Lagengymnastik

udgivet:

Musik til lagengymnastik – Sexy music du vil elske!

Kære Læsere

Er det bare mig, eller er der noget musik, som får dit underliv OG din mås til at ryste bare dét mere? Selv, hvis du kører i bilen eller på cyklen, fuld fart frem, og musikken kommer på, så ryster og vrikker du mere med hofterne end normalt. Det gør jeg ihvertfald.

Jeg elsker musik, og indimellem, er der nogle enkelte numre, som bare brænder mere fast end andre. Igår var jeg sammen med Miss Lara, og ville spille det her nummer for hende i bilen, men det lykkedes ikke (teknik og kvinder, I know). Så nu får hun den herinde, sammen med dig kære læser. Så har du også brug for noget sexy musik, som får dig til at tænke på lagengymnastik, så er DET HER nummeret (se videoen nederst i indlægget).

Er jeg den eneste, som kan forbinde musik med sex?

Jeg har tidligere diskuteret dette emne med de søde Miss Grey piger. Da vi var i sommerhus, var et af diskussionspunkterne, hvad pigerne skulle have med i deres “Grey Book”. Det som her på Miss Grey er det samme som en slags “Blå Bog”, som du også udfyldte i gymnasiet. Du kan gå ind og se pigernes forskellige greybooks lige her (ekisterer desværre ikke mere): Miss Lara “Grey Book”, Miss Felicity “Grey Book”, Miss Quinn “Grey Book” og Miss Vanilla “Grey Book”.

Vi blev enige om, at noget af det, som de skulle have med i deres “Grey Book” var deres sex-knaldemusik! Jeg vil ikke afsløre, hvilket musik, som de har sex til, men det kan du gå ind i deres “Grey Book” og se. Kig nederst på siden, når du trykker på de forskellige links, og så kan du se det. Har du selv en liste af SEXY MUSIC, så send den lige ind til mig, ik?! Send din liste ind på: kontakt@missgrey.dk // TAK!

KH Miss Grey Redaktøren

PS. Læs lige det her fra “Cheat Codes – Sex” og du vil forstå, hvorfor jeg vrikker lidt mere med hofterne lige til det her nummer!

Any way you want it, you can have it
Talk about sex, baby
Do it on the counter, we’ll fuck for hours
Let’s talk about sex
Any way you want it, you can have it
Talk about sex, baby
Do it in the shower, pussy power
Let’s talk about sex, baby

Se Også