Netflix

udgivet:

Netflix and Chill: SUPERHELTEKRÆFTER – eller megalækre mænd?

Kære Læsere

Velkommen til Netflix and Chill uge 13. I sidste uge, uge 12, kunne du få en lille bid af en række film, som ligeså godt kunne være med i pornoindustriens famøse udvalg. Fik du ikke set dem, kan du gå ind og finde listen lige her.

Netflix and Chill med plads til andet end romantik!

Jeg er en af de kvinder, som er blevet omvendt. Og her mener jeg ikke i en eller anden religiøs trosretning. Tværtimod. Jeg er blevet omvendt, når det kommer til filmfronten. I mine unge (yngre) år, var jeg totalt besat af chickflick-film og kærlighedsromancer. Det kunne simpelthen ikke blive “Rome & Juliet” nok for mig. Og jeg tror vi alle har været der. Eller stadig er der (tidligere har jeg faktisk anmeldt lovestory-movies). Problemet med de der totalt rosenrøde film er bare, at de får dig lullet ind i en verden, hvor du efterhånden begynder at tro, at din næste flirt skal leve op til den mest urealistiske, stormende forelskelse, eller gøre hvad Noah gør for Allie i “The Notebook”. Og JA. Det er supersødt og sikkert noget som sker for få mennesker. Mit indtryk er, at pigerne her hos Miss Grey er super forelskede i deres søde kærester. Men lets face it. Film er film. Og en hverdag er en hverdag – som foregår i virkelighedens verden. Derfor er turen altså kommet til nogle film af en lidt anden kaliber. Og det er netop her, jeg vil påstå, at min filmsmag har ændret sig og at jeg er blevet omvendt til “The Dark side”. Eller bare til en lille bid af mændendes verden. DOG tror jeg ikke, at jeg er den eneste af hunkøn, som godt kan lide nogle mere hardcore actionfilm. Lad os gå i krig. Her kommer mine anbefalinger til SUPERHELTEFILM med SUPERHELTEKRÆFTER i. Sæt igang!

Iron Man

Jeg starter lige med min ynglings. Og det er selvfølgelig Iron Man! For ikke længe siden, lå jeg syg med influenza, og her brugte jeg en del timer i streg på at se de tre Iron Man film. Det er klart de første to film, som er mine klare favoritter og film nummer tre er blot en form for pynt på kagen. Det jeg elsker ved den første Iron Man film er hele historien om tilblivelsen af Iron Man. Her møder du Tony Stark (spillet af den lækre og vildt charmerende Robert Downey Jr.), som er milliardær og mildest talt INTET mangler i sit imperium. Jo, kvinden i sit liv. Men mon ikke hun alligevel også er en del af filmen på en eller anden måde. Film nummer et, som jeg vil anbefale at du ser, starter i Afghanistan, da Tony Stark er der for at bygge våben. Dog bliver han taget til fange og så handler det ellers om, hvordan han skal undgå dette fangenskab og komme ud i friheden igen. Det bliver også starten på hans superheltekarriere og den bliver for alvor glorificeret i film nummer to, hvor berømmelsen er tæt på at stige den kære Tony til hovedet. Af andre på filmrollelisten finder du Gwyneth Paltrow (i film nummer et) og Scarlett Johansson i to’eren.

Thor – eller bare TOPlækker?

Jeg starter lige med at sige det: Hold på trusserne! I den her film, kommer du til at se på en af de lækreste fyre, som du længe har set på det hvide lærred. I actionfilmen “Thor”, finder du nemlig den overdrevet flotte Chris Hemsworth, som på en eller anden måde, har en helt unaturlig pæn overkrop! W.O.W. (!!) Sammen med andre skuespillere som Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins og Stellan Skarsgård udgør de plottet i den første Thor-film, som jeg synes, du skal kaste dig i krig med. Selve handlingen starter med at Thor på mystisk vis lander i New Mexicos ørken i en helt anden tid og galakse end den, som han normalt er en del af. Her bliver han fundet af Jane Forster (spillet af Natalie Portman) og hendes hold af assistenter. Thor er selvfølgelig forvirret over at blive fundet i en helt anden verden. Men værre er det, at hans hammer “Mjølner” er havnet i nærheden og at han ikke kan få den fri, selvom han prøver utallige gange. Hvordan filmen ender – og om der opstår nogle romancer i filmen – må du selv kaste dig i krig med at se. Også Thor er en del af Marvel-produktionerne, som Iron Man også er det. OG endnu et plus: Det gode ved de her Actionfilm er, at du ikke bare kan se på én film, men at der ofte kommer en helt strøm af film efter den første!

The Dark Knight

Vi slutter af med en klassiker. Batman. Superhelten, som ikke vil være en helt. Jeg elsker den her film. Og grunden til, at jeg har den med her på tredjepladsen er, at det sikkert er noget tid siden, du sidst tog dig tid til at se Batman og karaktererne i Gotham City. Så mere vil jeg ikke sige. Men kom igang med at se “The Dark Knight”. Det er en film, som fortjener et gensyn. Og om end ikke andet, var det også en film, som bragte en Oscar med sig til den afdøde Heath Ledger. Derfor får du lige de 10 bedste scener fra filmen, hvor Heath Ledger (Jokeren) toppræsterer.

Rigtig god lørdag derude! // Miss Grey Redaktøren

PS. Send gerne filmforslag ind til: kontakt@missgrey.dk

Se Også