken type man er og hvad man følelsesmæssigt er klar til. Husk, at mænd oftere har nemmere ved at holde følelserne udenom sex, hvor kvinder ofte lægger mere i det. Det er min erfaring.

   // Miss Grey Redaktøren

 2. Tak for svar!
  Ja, det kan være svært at trække en grænse mellem sex uden følelser og sex med følelser.
  Personligt har jeg nu oplevet fyre som både havde nemt ved at dyrke sex uden følelser og fyre som ville lægge mere i det end bare sex. Og med dem der lagde mere i det blev jeg altid nervøs og tænkte åh nej, vil han nu også til at se mine forældre på et tidspunkt? Det fik jeg det virkeligt dårligt med.

  Min personlige erfaring er at fyre som virker mere “rå i det” har nemmere ved at have sex uden følelser medens fyre som virker til at komme fra en tryg baggrund ofte ikke kan adskille sex og følelser.

  Tror du at der kan være en sammenhæng mellem at fyre som måske har været omsorsgssvigtede som børn kan have nemmere ved at holde følelser uden for sex i forhold til fyre fra en kærlig baggrund?

  • Hmm…
   Jeg er enig i, at fyre, som virker mere “rå” i det, de har nemmere ved at lægge følelserne på hylden. Det må være de mænd, som nemt kan kategoriseres som “Bad Boys”. De har et hårdt ydre og lægger ikke skjul på, hvad de vil have. For nogle af de typer, er det også lidt en leg at fange piger i deres net. DOG tror jeg, at når de bliver voksne nok og falder for den rette, så kan det skifte på en tallerken. For dem handler det om, at de skal møde en, som kan holde dem stimuleret nok til, at de ikke skal ud og jage igen – eller at de skal være forelskede nok.

   Din sidste pointe kan du have ret i. De fyre som er omsorgsvigtede kan måske holde følelserne ude fordi de ikke tør tro på at de kan få kærlighed og derfor gør sig selv mere hårde end de behøver. Fyre der er vant til kærlighed og hviler i sig selv har nok nemmere ved at knytte bånd og gå ind i tingene med følelser, ja 🙂

   Rigtig god dag, Tine!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here